- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende babamla alışveriş yaptım. Kaç gündür eve hapis olmak beni bunaltmış. Bir de burada sağanak yağış içimi hepten karartmıştı. Bugün hiç ders çalışmadım bende o yüzden.halacocuksun canim azmine hayranim masallah
Naptiniz kizlar. Benim bugun biraz yogun gecti. Kardesim nemleketten geldi derken anlamadim zaman nasıl geçti. 2 gundur basim agriyo. Yarinda islerimiz var yine sabahtan. Ogleden sonra oturacagim inşallah
Sıkılmaya başladıysan bence kendini zorlama tek ders diye. Dilbilgisi mantıklı. Bu konular anlatım bozukluğu sorunlarında da başarı sağlıyor.Saat 07:30 kalktım tarih çalışmaya not çıkarmaya devam konun ilk müslüman türk devletleri ama canım sikildi acaba korktuğum Türkçeyi çalışsam mi biraz dilbilgisi sıfır bende çünkü birazdan zaten kahvaltı hazırlarım
Yok canım. Ben bugün yeni yıl temizliği yaptım sadece mutfak kaldı. Onu da artık ne zaman yaparım bilmiyorum.Neler yaptınız kızlar calisabildiniz mi bugün
İnşallah canım amin çok güzel dileklerin için.Selam kizlar.. anlayarak hizli okuma teknikleri diye birsey var duymuşsunuzdur cok istiyordum bu mat egitim setini alınca bütçem kalmamisti yari yariya indirim gelince kacirmak istemedim. Aldim 2 gündür onda takıldım. Arkasindan mat calistim. 45 dk kitap okudum. Zaten kahvalti, ev isi, aksam yemegi derken aksam yemekten sonra oturabildim. Yine de verimli bir gündü.
2021 hepimize sans getirsin.. emeklerimizin karsiligini aldigimiz mükemmel bir yıl olsun... Verimliligimiz çarpı 1 milyon olsun
Olsun kitap okumakta güzel. Ruhu dinlendiriyor. Bende günlük 45 dk. Kitap okuma ekledim rutinlerime. Canim sıkılınca okuyordum. Simdi ders calisacagim mat 2. Kurla devam edeceğim. Paragraf diye düşünmüştüm ama maşallah plan yapmaya göreyim apartmanda tadilat varBen dün sadece kitap okudum. Dün hiç ders çalışmadım. Maşallah kızlar sizleri tebrik ederim. Darısı benim başıma.
45 dakika kitap rutinine bayıldım. Matematik sevmeye başladın gibime geliyor. Bizim de yan apartmanda tadilat oldu. Bir daire bitti, diğerine başladılar. Onların psikolojini bozmasına izin verme lütfen. Bence çok güzel bir motivasyonla yeni yıla girdik üçümüzde. Bizi seviyorum.Olsun kitap okumakta güzel. Ruhu dinlendiriyor. Bende günlük 45 dk. Kitap okuma ekledim rutinlerime. Canim sıkılınca okuyordum. Simdi ders calisacagim mat 2. Kurla devam edeceğim. Paragraf diye düşünmüştüm ama maşallah plan yapmaya göreyim apartmanda tadilat var
Moralini motivasyonunu hic düşürme canim. Yeni yilda yeni bir sayfa actik. Her gün kendimiz için birşey yapıyoruz bu da ders çalışmak. Kendimize yatirim yapiyoruz, gelecegimizi planliyoruz
Mükemmelsin canım.Mat calistim. Simdi paragrafa geçiyorum.
Oyyy benim canim... Bence daha programli daha iyi olabiliriz... daha iyisini yapabiliriz. 116 paragraf çözdüm 20 yanlış. Hayallere daldigim yerlerde yanlisim cok oldu bildim zaten öyle olacagini sen napiyosun bakim hani senin paylasimini görmüyoruz.. ben ki sana hayranim. istikrarınla, gücünle, enerjinle canim benim seni cok seviyorum...45 dakika kitap rutinine bayıldım. Matematik sevmeye başladın gibime geliyor. Bizim de yan apartmanda tadilat oldu. Bir daire bitti, diğerine başladılar. Onların psikolojini bozmasına izin verme lütfen. Bence çok güzel bir motivasyonla yeni yıla girdik üçümüzde. Bizi seviyorum.
Mükemmelsin canım.