KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kızlar hayat cidden beni sınıyor. Önceki gece yan apartman bahçedeki masayı bize sormadan almıştı ve ramazan günü bildiğiniz alem yaptılar. Bende dün akşam gittim masayı aldım ardiyeye kitledim. Bugün yan apartmanda başka bir komşuya masayı siz mi aldınız diye kadına sitemde bulunmuş kadın bana geldi.
Bende dedimki ben aldım. Sormadan etmeden aldığı ve sürekli bizim bahçede olduğu için sinirlendim belki kendine çeki düzen verir dedim. Biz çocuklar bile girince bahçeye zarar veriyor diye kızardık biliyorsun dedim. O hergün bahçede ağaçlarda dedim. Tamam dedi gitti. Ya Allah aşkına burada suçlu nasıl ben oluyorum size sorarım. Bu benim malımı ilk kez alışları değil. Babamın bahçeye diktiği aşmayı kendi tarafına çekip beyfendi çardak yapacakmış ve yapıyor. Hadi o terbiyesizliğine sustum. Bahçede meyve ağaçlarından ben bir tane koparamadan hergün olmuşları çıkıp çıkıp topluyor. Yaprak sarması herkes sever. Yaprağın büyümesine izin vermiyor. Babam yere döşediği taşları bile almış bir insan. Ya cidden sorun bende mi kızlar. Ya ben bu seviyesiz insanların bizim mahalleye düşmesine o kadar üzülüyorumki. Daire satıldı yeni sahibi her allahın günü içen alkoliğe evi verdi. Ben cidden buradan ve insanlardan bıktım.

Beynimi boşaltmak için ne yapmam gerek bilmiyorum
Dizi izleyebilirsin Mentalist izlemediysen çok şanslısın çünkü yeni ve güzel bir hayata giriş yaparsın bittiğinde bunalıma girmiştim ben biliyorsunuz zaten hep öyle oluyorum

Kuzum , bu tür anlattigin insanla ben evlendim ve boşanmasida zor olur 3 yıl boşanmaya çalıştım adamdan ...bu tür insanlara bir şey deniliyordu şu an beynim durdu ...karşıdaki kişiyi manipüle eden ..seni savunmasız bırakan , ailen arkadaslarini hiç bir şeyin kalmayıp ona muhtaç olmanı isteyen sürekli seni aşağılayıcı ozguvenini yerle bir eden bir adı vardı ama unuttum şu an ...evlenseydin çok daha yıpratıcı ve acı verici emin ol ..bu yüzden şükret beddua et yoluna devam et...artık arkana bakma bu yaşadıklarımız biz tecrübe oluyor bir daha böyle biri karşına çıkarsa çabuk sutlarsin en azından

Komşu büyük imtihan Rabbim haram helal bilen Allah korkusu olan kişilerle karşılaştırsın kuzum ne desen bilemedim çok sinir bozucu kocaman bir tabele asıp izinsiz alana haram zıkkım olsun denilebilir bu densizler ancak bundan anlar galiba ben olsam yapabilir miydim bilmiyorum ...ama şu daha yumuşak olur..izinsiz alanlar bilin hakkım helal degidir ! Şeklinde bu daha uygun oldu galiba

Kızlar Selamun aleyküm, kendimi 2 haftalık eğitim bilimleri kampına soktum bu 2. Günüm ( her dala atlıyorum hayırlısı) ..ölçme ile başladım malumunuz cuney hoca hızlandırıp izliyorum 17. Videodayim hadi gayret kendim :)

Dizi izleyebilirsin Mentalist izlemediysen çok şanslısın çünkü yeni ve güzel bir hayata giriş yaparsın bittiğinde bunalıma girmiştim ben biliyorsunuz zaten hep öyle oluyorum
Bunalım kardeşliği. Mentalist not aldım. Müsait olduğunda izlicem.
Benimde ayrılmak için uğraşmam 2 yıldan fazla sürmüştür. Fakat benim anlamadığım ayrıldıktan sonra beni aldattığını yüzüne vurdum cvp vermedi, kabul etti. Eeee o zaman beni niye salmadın be adam. Herkesin dediği şey seni paran için seviyor demekti. Dedemin çok mal varlığı var ama hiçbiri benim değil. Babama da vermediğine göre hiçbir şey yok. Bende buna ailem beni reddetti. Reddi ilhak dı sanırım adı yaptılar deyince adam hooop tamam ayrılalım oldu. Ya kızlar o kadar çok şey varki ondan nefret etmem gereken. Ben boşu boşuna yıllarımı feda ettim. Ben şuan samsunda öğretmendim ya. İstediğim mesleğimi yapıyordum. Kendime çok kızıyorum ve öfkeliyim. Nasıl gözlerimi kapadım ben. O şuan istediği her şeye ulaştı. İşinde en yüksek makama da geldi. Ben şimdi ailemin evinde bilmediğim yolumu bulmaya çalışıyorum.

