-
- Konu Sahibi lilliabutterfly
Evet cnm maalesef alan çok zor bende ilk defa alandan gireceğim allah kısmet ederseInşallah arkadaşım.bende seneye alana gireyim diye bu hirslandim sonra araştırdım zannediyordumki alan olunca daha az bu puanla arayabilirim fakat arStirdkktan sonra moral falan kalmadı alan çok zor ben mezun olalı 9 daha oldu ve hiçbirşey hatırlamıyorum soylede birşey var dil sınavında girmek zorundaymisiz gk gy bütün soruları işaretlemek zorundaymisiz vede diyelim ki iyi bi puan aldim mülakat boyutu varmış yani anlican ben vazgeçtim hani derlerya balık olsam vapur çarpar bende öyle bu şans var hakkımızda hayirlisi
atanan arkadaşın düz memur mu canım yoksa öğretmen mi?Konuyu açtım ancak uzunca bir süre kayboldum herkez den çok özür dilerim
Hala işsizim 8 ay olacak nerdeyse ve gerçekten kafam çok dolu ve anca kendimi toparlayabildim.
Bu arada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bu arada başka bir karar aldım bunu belirtmek isterim 2017 alan sınavına girmeye karar verdim şansımı deneyeceğim eğer olmazsa tabikide yola devam...
Darbe den dolayı çok fazla açık var belki bir umut kazanırım diye düşünüyorum
Bi arkadaşım 2 hafta önce yedeklerden kazanıp işe başladı 84 almıştı.şuan 3100 ile başladı ve bu hafta bana bir hırs geldi resmen allah hepimize nasip eder inşallah
Ben bu hafta çalışmaya başladım arkadaşlar öncelikli olarak tarihim kötü olduğu için tarihten başladım.netten ramazan yetgin diye tarih hocasının 2016 tarih videolarını izleyip not alıyorum.aldığım notlardan soru çıkarıp bir deftere yazıp cevaplamaya çalışıyorum evet bu şekilde biraz uzun sürecek ama benim çalışma stilim böyle
Konular ne kadar yetişir seneye kadar bilmiyorum yetiştiği yere kadar bu şekilde devam edeceğim
Kpss ile geçmiş senelere ait konu anlatımlı ve soru Bankası kitaplarım var ama maalesef hala bodrum dan çıkaramadım bu hafta onları çıkaracağım ve çalışma şeklimi şöyle yapacağım
Konu anlatımlı kitaptan konuyu okuyup arkadan video izleyip not alacağım arkasından konuyu pekiştirmek için test çözeceğim bu şekilde ilerlemeyi düşünüyorum
Bu arada tarihi hiç sevmem ama hocanın anlatım tarzı çok hoşuma gitti gerçekten izlemenizi tavsiye ederim
Birde evli ve 2 yaşında bir çocuğum var o yüzden istediğim saatlerde çalışamıyorum maalesef gündüz sadece öğlen uykusundayken 1 saat çalışıyorum birde geceleri 3 saat kadar çalışabiliyorum allah hepimize kolaylık versin
Ben inanıyorum bu sene olmasa bile 2018 de kesin kazanacağım
Düz memur cnm kamu yönetimi okudu gümrüğe girdiatanan arkadaşın düz memur mu canım yoksa öğretmen mi?
Hayır cnm b grubundan girmişti 2014 yılında ve bu sene son tercihlerinde yedeklerden kazandı. Bende merak ediyorum acaba a grubundan sadece gy gk den girme şansımız varmı ama yoktur heralde yoksa adı neden alan olsun yinede bir dershaneye ayrıntılarını sorup öğrenicemNasıl yani A GURUBUNDAN girdi sınava ve düz memur olarak atandı oylemi o zaman biz neden iki senede bir olan sınavı bekliyoruz ki hersene girelim
ben de aynı durumdayım hatta daha beterArkadaşlar Merhaba bayadır giremiyorum tam çalışmaya başladım konulara derken 1 ay önce işe başladım 8 ay evde yattım ders çalışmadım tam çalışmak dank etti bu sefer de iş çıktı.kısmet artık.hem ev işi hem çocuk hem iş hemde kpss çok ama çok zor oluyor.bi düzene sormam lazım.motive olabilmem için size ihtiyacım var.hergün düzenli olarak sayfaya giriş yapıp çalıştığımız konuları kaç soru çözdük vs. Paylaşalım.ben 1.5 ay önce tarihten başladım ancak çok yarım yutacak çalıştım ve 1. Üniteyi anca bitirdim çok çok hızlı olmak ve hergün mutlaka düzenli olarak çalışmak gerekiyor.1-2 gün bile ara verince sanki bilgiler sıfırlanıyor ve insan baştan okuma ihtiyacı duyuyor bu da zaman kaybına neden oluyor.herkez kendi çalışma taktiklerni paylaşırsa sevinirim...