• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

İslamiyet öncesi kültür medeniyet çalıştım notlarımı aldım çok şükür şimdi akşam yemeği toparlama vs ile geçecek halim kalırsa cocukalr uyursa vatandaşlık bakarım belki

İlk müslüman türk devletlerinden biraz çalışıp not aldım yoruldum..ama elimden geldiğince ilerleyeceğim yinede ...

halacocuksun halacocuksun canim azmine hayranim masallah 🧿🧿🧿

Naptiniz kizlar. Benim bugun biraz yogun gecti. Kardesim nemleketten geldi derken anlamadim zaman nasıl geçti. 2 gundur basim agriyo. Yarinda islerimiz var yine sabahtan. Ogleden sonra oturacagim inşallah 🙏🙏🥰🥰
Bende babamla alışveriş yaptım. Kaç gündür eve hapis olmak beni bunaltmış. Bir de burada sağanak yağış içimi hepten karartmıştı. Bugün hiç ders çalışmadım bende o yüzden.

Saat 07:30 kalktım tarih çalışmaya not çıkarmaya devam konun ilk müslüman türk devletleri ama canım sikildi acaba korktuğum Türkçeyi çalışsam mi biraz dilbilgisi sıfır bende çünkü birazdan zaten kahvaltı hazırlarım

Saat 07:30 kalktım tarih çalışmaya not çıkarmaya devam konun ilk müslüman türk devletleri ama canım sikildi acaba korktuğum Türkçeyi çalışsam mi biraz dilbilgisi sıfır bende çünkü birazdan zaten kahvaltı hazırlarım
Sıkılmaya başladıysan bence kendini zorlama tek ders diye. Dilbilgisi mantıklı. Bu konular anlatım bozukluğu sorunlarında da başarı sağlıyor.

Türkçeye geçmeye cesaret edemedim bende vatandaslik Emrah Vahap hocadan 3. Ve 4 . Video izledim notumu aldım ...yatmadan önce biraz tarih baksam iyi olur ama aniden üstüme bir halsizlik çöktü

Selam kizlar.. anlayarak hizli okuma teknikleri diye birsey var duymuşsunuzdur cok istiyordum bu mat egitim setini alınca bütçem kalmamisti yari yariya indirim gelince kacirmak istemedim. Aldim 2 gündür onda takıldım. Arkasindan mat calistim. 45 dk kitap okudum. Zaten kahvalti, ev isi, aksam yemegi derken aksam yemekten sonra oturabildim. Yine de verimli bir gündü.
2021 hepimize sans getirsin.. emeklerimizin karsiligini aldigimiz mükemmel bir yıl olsun... Verimliligimiz çarpı 1 milyon olsun💃🏼💃🏼💃🏼🍀✨🎄🎈🕉️🧘🏼‍♀️✔️🎁

Selam kizlar.. anlayarak hizli okuma teknikleri diye birsey var duymuşsunuzdur cok istiyordum bu mat egitim setini alınca bütçem kalmamisti yari yariya indirim gelince kacirmak istemedim. Aldim 2 gündür onda takıldım. Arkasindan mat calistim. 45 dk kitap okudum. Zaten kahvalti, ev isi, aksam yemegi derken aksam yemekten sonra oturabildim. Yine de verimli bir gündü.
2021 hepimize sans getirsin.. emeklerimizin karsiligini aldigimiz mükemmel bir yıl olsun... Verimliligimiz çarpı 1 milyon olsun💃🏼💃🏼💃🏼🍀✨🎄🎈🕉️🧘🏼‍♀️✔️🎁
İnşallah canım amin çok güzel dileklerin için. :KK36:

Mutlu yillar diliyorum hepimize, saglik, huzur, basari ve en cok şans... Hayallerimizi yaşadiğimiz bir yıl olsun 2021... Sansli ve basarili 🤩🤩🤩🍀✨🎈📚✔️♻️🕉️🧲❤️😇

