• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozamdan çıkıp yepyeni bir kelebek olma günlüğüm...

Burası benim içimi döküp rahatladigim bir topic oldu kızlar ya iyiki acmissin bu başlığı Cemre

Çok sağol Nazmiyecim, ben de size anlatabildiğim için öyle rahatlıyorum ki... Çevremde böyle hayallerimi paylaşabileceğim arkadaşlarım yok. Çok güzel dostlarım var, ama sadece dedikodu yapıp gülüyoruz eğleniyoruz. Büyük hayallerimden bahsedince heyecanlanmak bi kenara, dalga geçiyorlar. Çünkü sanırım ciddi şeyler konuşmayı pek sevmiyorlar.. Ben de onlarla hep mutluyken buluşuyorum, yiyip içip eğleniyoruz, belki grubumuzda erkekler de olduğu içindir bu rehavet, bilmiyorum...

Burası benim ciddi şeyleri paylaşabileceğim bir yer, fikir sancılarımı ve ruhsal devinimlerimi bile burada rahatça paylaşabileceğimi hissediyorum. Biraz da hesap verme düşüncesiyle günümü en verimli haliyle geçirmeye çalışıyorum.

Kaşlarımı yine kopardım, ne zaman stresli olsam elim kaşlarımda, zaten kalıcı makyaj olduğu için görüntüde bi değişiklik yok ama keşke uzatabilsem. Kirpiklerimle avunuyorum. Bugün hiç kaşıma dokunmayacağım, buradan sözüm olsun.

Bugün elimdeki kitabı bitirdim, galiba 70 sf kadar okudum. Şimdi işimle ilgili bir araştırma yapacağım. Ne kadar uzun olursa olsun, bugün kararlıyım, ispanyolca ve tezimle ilgili çalışmalar da yapacağım. Bu başlığa ve sizlere borçlu hissediyorum kendimi...

Bugün bi iş görüşmem vardı kızlar. Çok ani gelişti. Büyük bir firma hayalimden bile geçmezdi muhasebeci ariyolarmis. Görüştüm ama bakalım. Biz sizi ararız dediler pek ümidim yok yani :'(

Ayy kızlar cok mutluyum.
İsim oldu isim :-)

Aman Allah'ımmmm, nasıl sevindim, nasıl havalara uçtum anlatamammmm:52:

Nazmiyecim canım benim çok duygulandım yaaa, hayırlı uğurlu olsun, çok hayırlı olsun, inşaallah eşine tüm o cicileri alırsın, çok güzel bir iş kadını olursun, manken gibisinden...:16:

Ay çok mutlu oldummmmmm, canım arkadaşımmmm:32::32::32::32::8::8::8::29::13::kkk:

Aman Allah'ımmmm, nasıl sevindim, nasıl havalara uçtum anlatamammmm:52:

Nazmiyecim canım benim çok duygulandım yaaa, hayırlı uğurlu olsun, çok hayırlı olsun, inşaallah eşine tüm o cicileri alırsın, çok güzel bir iş kadını olursun, manken gibisinden...:16:

Ay çok mutlu oldummmmmm, canım arkadaşımmmm:32::32::32::32::8::8::8::29::13::kkk:

Çok sağol Cemrecim ya. Bir de beni düşün. Kendi kendime gülüyorum durduk yere. Deli sancaklar :-) işin tuhafı hiç aklımda yokken gayet büyük bir müteaddit firmasında sektöre dair hiçbirşey bilmiyorken ise alındım. İki kere görüşmeye çağırdılar. Ve işle ılgili hiçbirşey sormadilar. Tam bir buçuk saat görüştüm sabah. Sadece sohbet ettik ve ben sadece buraya yazdığım hayallerimi anlattım :-) biz sana işi ogretiriz sen yeterki istekli ol dediler. Mali musavirlik stajimi baslatmami şart koştular. Sanki ben onları ise aldım :-) çok değişik bir gün yaşadım ve çok mutluyum.