Sen aklıma gelince bende bizim sonumuzun birinden biri ölüm olduğunu düşünüyordum eskiden. Tam bir narsist kişilik bozukluğu vardı adamda. Anne baba boşanmış. Önünde bir örnek yok.
Ben şuan senin için emin ol çok mutluyum. Onunla bir çocuk onun evladı bile büyütülmezki.

Bende kadıncağıza açıklamamı yaptım. Adam zaten babamın onlardan uzak dur o benim eski müşterim kötü biridir dediği biri. Annemde onlarla konuşuyordu anneme de kızmıştı zamanında babam. Gelsin bir şey desin bende; " Siz bana bize sormadan bizim malımızı alıyorsanız. Bende kendi malım çöp bile olsa size sormadan geri alabilirim. " dicem. Bu geldi aklıma daha da bir şey gelmiyor. Ramazan günü alkol alan birinin haram kelimesini bildiğini sanmıyorum. Fakat üzüldüğüm şey kadın kapıya geldiğinde korkarak konuşuyordu onun adına üzüldüm fakat o da kötü biri. Çocuklarına yapma dediğim şeyi inadına yaptırırdı. Başkası yapma desin kızardı. Beni kale almıyorlar ya.

Komsu konusunda bende sınanıyorum üst katta oturan kadin gece gunduz cocuklarina bağırıyor ses oldugu gibi asagida uykudan sıçrayarak uyandığım sesten uyuyamadigim cok gunlerim oldu kirası uygun evde guzel olmasa 1 dakika durmazdim sizin yan aparatmandakilerde nasil bir gormemislik içinde böyle bu ne rahatlik ne munasebet sizin masayi alip oyle yapraklari falan topluyorlar sahipsiz mi sanıyorlar ki boyle gormemislillere cok sinirleniyorum sen kesinlikle haklisi ve cok iyi yapmissin tepki vermezsen devam eder bu hadsizlikleri

Aleykumselam cok iyi yapmışsın masallah 8.videodan 17 ye gelmissin Allah sabrini arttirsin zihin acikligi versin canım bende başlayacağım ölçmeye en kısa zamanda öytyi bir hazmedeyim de

Ben altımıza yeni taşınanlara da kızıyorum. İkisi de 2 ay bile olmadı taşınalı. Kendilerine çevre yapmak için sanırım. Utanmasa kadın kocasını kocası kadınını verecek. Öyle bir sıkı fıkı görüntü varki şok olursunuz. Şimdi kendilerini geri de çekemiyorlar. Sabahın köründe ben adamların sesiyle uyanıyorum. Her uyandığımda ağacın tepesinde adam. Ya biz bahçedeki bütün ağaçları kestik bu yıl 3 erik, zeytin, 2 limon, malta eriği, üzüm. Sadece birer tane portakal, mandalina, üzüm, malta eriği, turunç bıraktık. Ben turunç severim bahçeye inip toplayayım dedim bir tane ağaçta bırakmamışlar. Limonu, malta eriğini her şeyi toplamışlar. Sinir oldum. Elma ağacım var taaa Rodos'dan getirtti babam. Onu bile sökmediğime pişmanım. Ya tam kafam düzeliyor, başka bir şey çıkıyor. Hayat cidden beni sınıyor. Üst kat benden için kızda üzüm yaprağı toplasın o da yesin diyor. Kadın diyorki oğlunu çağırda o gelsin toplasın. Ya yıllardır babamın diktiği şeyi yiyen biri de bunu deyince allah belanı versin keşke corona 'dan kurtulmasaydın, tedaviye cevap vermeyip ölseydin diyorum. Ya cidden çok sinirler çok.

Sülalesini yapıştır gitsin benm sinir de geçiyo kesinlikle farketmesek de gergin olduğumuzu onlar anlıyo hemen. Aman hemen de anlasınlar hiç annem de stresli bi de ben üstüne gitmeyim de gidiim kahvesini yapayım pastasını koyayım az güleyim anacıım da mutlu olsun diyen yok anasını satiim yaa

ucukgenclik aşırı sinir bozucu o ne öyle yaa. Nası bu kadar yüzsüz arsız olabiliyo insanlar ya yuh artık bi evin tapusunu çalmadıkları kalmış.

Benim de komşu hikayem var 1 yıl samimi kankalıque takıldığımız komşumla tartıştık 1.5 yıldır küsüz bugün ben aşağıda otururken gelip yanıma oturdu bi süsler bi püsler bana hava atacak sözde suratına bakmadım yokmuş gibi davrandım 1.5 yıldır ilk kez gördük birbirimizi

Ay şuan alt komşumuzla konuşuyor. Belediyenin çiçeğini çalmışlar. Birde keyifle anlatıyorlar.

Vay be kendini sana beğendirmek için süslenen bir kadın değerini bilmeliydin vah vah. Ne üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…