Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
- Konu Sahibi marbling
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Kolay gelsin canım. Burada da fırtına var bende yorganları yıkamayı düşünüyordum ama bugün imkânsız.Bende bugün temizlik yapmam lazım ama yinede biraz olsun ders calisicam inşallah elimden geldiğince 2 de çocuk var bende kızlar
Günaydın canım. Bende yeni uyandım. Daha kendime gelicem. Kahvaltı şu bu derken saat bir olur.Gunaydin kizlar.. yine 10.00 oldu yeni uyandim. Gece 2 ye geliyordu uyudugumda. Neyse yine de moral boZmayayim.
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Sabah 08:30 gibi kalktım matematik ten bir konu bitirdim cocuklara baktım derken bu vakit oldu...en azından bir konu bitti basit eşitsizlikler ..sadece not alma kısmı kaldı onuda gece yapmayı düşünüyorum...şimdi yemek hazırla öğle yemeği evi aşırı dağıldı kirlendi ayrıntılı temizlik beni bekliyor haydi bismillah diyelim
- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Kolay gelsin canım. Bende birazdna oturuyorum. Paragraf ve mat devam bugünde.Sabah 08:30 gibi kalktım matematik ten bir konu bitirdim cocuklara baktım derken bu vakit oldu...en azından bir konu bitti basit eşitsizlikler ..sadece not alma kısmı kaldı onuda gece yapmayı düşünüyorum...şimdi yemek hazırla öğle yemeği evi aşırı dağıldı kirlendi ayrıntılı temizlik beni bekliyor haydi bismillah diyelim
- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
Merhaba hosgeldin.. Yani atanamadin mi diye bunaltan kisilere bahsetmek yerine burada birbirimize gun icinde yaptiklarimizi anlatmak daha anlamlı oluyor. :) 2021 kpss puaniyla atanma oluyor mu sizde atama bandi kac?Kızlar merhaba ben de yarından itibaren sizin aranıza katılmak istiyorum. Bu yıl lisans hemşirelikten mezun oldum. 67.7 aldım . Tekrar hazırlanacağım. Aynı yolda olduğumuz için birbirimizi gaza getirebiliriz. Gün içinde ne çalıştığımızı, kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz değil mi?
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Evet tabi burada anlatmak daha faydalı. Bizde çift yıllarda sınav oluyor. 2020 puanım 67.7 ekstra atama olursa son atamalarda düşük ihtimalle gidebilirim. Garanti olsun diye ben 2022 sınavına hazırlanmaya başlıyorum. 2021 yılında bizim puan hakkımız olmuyor.Merhaba hosgeldin.. Yani atanamadin mi diye bunaltan kisilere bahsetmek yerine burada birbirimize gun icinde yaptiklarimizi anlatmak daha anlamlı oluyor. :) 2021 kpss puaniyla atanma oluyor mu sizde atama bandi kac?
- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
Bizde de oyle de bu sene de girecegim ben belki cift yillarda girenler icin her sene sinav durumunu getirebilirler belli olmaz. 2022 ye simdiden baslarsan iyi bi puan alirsin tabi insallah atama nasip olur emek eden herkeseEvet tabi burada anlatmak daha faydalı. Bizde çift yıllarda sınav oluyor. 2020 puanım 67.7 ekstra atama olursa son atamalarda düşük ihtimalle gidebilirim. Garanti olsun diye ben 2022 sınavına hazırlanmaya başlıyorum. 2021 yılında bizim puan hakkımız olmuyor
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Sinir bozucu kuzum kolay gelsin ...bende mercimek kavanozun devirdim tabi seninkisi daha fenaKızlar sevgili kedim. Mutfak masasındaki salata tabağını devirdi. Masa, sandalye, halı, bütün mutfak domatesin çekirdeği ve suyunun rengini aldı, yağlı yağlı ay sinir oldum.
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Yemek çocuklarla ilgilen salon ve mutfak ayrıntılı temizlik bitti şükür şimdi balkondan başlayarak yatak odası aralar çocuk odası en son WC banyo diyerek haftalık temizlik rutinimi tamamlicam inşallah ama tabi işler biter mi bitmez :)
Sonra kendimide temizlemem gerek tabi
Ama bunları bitirebilirsem bir mani olmazsa matematikten devam edeceğim inşallah
Ama bunları bitirebilirsem bir mani olmazsa matematikten devam edeceğim inşallah
- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
Oyy kıyamam.. olur öyle seyler :)Kızlar sevgili kedim. Mutfak masasındaki salata tabağını devirdi. Masa, sandalye, halı, bütün mutfak domatesin çekirdeği ve suyunun rengini aldı, yağlı yağlı ay sinir oldum.
- 16 Eylül 2020
- 562
- 1.081
- 43
Gecmis olsun, hareketli kedicik senle oyun istiyor bellikiKızlar sevgili kedim. Mutfak masasındaki salata tabağını devirdi. Masa, sandalye, halı, bütün mutfak domatesin çekirdeği ve suyunun rengini aldı, yağlı yağlı ay sinir oldum.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ovv bugün şans bizden yana değil. Temizlenen mutfağa bu sefer ekmek poşeti patladı gene heryer battı. O peşetede salatanın suyu hep bulaşmış babam fark etmemişti. Yeter ya dedim yapmıyorum dedim bu sefer bıraktım.Sinir bozucu kuzum kolay gelsin ...bende mercimek kavanozun devirdim tabi seninkisi daha fena
Ellerine sağlık canım. Maşallah kolay gelsin. Çabuk kirlenmesin evin.Yemek çocuklarla ilgilen salon ve mutfak ayrıntılı temizlik bitti şükür şimdi balkondan başlayarak yatak odası aralar çocuk odası en son WC banyo diyerek haftalık temizlik rutinimi tamamlicam inşallah ama tabi işler biter mi bitmez :)
Matematik en sevdiceğim.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ah ah temizlik yapmaktan kaçtıkça ev daha da kirlenmekle meşgul.Oyy kıyamam.. olur öyle seyler :)
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Evet biz onunla başım çok ağrıyor dediğim gün küsmüştük. Bugün barıştık o da barışmanın şerefiyle bugün heryeri birbirine katmakla meşgul oldu.Gecmis olsun, hareketli kedicik senle oyun istiyor belliki
- 12 Temmuz 2006
- 1.537
- 2.641
- 333
- 41
İyi sabirlisin haa hayatta hayvan besleyemem evdeAh ah temizlik yapmaktan kaçtıkça ev daha da kirlenmekle meşgul.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Evet bazen çok zorluyor ama ben ona o bana alıştı. O kadar sevimliki yaramazlık yaptıktan sonra cezasını bilen bir insan gibi kafasını yere indirip olduğu yerde durması yok mu beni öldürüyor.İyi sabirlisin haa hayatta hayvan besleyemem evde
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Olsun canım. Önemli olan bir şekilde zaman bulup çalışabilmen.8 de çalışmaya başladım dün çalıştığım basit eşitsizlikler konusunun notlarını alıyorum ..tabiki benim çalışmalarım bölünüyor ara ara mecburen malum çocuklar :)