- 12 Mayıs 2015
- 149
- 60
- 35
-
- Konu Sahibi lilliabutterfly
Cmm ben kitaptan anlamiorum walla video dan dinliorum daha kalici oluo kendi adima bitirince unutmamamk ve garkli soru tarzlari gormek icin denemeler cozucem turkceden ayni zamndada mat videolari dinlicem ordanda konu sorulari cozebilirim nende mat kaynak tavsiyesi istiorum varmi tavsiyesi olan arkadaslarBende türkçe çalılıyorum kızlar
cnm ben sadece kitaptan gidiyorum kitaptaki konular 3-4 güne bitecek inşallah arkasından konuları pekiştirmek için konu anlatımlı videoları dinlemeyi düşünüyorum aynı anda da ya matematik yada coğrafya kitaptan çalışmayı hedefliyorum kaynak konusunda önerilere açığım
cnm uzun zamandır giremedim o yüzden insanlar sayfayı terkedilmiş sanıyor olabilir anca toparlanacak tır insanlar...Kpssye hazirlanan bu kadarmiyiz yokmu arttiran arkadaslar
Cnm mat hangi konudasin ben turkceyi bitiriorum az kaldi mata baslicam hangi kaynaktan gidiosun sen
Bende 2014ten kalma bikac yayin var onlari cozuorum suanda onlisans olduum ickn bu yil kitapta almak istemedik cozmedigim kitaplari cozuorum 2018de guncel yayinlari almayi dusunuyorum suan videodan ilerliorum turkcede mat icin de video bakicam inscnm bende ıhtıyac var ales e hazırlanırken almıstım ama bıtırememıstm. ondan basladm
Bende 2014ten kalma bikac yayin var onlari cozuorum suanda onlisans olduum ickn bu yil kitapta almak istemedik cozmedigim kitaplari cozuorum 2018de guncel yayinlari almayi dusunuyorum suan videodan ilerliorum turkcede mat icin de video bakicam ins
Aynen cnm zaten bikac arkadas daha var whatsappta takildiimiz zaman birbirimize sorularimizi soruoruz yardimci olmaya calisioruz onlarda senin gibi mattan gidiolar ben turceden basladim matim biraz ii onu hallederim dierekten turkcem cok kotu once onu bitiriyim dedim ☺ıyı yapmıssın cnm 2014 bıle olsa soru sorudur ne kadar cok cozersek okadar iyi
Walla cnm bilemiorm ki 2 yil oncede solediler bole bisiler hala kaldirilmadi kaldirilmaz ins ☺Canım,duyduğuma göre,2018 de KPSS kaldirilacakmiş.her kurum,kendi,mülakatla alacakmış.yine de yolunuz açık olsun.
İnşallah canım.Walla cnm bilemiorm ki 2 yil oncede solediler bole bisiler hala kaldirilmadi kaldirilmaz ins ☺
Her kurum kendi sinavini yaparsa bizde kurumlara gidecez artik napalim Allahtan ümit kesilmez ben resmi olarak kaldirilana kdr calisacagim ☺Bende kaldırılacağını düşünmüyorum o söylenti hep oluyor ama inşallah öyle bişey olmaz benim şansıma da kesin kaldırılır
aynen pes etmek yok yola devam...Her kurum kendi sinavini yaparsa bizde kurumlara gidecez artik napalim Allahtan ümit kesilmez ben resmi olarak kaldirilana kdr calisacagim ☺