• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozamdan çıkıp yepyeni bir kelebek olma günlüğüm...

Tamamdır tatlım, takıma yazdım bile menümü... Ben de regl olmak üzereyim.
O zaman diğer paylaşımlarını buradan bekliyorum, ben her gece yazarım, sen de müsait oldukça bana katılırsan çok mutlu olurum...:16:

Ben de varım sizinle :-) Ayyy çok mutlu oldum şimdi ya böyle şeyleri de paylasabilecegiz. Ne mutlu bize. İnşallah vesile olur da 5 vakti kilariz :-)

Canım ne kadar incesin:16: çok teşekkür ederim yazdıkların için... :16:

Tırnak yeme konusunda seni anlıyorum, zaten bi paraleli ne yazık ki benim hastalığım oluyor. Senin için sağlıklı upuzun tırnaklarının olması ve onları tırnak makasıyla kesmek törpülemek ve oje sürmek neyse, benim için de maskara kullanmak o demek... Rabbim ikimize de aşmayı nasip etsin:31:

Namazların için çok güzel bir yöntem bulmuşsun, renk metaforuna bayıldım:46: Ben şimdilik günde bir vakiti oturtsam ya, dünyalar benim olacak. Eşimle birbirimize ufak cezalar koyuyoruz, haftada en az 7 vakit kılmak zorunlu. Kılmayan olursa, kılanın bir isteğini şartsız bir şekilde yerine getirmek zorunda:1: mesela ben sesli ortamda uyuyamam ama o ancak radyo dinleyerek uyur, hep kulaklıkla dinlerdi radyosunu ben rahatsız olmayayım diye, tabi uyurken zor oluyo kulaklık, bu hafta ben cezalıydım, bana da radyo dinleyerek uyuma cezası verdi, yani kulaklığı çıkardı ve birlikte dinledik, baya uykusuz kaldım :50:
Ben kazanırsam da Bebek'te çok kalabalık bir cafe var ve ben bayılıyorum oraya, o ise nefret ediyor, oraya gidip istediğim kadar oturacağız ve tüm gün gülümsemek zorunlu:9: sıkıldığını asla belli etmeyecek yani:9: tabi henüz kazanamadım, ama olsun, hayali bile güzel:9:

İngilizce için seve seve yardımcı olurum, eğer karar verirsen ve takıldığın yerler olursa ne zaman istersen buradan yazabilirsin...

Ben de manikdepresiflikten muzdaribim, bizimki genetik, babamda ve kardeşimde de var. İlaç kullanmak zorunda kaldık ergenlikte... Tabi yaşla oturuyor bir şeyler yerine... Yalnız şunu söyleyebilirim, depresyona girmek bile bir lütuf... Çünkü bazen depresyonda en üretken zamanımızda oluyoruz. Ya da en azından mutluluğun ve hayatın anlam kazanmasının ne demek olduğunu biliyoruz... Depresyonlarımızı en üretken dönemler olarak kullanırız inşaallah... Benimkiler çok seyrekleşti, sen umarım benden daha çok kıymetini bilirsin o buhranların... Belki o sırada karaladığın bir öykü, yeraltı yazarlığının baş yapıtı olur kim bilir...

İnşallah kabuklarımızdan kozalarımızdan dünya güzeli olarak çıkarız canım arkadaşım:29:

Ps: O kitap grubuna hemen göz atıyorum, çok teşekkür ederim:16:

Ceza yontemlerinize çok güldüm supersiniz :-) buhranlar biter mi ki inşallah :-) ben çok sıkıldim artık bu durumdan. Evet yazılarım çok var. Hepsi bende saklı. Taaa ilkokuldayken bile yazılarımı türkçe öğretmenim dergilere gönderirdi yayinlananlar da olurdu ben kendim hiç böyle biseye girismedim hepsi bana saklı oldu.

Ceza yontemlerinize çok güldüm supersiniz :-) buhranlar biter mi ki inşallah :-) ben çok sıkıldim artık bu durumdan. Evet yazılarım çok var. Hepsi bende saklı. Taaa ilkokuldayken bile yazılarımı türkçe öğretmenim dergilere gönderirdi yayinlananlar da olurdu ben kendim hiç böyle biseye girismedim hepsi bana saklı oldu.

Yaa.. ne güzel... Hem de yazıların da varmış zaten... Canım sen de bir roman yazmaya mı çalışsan? benim de hayalimdir... Kurgusu filan tamam benimkinin ama yazmaya başlayamadım. Belki zorlarız birbirimizi, kimbilir ilerde en çok satılan romanlar listesinde adımızı görürüz belkim:16::16:

Hayallerimiz olmasa geriye ne kalır ki...:31:

Yaa.. ne güzel... Hem de yazıların da varmış zaten... Canım sen de bir roman yazmaya mı çalışsan? benim de hayalimdir... Kurgusu filan tamam benimkinin ama yazmaya başlayamadım. Belki zorlarız birbirimizi, kimbilir ilerde en çok satılan romanlar listesinde adımızı görürüz belkim:16::16:

