KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Herkeze Merhaba tekrar akşamdan akşama anca girebiliorum sayfaya. nebilimben hepimiz aynı durumdayız benimde 2.5 yaşında kızım var babannesi bakıyor gündüzleri ben işte olduğumdan yeni bir iş insanlara alışmaya çalışmak işe adapte olmak üstüne yorgun gelip ev işi bulaşık tı çocukla zaman geçir uyut derken bazen duş almaya bile üşeniyom hale geldim birde bazen 20.00 lere kadar mesaiye kalıyorum eve gidene kadar saat oluyor 21.30
Işte tüm bu sıkıntılar yüzünden aslında bizim daha fazla adapte olup çalışıp kazanmamız lazım.özel sektör berbat işe yeni başladım ama inanın illa 1-2 uyuz insan çıkıyor ve yeni olduğunuz için laf söyleyemiyosunuz yutmak zorunda kalıyorsunuz gerçekten çok sinir bozucu oluyor.böyle insanları gördükçe daha da hirslanıyorum ve diyorum kendi kendime benim mutlaka bunlara inat kazanmam lazım.
O yüzden arkadaşlar koordineli planlı bir şekilde çalışırsak bence yapabiliriz.herkez hergün aktif olmaya sayfaya girmeye çalışsın hergün ünite ve konu belirleyelim.herkez hergün rapor versin.bu şekilde yavaştan başlasak bence devamı gelecektir.ben şuan mesela çocuk uyutmaya çalışıyorum birazdan duş alıp ders çalışmayı planlıyorum ve üstüne yarın işe gidicem ama yapıcak bişey yok kendimizden özel hayatımızda uykumuzdan herşeyden fedakarlık yapacağız...

L lilliabutterfly Ben de oglumu uyuttum tarih calisiyorum suan kendi kendime neden yarin basliyorsun bugun 2 sayfa calissan bile kar diye dusundum ve calismaya basladim.
Aferin işte budur ben işe giderken otobüste bile fırsat buldukça çalışmaya çalışıyorum.bir satır bile okusam fayda.valla bende kızımı uyuttum duş aldım şimdi çalışmaya başlıcam bende tarih çalışıyorum ramazan yetgin in videolarını izliyorum ama daha 3. Videosuna geçicem. Bu arada benim adım fatma şimdi göktürkleri falan çalışıcam uygular falan işte.ne ne durumdasın

Ya bende durum su elimdeki kitaplar hep yarim her seferinde bastan baslayip yarilayip calismayi biraktigim kitaplar ya da ilk konulari cozulmus soru bankalari.bu sefer bastan baslamayacagim dedim onceden calisilmis yerleri atladim kaldigim yerden devam ediyorum bu kitaplari bitirince yeni kitaplarla sil bastan yapacagim.suan tarihte milli mucadeleler donemine calisiyorum

Aynı bendeki durum tarih videolarını ve konu anlatımının 3/1 ni bitirdim derken yarıda bıraktım sonra başa sarmak zorunda kaldım.aradan zaman geçince sanki hatırlamıyorum okuduklarımı gibime geliyor

Bu arada benim gözlerim kapandı dayanamadım 1 e doğru yattım.sağolsun kızım az önce uyandı ve hala uyutmaya çalışıyorum.çok düzensizliğimiz var geceleri kalkıp duruyor 2-3 defa ve çabuk uyumuyor neden böyle yapıyor napçam bilemedim

L lilliabutterfly . Ben de hatirlamiyor gibiyim ama artik en bastan baslayinca yine yarida kalacak gibi geliyor o yuzden bu sefer yaridan basladik bakalim sonunu buluruz insallah.ben de 2.45 te uzandim biraz simdi oglumu kaldirdim emzirip yatacagim artik.annelik tecrubem sadece 33 gunluk :) o yuzden yardimci olamayacagim sanirim kizin kac aylik?

Cnm allah bağışlasın allah analı babalı büyütsün inşallah benimki büyüdü sayılır 2 yaş 3 aylık nerdeyse 2.5 yaş olcak önceden daha iyidi gittikçe huy değiştiriyor tam uyutup ders çalışmaya gitçem uyanıyor bazen onun uyanmaları yüzünden ders çalışamıyorum.bu arada dün gece ders çalışamadım benim acil bi formül bulmam lazım uykuyu açmak için uyku bastırıyor yorgunluktan kahve bile etki etmiyor artık...[/QUOTE]

[/QUOTE]
Amin canim cumlemizinkini insallah.2 yas en zor yaslardan diye biliyorum Allah yardimcin olsun.uykunu acmak icin sakiz cigneyebilirsin ya da uyku bastikca yuzunu enseni kollarini soguk suyla yikayabilirsin ya da dikkatini dagitmayacak muzikler dinleyebilirsin ders calisirken

