- Konu Sahibi conekcomlek
Burası benim içimi döküp rahatladigim bir topic oldu kızlar ya iyiki acmissin bu başlığı Cemre
Çok sağol Nazmiyecim, ben de size anlatabildiğim için öyle rahatlıyorum ki... Çevremde böyle hayallerimi paylaşabileceğim arkadaşlarım yok. Çok güzel dostlarım var, ama sadece dedikodu yapıp gülüyoruz eğleniyoruz. Büyük hayallerimden bahsedince heyecanlanmak bi kenara, dalga geçiyorlar. Çünkü sanırım ciddi şeyler konuşmayı pek sevmiyorlar.. Ben de onlarla hep mutluyken buluşuyorum, yiyip içip eğleniyoruz, belki grubumuzda erkekler de olduğu içindir bu rehavet, bilmiyorum...
Burası benim ciddi şeyleri paylaşabileceğim bir yer, fikir sancılarımı ve ruhsal devinimlerimi bile burada rahatça paylaşabileceğimi hissediyorum. Biraz da hesap verme düşüncesiyle günümü en verimli haliyle geçirmeye çalışıyorum.
Kaşlarımı yine kopardım, ne zaman stresli olsam elim kaşlarımda, zaten kalıcı makyaj olduğu için görüntüde bi değişiklik yok ama keşke uzatabilsem. Kirpiklerimle avunuyorum. Bugün hiç kaşıma dokunmayacağım, buradan sözüm olsun.
Bugün elimdeki kitabı bitirdim, galiba 70 sf kadar okudum. Şimdi işimle ilgili bir araştırma yapacağım. Ne kadar uzun olursa olsun, bugün kararlıyım, ispanyolca ve tezimle ilgili çalışmalar da yapacağım. Bu başlığa ve sizlere borçlu hissediyorum kendimi...