KPSS 2018-SINAVA BİRLİKTE HAZIRLANALIM

Cmm ben kitaptan anlamiorum walla video dan dinliorum daha kalici oluo kendi adima bitirince unutmamamk ve garkli soru tarzlari gormek icin denemeler cozucem turkceden ayni zamndada mat videolari dinlicem ordanda konu sorulari cozebilirim nende mat kaynak tavsiyesi istiorum varmi tavsiyesi olan arkadaslar

cnm bende ıhtıyac var ales e hazırlanırken almıstım ama bıtırememıstm. ondan basladm
Bende 2014ten kalma bikac yayin var onlari cozuorum suanda onlisans olduum ickn bu yil kitapta almak istemedik cozmedigim kitaplari cozuorum 2018de guncel yayinlari almayi dusunuyorum suan videodan ilerliorum turkcede mat icin de video bakicam ins

Bende 2014ten kalma bikac yayin var onlari cozuorum suanda onlisans olduum ickn bu yil kitapta almak istemedik cozmedigim kitaplari cozuorum 2018de guncel yayinlari almayi dusunuyorum suan videodan ilerliorum turkcede mat icin de video bakicam ins

ıyı yapmıssın cnm 2014 bıle olsa soru sorudur ne kadar cok cozersek okadar iyi

ıyı yapmıssın cnm 2014 bıle olsa soru sorudur ne kadar cok cozersek okadar iyi
Aynen cnm zaten bikac arkadas daha var whatsappta takildiimiz zaman birbirimize sorularimizi soruoruz yardimci olmaya calisioruz onlarda senin gibi mattan gidiolar ben turceden basladim matim biraz ii onu hallederim dierekten turkcem cok kotu once onu bitiriyim dedim ☺

Canım,duyduğuma göre,2018 de KPSS kaldirilacakmiş.her kurum,kendi,mülakatla alacakmış.yine de yolunuz açık olsun.

Bende kaldırılacağını düşünmüyorum o söylenti hep oluyor ama inşallah öyle bişey olmaz benim şansıma da kesin kaldırılır

Bende kaldırılacağını düşünmüyorum o söylenti hep oluyor ama inşallah öyle bişey olmaz benim şansıma da kesin kaldırılır
Her kurum kendi sinavini yaparsa bizde kurumlara gidecez artik napalim Allahtan ümit kesilmez ben resmi olarak kaldirilana kdr calisacagim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…