• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Bende bugün temizlik yapmam lazım ama yinede biraz olsun ders calisicam inşallah elimden geldiğince 2 de çocuk var bende kızlar
Kolay gelsin canım. Burada da fırtına var bende yorganları yıkamayı düşünüyordum ama bugün imkânsız.
Gunaydin kizlar.. yine 10.00 oldu yeni uyandim. Gece 2 ye geliyordu uyudugumda. Neyse yine de moral boZmayayim. 😊🍀✨✔️🎈🕉️🧘🏼‍♀️
Günaydın canım. Bende yeni uyandım. Daha kendime gelicem. Kahvaltı şu bu derken saat bir olur.

Sabah 08:30 gibi kalktım matematik ten bir konu bitirdim cocuklara baktım derken bu vakit oldu...en azından bir konu bitti basit eşitsizlikler ..sadece not alma kısmı kaldı onuda gece yapmayı düşünüyorum...şimdi yemek hazırla öğle yemeği evi aşırı dağıldı kirlendi ayrıntılı temizlik beni bekliyor haydi bismillah diyelim

Sabah 08:30 gibi kalktım matematik ten bir konu bitirdim cocuklara baktım derken bu vakit oldu...en azından bir konu bitti basit eşitsizlikler ..sadece not alma kısmı kaldı onuda gece yapmayı düşünüyorum...şimdi yemek hazırla öğle yemeği evi aşırı dağıldı kirlendi ayrıntılı temizlik beni bekliyor haydi bismillah diyelim
👏👏🧿🧿🧿 Kolay gelsin canım. Bende birazdna oturuyorum. Paragraf ve mat devam bugünde.

Kızlar merhaba ben de yarından itibaren sizin aranıza katılmak istiyorum. Bu yıl lisans hemşirelikten mezun oldum. 67.7 aldım . Tekrar hazırlanacağım. Aynı yolda olduğumuz için birbirimizi gaza getirebiliriz. Gün içinde ne çalıştığımızı, kaç soru çözdüğümüzü yazıyoruz değil mi?
Merhaba hosgeldin.. Yani atanamadin mi diye bunaltan kisilere bahsetmek yerine burada birbirimize gun icinde yaptiklarimizi anlatmak daha anlamlı oluyor. :) 2021 kpss puaniyla atanma oluyor mu sizde atama bandi kac?

Merhaba hosgeldin.. Yani atanamadin mi diye bunaltan kisilere bahsetmek yerine burada birbirimize gun icinde yaptiklarimizi anlatmak daha anlamlı oluyor. :) 2021 kpss puaniyla atanma oluyor mu sizde atama bandi kac?
Evet tabi burada anlatmak daha faydalı. Bizde çift yıllarda sınav oluyor. 2020 puanım 67.7 ekstra atama olursa son atamalarda düşük ihtimalle gidebilirim. Garanti olsun diye ben 2022 sınavına hazırlanmaya başlıyorum. 2021 yılında bizim puan hakkımız olmuyor.

Evet tabi burada anlatmak daha faydalı. Bizde çift yıllarda sınav oluyor. 2020 puanım 67.7 ekstra atama olursa son atamalarda düşük ihtimalle gidebilirim. Garanti olsun diye ben 2022 sınavına hazırlanmaya başlıyorum. 2021 yılında bizim puan hakkımız olmuyor
Bizde de oyle de bu sene de girecegim ben belki cift yillarda girenler icin her sene sinav durumunu getirebilirler belli olmaz. 2022 ye simdiden baslarsan iyi bi puan alirsin tabi insallah atama nasip olur emek eden herkese

Kızlar sevgili kedim. Mutfak masasındaki salata tabağını devirdi. Masa, sandalye, halı, bütün mutfak domatesin çekirdeği ve suyunun rengini aldı, yağlı yağlı ay sinir oldum. :KK61:
Sinir bozucu kuzum kolay gelsin ...bende mercimek kavanozun devirdim tabi seninkisi daha fena

Yemek çocuklarla ilgilen salon ve mutfak ayrıntılı temizlik bitti şükür şimdi balkondan başlayarak yatak odası aralar çocuk odası en son WC banyo diyerek haftalık temizlik rutinimi tamamlicam inşallah ama tabi işler biter mi bitmez :)
Sonra kendimide temizlemem gerek tabi

Ama bunları bitirebilirsem bir mani olmazsa matematikten devam edeceğim inşallah

Sinir bozucu kuzum kolay gelsin ...bende mercimek kavanozun devirdim tabi seninkisi daha fena
Ovv bugün şans bizden yana değil. Temizlenen mutfağa bu sefer ekmek poşeti patladı gene heryer battı. O peşetede salatanın suyu hep bulaşmış babam fark etmemişti. Yeter ya dedim yapmıyorum dedim bu sefer bıraktım.
Yemek çocuklarla ilgilen salon ve mutfak ayrıntılı temizlik bitti şükür şimdi balkondan başlayarak yatak odası aralar çocuk odası en son WC banyo diyerek haftalık temizlik rutinimi tamamlicam inşallah ama tabi işler biter mi bitmez :)
Sonra kendimide temizlemem gerek tabi

Ama bunları bitirebilirsem bir mani olmazsa matematikten devam edeceğim inşallah
Ellerine sağlık canım. Maşallah kolay gelsin. Çabuk kirlenmesin evin.
Matematik en sevdiceğim. :KK36:

8 de çalışmaya başladım dün çalıştığım basit eşitsizlikler konusunun notlarını alıyorum ..tabiki benim çalışmalarım bölünüyor ara ara mecburen malum çocuklar :)

Back