- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
- Konu Sahibi BeyazPerim
Kızlar Nars ve Sephora markalarını deney yapmayanlar listesinde de yapanlar listesinde de göremedim. bu markalar güvenilir mi acaba gerçekten ??bilgisi olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı markalar belli firmaların alt ürünleri. Peta direkt ana firmayı vermiş. Yani ana firmaya bağlı alt ürünlerden almak, yine onlara kar getirecek. Ona da dikkat etmek lazım.
Olsun canım, don' t test listesinde adı olsun o markanın bu bile umut verici.
Yani kara listedeki bir Loreal değil.
Temizlik ürünlerinde Evyap' a yönelmek lazım.
Akşama diş macunu ve şampuan isimleri yazacağım vakit bulursam, Ülkemizde de örgütlü yaşam severler hale gelicez inş.
Sizleri çok seviyorum duyarlı arkadaşlarım.
Şampuanımızı doa kozmetikten aldık(sülfatsız)
diş macunumuzu da amblemi kanguru olan M ile başlayan S ile biten :) marketten aldık. diş macunu LAngelica Organik DİŞ MACUNU' dur. adından da belli olduğu gibi hem organik hemde hayvanlar üzerinde test edilmediği yazıyor. (made in italia)
eklemek istediğim bir husus daha var; hayvan testi yapmayan firmalar avrupa ülkelerinde üretilmekte çoğunlukla. yani bu konuya yönelmişler. hem doğa ile iç içe hemde yaşam-barışçılar.
bir çin değiller...
sağol canım benim dalanın şampuanını alıp deneyim bakalım çok teşekkürler nivea aklımda olsun ben oriflame kullanıyorum gerçi ama yinede bir şey alacak olursam ondan alırımDiş macununu migrosta bulursun ama migrosun ürünü değil, üzerinde migros yazmıyor. L'angelica markalı bu ürün italya'da üretiliyor. bitkisel. migrosta satılıyor yani.
Dalan' ın ürünleri de hayvanlar üzerinde test edilmiyor. sitelerinde de yazmışlar. onun da zeytinyağı özlü şampuan ve saç kremi varmış. kullananlar memnun. ondan da almayı düşünüyorum. el sabunumda dalandı zaten.
nivea da test edilmiyor. ordan da yüz temizleme ürünlerimi aldım.
bir mutluluk daha...
farkında olmadan aldığım "uni wipes" ıslak bebek havlusunda tavşan logosu var. süper
bu arada Lys nerelerdesin acaba yoldaş..
canım benim ilk 3 imza ünlülerin imzası ve hep en tepede duruyorlar,,aynı şeyi ben de yaşamıştım:) vay dedim paul mccartney ile aynı anda imza vermişiz,,işe bak:) ama sonra durumu aydım tabi:))) diğer iki ünlü de Siena Miller(oyuncu) bir de hırvat pop yıldızı var,,,,ve inanılmaz şekilde hırvatlar kampanyaya imza veriyorlar,,,,çok takdir ediyorum bu sese kulak veren herkesi,,,,kampanyaya deli gibi rağbet var,,,,herkes bu vahşet bitsin diye çırpınıyor,,,,Kızlar imzamı attım,kısa bir yazı da yazdım. bu arada benden bir önce yazı yazmış olan kişi de Paul Mccartney,isimlerimizi üst üste görünce bi tuhaf oldum şimdi:)