Arkanızdayım kızlar :) ben de kitabı okuyup arkasına yorum yazarlar ya, ben de işte onu yaparım :)

Cok hos bır yazı/topıc olmus, bayıldım acıkcası.
Ben de boyle bır yazıyı kımı zaman defterlere, kımı zaman da hayallerımde yazıyorum.
Hep şöyle ıyı olacağım, böyle yapacağım desem de yapamıyorum nedense.
Bende de yara soyma alışkanlığı var. Burdan oz eleştiri yapmış ve ıtıraf etmiş olayım.
Yuzumdekı sıvılcelerı koparıp yara halıne getiriyorum. Yara olduktan sonra da sureklı ellıyorum. Yuzumde ve vucudumda derın ve kahverengı lekelerım var, ne yazık kı...
Uzun uzun yazasım geldı sımdı :)

Neyse, sızı gonulden tebrik ediyorum. Inanmak basarmanın yarısıdır, derler. Bence, sız basardınız.

Ben kitabımı bi tamamlayayım,ilk yorumu senden alayım Gönülcüm, olur mu?:29:

Belki sen de güncel kitapların eleştirilerini paylaşırsın bizimle, okumadan önce sana sorarız:31::34:

Anlaştık canım. Seve seve okur yorumlarım. Benim okuduğum kitaplar ilişkiler üzerine. Siz o basamağı atlamışsınız. Bana ilişkiler hakkında tüyo verebilirsiniz 😉

Anlaştık canım. Seve seve okur yorumlarım. Benim okuduğum kitaplar ilişkiler üzerine. Siz o basamağı atlamışsınız. Bana ilişkiler hakkında tüyo verebilirsiniz 😉

Tek söyleyebileceğim, artık aramaktan yorulduğunda, benim ruh eşim yokmuş dediğinde, tüm iyiler kapılmış dediğinde, vazgeçtiğinde, hatta aşk diye bir şey yok dediğinde hooop diye karşısında buluveriyor insan... Tarzını sever misin bilmem canımcım ama "sex and the city" dizisini şiddetle tavsiye ederim. Konu cinsellik filan değil, 4 kadının ruh eşlerini bulma çabasını anlatıyor. Ben bayıldım, çok da hak verdim. Bence seversin:34:

Cok hos bır yazı/topıc olmus, bayıldım acıkcası.
Ben de boyle bır yazıyı kımı zaman defterlere, kımı zaman da hayallerımde yazıyorum.
Hep şöyle ıyı olacağım, böyle yapacağım desem de yapamıyorum nedense.
Bende de yara soyma alışkanlığı var. Burdan oz eleştiri yapmış ve ıtıraf etmiş olayım.
Yuzumdekı sıvılcelerı koparıp yara halıne getiriyorum. Yara olduktan sonra da sureklı ellıyorum. Yuzumde ve vucudumda derın ve kahverengı lekelerım var, ne yazık kı...
Uzun uzun yazasım geldı sımdı :)

Neyse, sızı gonulden tebrik ediyorum. Inanmak basarmanın yarısıdır, derler. Bence, sız basardınız.

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz AsiNazcım... İçtenlikle paylaşmışsınız siz de sorununuzu. İnanın anlayabiliyorum sizi. Aynen söylediğiniz gibi, inanmak başarmanın yarısı, inşallah siz de aşarsınız, hep birlikte aşarız. En güzel yıllarım kendi ellerimle kendime yaptığım çirkinliklerle geçiyor, bir dur demek lazım.
İnşallah bu topic bir dur olacak bu işe.. Ne zaman dertleşmek isterseniz beklerim... Sevgiler:16:

Merhaba arkadaşlar,

benim adım C. :42: uzun süredir bu forumu takipteyim. Özellikle motivasyona ihtiyacim olduğu zamanlarda hep telefonumun bir sekmesinde açıktır bu forum. Şimdi sıra bende diye düşündüm ve kayıt olup bu konuyu açmaya karar verdim...:34:

Aslında anlatacak çok şey var. Ama önce kendimi tanıtayım. En büyük sorunumdan küçüklere doğru sıralayayım. Ağır bir trikotilomani hastasıyım fakat ilaç kullanmıyorum. Artık doktora da gitmiyorum. Benim sorunum kaş ve kirpik, onu da herkesi kokoşluğumdan makyaj yaptığıma inandıracak kadar ustaca kapatıyorum. tabi bu illeti yaşamayan bilemez. Buralardaki konuları da okudum fakat devam edememiş başlıklar... Benim burada inş kurtuluş serüvenim de belki benimle aynı kaderi paylaşanlara bir ışık olur.

