Ben sadece kürk ve çiftlik hayvanlarının uğradığı zulüm ve işkenceyi biliyordum bu nedenle kimine komik gelse de ufacık bir parça taşıyor olsa dahi gercek kürklü hiç bir akseuar almak bir yana 2,5 senedir market tavuk ve yumurtası yemiyorum.O hayvanlara bir faydası olmuyordur belki ama vicdani olarak kendimi iyi hissettiriyor.burda yazdıklarınız sayesinde bu işkencelerin ne kadar geniş alanda yapıldığını öğreniyorum ve bu markaları da elimden geldiğince almamaya gayret edlyorum.tekrar tekrar teşekkür ediyorum bu nedenle ortada özür gerektirecek hiç bir durum yok.asla anlıkta bıkkınlık yaratmak istemem asıl bunun için siz kusura bakmayın.
estafurullh,,dediğim gibi onbinlerce kez aynı şeyleri söyleyince asıl bana bıkkınlık geliyor,,,sizden kaynaklı bişiy değil yani,,,,en azından veganlığa doğru yol almaya başlamışsınız gördüğüm kadarıyla,,,bu takdire şayan bişiy bence,,,,,faydası olmuyor demeyin,,,,az çok herkesin çabası birleştiğinde mutlaka anlamlı bir yanıt oluşuyordur sektörlere,,,,örneğin dikkat ediyormusunuz bilmiyorum P&G nin dünya bazında satış ciroları azalmaya başladı,,,,,,tüketiciler artık tepki verdiğinden sonuçlar da gelmeye başladı,,,,keza bazı kozmetik markalarının fiyatları talep olmadığı için düşmeye başladı,,,,en basitinden avonunkiler,maybelline vs.....mevzu daha çok bilindikçe daha çok anlamlı tepkiler üretilecek sektörlere,,,,
tabi bu zaman meselesi,sabır meselesi,,,,ha mesela p&G düşen ciroları için türkiye piyasasında bir formül buldu: bizdens atın alın,olimpiyat ve sporları destekliyoruz,mutlu-anne mutlu çocuk saçmalığını reklam edip tvlerde yayınlanmasını sağladırlar,,,,ne güzel bir tabloydu demi o,,,,,,,,onca pisliği kaptmak için göz boyama,,,,demek ki doğru yoldayız arkadaşlar.....
sadece yaymaya devam edin.....bildikleriniz kendinize saklamayın,,,yakın çevreniz,sosyal medya sitesindeki hesaplarınızda bilgilendirme yapın! kimse ben biliyorum deyip köşeye çekilmesin,,,,,,önemli olan şahsın vicdanı değil,hayvanalrın kurtulmasıdır,,,,,firmalr tepkiyi ölçüp,politika değişikliğine gideceklerdir.....dünyada örnekleri bol,,,en son örneği URBAN DECAY,,,,bunu da ek olarak belirtmek sitedim,,,