Vavvv! Bu cok ıyı bır haber. Cok sevındım valla.
Olumlu enerjı bu olsa gerek. Bu sayfadakı arkadasların hepsı, cok olumlulardı. Sıze olumlu enerjı gondermısler. :))

Aynen öyle canım. Burada yazdiklarimiz beni çok etkiledi. Hep burayı düşünerek gittim zaten ise. Hicbirseyin yaşı yoktur. İste ve olsun. Kızlar belki farkında olmadan bana çok büyük iyilik yaptınız. Kendimi çok iyi ifade edebildim. Başka zaman olsa asla bir buçuk saatlik bi görüşme olmazdı. İyi ki varsınız. Evrene olumlu düşünce göndermek iyimis :-)

Sayfani takip ediyorum eline saglik
manikdepressiftik diye yazmissin
ergenlik dönemindede ilac kullanmissin
bipolarmiydin yoksa hafifmi atlattin
simdi ilaclari kullanmiyormusun
cevabin icin tesekkürler :)

Sayfani takip ediyorum eline saglik
manikdepressiftik diye yazmissin
ergenlik dönemindede ilac kullanmissin
bipolarmiydin yoksa hafifmi atlattin
simdi ilaclari kullanmiyormusun
cevabin icin tesekkürler :)

Çok teşekkürler Zehracım,

Bipolar bozukluk fakat esas sorun manik ataklar değil, depresif ataklardı bende... Bir tanesi 19 yaşındayken 4 ay sürdü, ilk iki ay kesinlikle tedaviyi reddettim, canım ailem çok sıkıntı çekti, ama sonra onlara üzülüp kabul ettim. İlaçları 2 yıl düzenli kullandım, ama genel ilaç tedavim 8 yıl kadar sürdü. 14-22 yaş arası... Çok şükür kendime trikotilomani dışında hiç zarar vermedim, çevreme de... Yataktan çıkmaz, yemek yemez, kimseyle görüşmezdim, notlarım dibe vurdu... Zordu ama çok şükür güzel aştım, ailem sağolsun. Hala ayda 2 gün dibe vururum, o yüzden hiç boş kalmamaya gayret ederim. Eğer çevrende böyle insanlar varsa sana yalvarsalar da kötü davransalar da onları yalnız bırakma... Biraz iletişimle aşılmayacak sorun yok. Allah yardımcın olsun Zehracım:16:

Aynen öyle canım. Burada yazdiklarimiz beni çok etkiledi. Hep burayı düşünerek gittim zaten ise. Hicbirseyin yaşı yoktur. İste ve olsun. Kızlar belki farkında olmadan bana çok büyük iyilik yaptınız. Kendimi çok iyi ifade edebildim. Başka zaman olsa asla bir buçuk saatlik bi görüşme olmazdı. İyi ki varsınız. Evrene olumlu düşünce göndermek iyimis :-)

Iste olumlu dusuncenın gucu:21:
Itıraf etmek gerekırse, bu sayfa bana da cok olumlu bır enerjı verıyor.

Kızlar sanırım güzel bir sinerji oluşturduk. Ben de ek iş istiyordum. Ek iş buldum. Ne olduğunu hiç sormayım 😛 ama ben mutluyum. Biraz borcum var. Onu biran önce kapatmak istiyorum. Neden biliyo musunuz. Çünkü 2014 te nişanlanacağımı hissediyorum. Bırç harç kalmasın. Ek iş tamam şimdi sıra sağlam bir ilişkide. Allaha dua ediyorum. Artık kendimi hazır hissediyorum. Hani nazmiyecim sana diyodum ya. Ben de niyetine girdim allahın izniyle 😊😊

Amanınn çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Ben sana çok güveniyorum. Biliyosun dimi. Tebrik ederim.

Kızlar sanırım güzel bir sinerji oluşturduk. Ben de ek iş istiyordum. Ek iş buldum. Ne olduğunu hiç sormayım 😛 ama ben mutluyum. Biraz borcum var. Onu biran önce kapatmak istiyorum. Neden biliyo musunuz. Çünkü 2014 te nişanlanacağımı hissediyorum. Bırç harç kalmasın. Ek iş tamam şimdi sıra sağlam bir ilişkide. Allaha dua ediyorum. Artık kendimi hazır hissediyorum. Hani nazmiyecim sana diyodum ya. Ben de niyetine girdim allahın izniyle 😊😊

Sağol Gonulcum. Gercekten farklı bi sinerji :-) hadi bakalım gençlik evrene olumlu düşünceler göndermeye devam :-) senin de ek işin olmuş hayırlısı olsun. Bizimde esimle borçlarımızı var birazcık hemencecik biter insallah :-)

Back
X