Kızlar ders çalışmalar nasıl gidiyor bana bir hırs geldi çok yüksek puan almak istiyorum ilk müslüman türk devletleri not çıkarmam bitti bu ay çalışmam gereken tarihte bir konum kaldı oda Anadolu Selçuklu devleti bu gece ona başladım bismillah diyelim

Supersin harikasin 👏👏
Bende mat 1. Kur bitirdim bugün. Rutin calismalarimi gerceklestirdim. 🙏🙏
Daha duzene sokmam lazim erken uyuyup uyanma sorunum var sgec uyuyorum ve gec uyaniyorum haliyle yemekti evdi agzim yuzum derken aksam oluyor. Zaman yetmiyor sanki.

Ben dün sadece kitap okudum. Dün hiç ders çalışmadım. Maşallah kızlar sizleri tebrik ederim. Darısı benim başıma.
Olsun kitap okumakta güzel. Ruhu dinlendiriyor. Bende günlük 45 dk. Kitap okuma ekledim rutinlerime. Canim sıkılınca okuyordum. Simdi ders calisacagim mat 2. Kurla devam edeceğim. Paragraf diye düşünmüştüm ama maşallah plan yapmaya göreyim apartmanda tadilat var 🤯🤯🤯
Moralini motivasyonunu hic düşürme canim. Yeni yilda yeni bir sayfa actik. Her gün kendimiz için birşey yapıyoruz bu da ders çalışmak. Kendimize yatirim yapiyoruz, gelecegimizi planliyoruz💃🏼💃🏼

Olsun kitap okumakta güzel. Ruhu dinlendiriyor. Bende günlük 45 dk. Kitap okuma ekledim rutinlerime. Canim sıkılınca okuyordum. Simdi ders calisacagim mat 2. Kurla devam edeceğim. Paragraf diye düşünmüştüm ama maşallah plan yapmaya göreyim apartmanda tadilat var 🤯🤯🤯
Moralini motivasyonunu hic düşürme canim. Yeni yilda yeni bir sayfa actik. Her gün kendimiz için birşey yapıyoruz bu da ders çalışmak. Kendimize yatirim yapiyoruz, gelecegimizi planliyoruz💃🏼💃🏼
45 dakika kitap rutinine bayıldım. Matematik sevmeye başladın gibime geliyor. Bizim de yan apartmanda tadilat oldu. Bir daire bitti, diğerine başladılar. Onların psikolojini bozmasına izin verme lütfen. Bence çok güzel bir motivasyonla yeni yıla girdik üçümüzde. Bizi seviyorum. :KK19::KK36:
Mat calistim. Simdi paragrafa geçiyorum. ✍️🤩
Mükemmelsin canım. :KK15:

45 dakika kitap rutinine bayıldım. Matematik sevmeye başladın gibime geliyor. Bizim de yan apartmanda tadilat oldu. Bir daire bitti, diğerine başladılar. Onların psikolojini bozmasına izin verme lütfen. Bence çok güzel bir motivasyonla yeni yıla girdik üçümüzde. Bizi seviyorum. :KK19::KK36:

Mükemmelsin canım. :KK15:
Oyyy benim canim... 🤗🤗 Bence daha programli daha iyi olabiliriz... daha iyisini yapabiliriz. 116 paragraf çözdüm 20 yanlış. Hayallere daldigim yerlerde yanlisim cok oldu bildim zaten öyle olacagini🤣🤣🤣 sen napiyosun bakim :sopa: :sopa: hani senin paylasimini görmüyoruz.. ben ki sana hayranim. istikrarınla, gücünle, enerjinle canim benim seni cok seviyorum... 🥰🥰
İşin asli mat zaten cok zevkli ama temelini zamaninda atamayinca böyle oldu.. 🙄 olsun öğreniyorum yavaş yavaş cokta yavas olmamaliyim ALES e yetistirmem gereken konular var.. 😁😁
Öpüyorum canim iyi geceler 😘😘

Back