Amin canim cumlemizinkini insallah.2 yas en zor yaslardan diye biliyorum Allah yardimcin olsun.uykunu acmak icin sakiz cigneyebilirsin ya da uyku bastikca yuzunu enseni kollarini soguk suyla yikayabilirsin ya da dikkatini dagitmayacak muzikler dinleyebilirsin ders calisirken[/QUOTE]
Mutlaka denicem dediklerini.evet 2 yaş inatlaşma dönemi.iş anca bitti eve gidiyorum yoğunluktan hiç giremedim sayfaya

[/QUOTE]
Mutlaka denicem dediklerini.evet 2 yaş inatlaşma dönemi.iş anca bitti eve gidiyorum yoğunluktan hiç giremedim sayfaya[/QUOTE]
Ben de bugun bebisle ilk defa yanliz kaldim hem cocuk hem ev yetistireyim derken daha kapak acamadim esimin de evde olmasi cabasi gece acigi kapatmayi düşünüyorum

L lilliabutterfly milli mucadele hazirlik donemi bitti :) ben de bittim hemen arkasina soru cozseydim iyi olurdu ama cok uykum geldi
Ne güzel sen en azından bişey yapabilmişin ben hiç kitap açamadım 2 gündür.dün işten gelir gelmez eve attım kendimi kızım anneannesindeydi bende hemen eve gidip yemeklere giriştim derken kocam geldi onun karnını doyurdum kendim yemek bile yemeden duş bile almadan kızımın yanına gittim bizim burda panayır vardı aldım kızımı da oraya götürdüm sonra annemde kaldık zaten sözde kızımı uyuttuktan sonra ders çalışacaktım ama bi baktım gözlerim kapanmış anneannesi sağolsun aldı uyuttu kızımı.
Gerçekten çok yorgun düşüyorum ve akşama pilim bitmiş oluyor.ve kendime çok kızıyorum.
Bugünde akşama kadar annemdeydik ama yine hiç kitap açamadım kahvaltı pazar alışverişi panayır park falan derken eve 19 da toplandık.kızıma duş aldırdım çizgi filim izle derken bu saat oldu hala uyumadı şuan uyutmaya çalışıyorum.normalde 9.30-10 dedimi yatırırım ama bu akşam kaka problemimiz var anca uyku moduna girebildik amma konuştum.inşallah uyursa ders çalışmayı düşünüyorum...

Bugun ben de isyanlardayim uyumuyor bu oglum aslinda uyuyor ama kucagimda bugun yapışıp ikiz gibi gezdik suan hala kucagimda ne zaman yatirabilirim keim bilir

Bugun ben de isyanlardayim uyumuyor bu oglum aslinda uyuyor ama kucagimda bugun yapışıp ikiz gibi gezdik suan hala kucagimda ne zaman yatirabilirim keim bilir
Ah ah hiç bitmiyo ki cnm dertler ne oluyosa kadınlara oluyor ben uyuttum kızı 1 saattir uyuşuklanıyorum şimdi çalışmaya başlıcam

Ah ah hiç bitmiyo ki cnm dertler ne oluyosa kadınlara oluyor ben uyuttum kızı 1 saattir uyuşuklanıyorum şimdi çalışmaya başlıcam
Ben yeni yatirabildim yatagina ama hic halim yok yatacagim bugun kapak acamadigim icin uzgunum umarim oglum musade eder acigi kapatirim.bir de esimin babaannesi geldi yatili hayırlısı bakalim

Ben yeni yatirabildim yatagina ama hic halim yok yatacagim bugun kapak acamadigim icin uzgunum umarim oglum musade eder acigi kapatirim.bir de esimin babaannesi geldi yatili hayırlısı bakalim
Tmm cnm bende tekrar yaptım göktürkler uygurları falan şimdi 3. Videoya geçicem Kırgızlar falan valla sakız çiğniyom daha uykum gelmedi yöntem için teşekkürler...

Bugun suana kadar tarihten 4 test cozebildim.az biliyorum ama gunduzler pek verimli değil benim icin o 4 test bile cok iyi oglumu uyutup devam etmeyi dusunuyorum insallah

Bugun suana kadar tarihten 4 test cozebildim.az biliyorum ama gunduzler pek verimli değil benim icin o 4 test bile cok iyi oglumu uyutup devam etmeyi dusunuyorum insallah
Git gide artacaktır bence performansın bence iyi bile gidiyorsun ben uyuyakalmışım kızım uyandı az önce onu uyuttum şimdi işe gidene kadar 1 saat ders çalışıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…