İkinci sorunum kilom. boyum 172 cm ve kilom artık 75.5 :43: önceden yani bundan 15 kg azken bile acaba versem mi diye düşünürdüm... Kilo almamın sebebi yok, tamamen iradesizliğim... 5 senede 15 kg... vücudum poposu büyük bir kum saati olduğu için hala çok çok büyük bir görüntü sorunum olmasa da bikini giyebilecek halde de değilim :43:

Evet güzel insanlar, üçüncü sorunum çatlak ve selülitlerim, biraz da cilt kuruluğu diyebilirim... ya da genel olarak cilt diyelim hepsine... Yine çok şükür dev bir problem olmasa da neden daha iyisine birazcık çabayla sahip olabilecekken böyle tembel tembel oturayım di mi:51:

Çok şükür iyi bir işim, iyi sayılabilecek bir kazancım var. En iyi üniversitelerden birinden iyi bir bölümden mezun oldum, ve aynı yerde yüksek lisans yapıyorum. İstanbul'da yaşıyorum on senedir. 29 yaşındayım. 2 yıllık evliyim ve henüz çocuk düşünmüyoruz. Bunları anlatmamın sebebi şimdi bahsedeceğim şeylerin benim için birer ihtiyaç olduğunu anlatabilmek...

İngilizceyi iyi derecede biliyorum, çünkü işimde Türkçe'den çok İngilizce kullanıyorum. Ama artık sadece İngilizce olmuyor. Bu yepyeni hayata başlangıç günümde tüm isteklerimi sıralarken es geçemeyeceğim bir isteğim var: kendi kendime İspanyolca öğrenmek... Bunun benim zihnimin ihtiyacı olduğunu hissediyorum.

Çok dindar bir insan olamasam da, ruhumu rahatsız eden bir durum var, keşke diyorum tüm vakit namazlarımı kılabilsem... Bu da benim ruhumun ihtiyacı...

Diğer bir sorunum ev işleri... Çok pasaklı bir ev hanımıyım. Yemek yapmayı pratik hale getirmek istiyorum. Temizlik konusunda bir yardımcım var, hem eşim de sağolsun yanımdadır. Ama dışardan yemek istemiyorum artık... Ben de mutfakta harikalar yaratan bir kadın olmak istiyorum.:56:

Yüksek lisans tezimi bir an önce yazıp bitirmek istiyorum bir de...

Ve bir kitap yazma hayalim var... Bir roman... Tüm kurgusu aklımda... Karakterleri görüyorum. Artık o kitabı yazmak tamamlamak istiyorum.

Bir de daha çok kitap okumak istiyorum...

Düzenli spor yapan ve sağlıklı beslenen bir kadın olmak istiyorum...

Kusura bakmayın, aklımdakileri paramparça yazdım. Ama beni anlayacağınızı biliyorum. Bugunden itibaren, buradan bu bahsettiğim sorunlarıma dair günlük olarak neler yaptığımı paylaşacağım.

Artık varolan potansiyelimi, 30 yaşıma gelmeden ortaya çıkarmak istiyorum. Yani;

Daha güzel ve sağlıklı bir beden,
Daha iyi çalışan bir kafa,
Daha huzurlu bir ruh için kendi kontrolümü bu başlık üzerinden yapacağım. Böyle mübarek bir kandil gününde umarım tüm hayallerimiz gerçekleşir...

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim:42:

İlgi ve merakla takip edeceğim topiginizi sevgilerr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek söyleyebileceğim, artık aramaktan yorulduğunda, benim ruh eşim yokmuş dediğinde, tüm iyiler kapılmış dediğinde, vazgeçtiğinde, hatta aşk diye bir şey yok dediğinde hooop diye karşısında buluveriyor insan... Tarzını sever misin bilmem canımcım ama "sex and the city" dizisini şiddetle tavsiye ederim. Konu cinsellik filan değil, 4 kadının ruh eşlerini bulma çabasını anlatıyor. Ben bayıldım, çok da hak verdim. Bence seversin:34:

"Aşk Diye birşey yok " benim söylediğim ve eşimin dikkatini bu cümleyle çektigim söz. Tanismamiza vesile olan cümle :-)

Ben kendimi o düzeyde görmüyorum malesef :'( çok ciddi bir iş o birikimim yok benim :'( senin yaptığın listenin aynısını bende yarın paylasayim :-) yapmam gerekenleri yazayım

Ben kendimi o düzeyde görmüyorum malesef :'( çok ciddi bir iş o birikimim yok benim :'( senin yaptığın listenin aynısını bende yarın paylasayim :-) yapmam gerekenleri yazayım

Şişştt işle bir alakası yokki şekerim. Hadi başlaylım bi yerden. Ben de yarın akşam sizin gibi liste yapayım. Hatta ben de kitap yazayımmm. Buradan paylaşalımmm. Ne hakkında yazsam acaba 😉 düşünmeyelim sadece yaoalım. Yazar değiliz mükemmel olmamız gerekmiyor. Kötü bile olsa bişeyi de kötü yapalım 😛

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz AsiNazcım... İçtenlikle paylaşmışsınız siz de sorununuzu. İnanın anlayabiliyorum sizi. Aynen söylediğiniz gibi, inanmak başarmanın yarısı, inşallah siz de aşarsınız, hep birlikte aşarız. En güzel yıllarım kendi ellerimle kendime yaptığım çirkinliklerle geçiyor, bir dur demek lazım.
İnşallah bu topic bir dur olacak bu işe.. Ne zaman dertleşmek isterseniz beklerim... Sevgiler:16:

Aynen, bir dur demek lazım :))
Cok tesekkur ederım.

Ben de o düzeyde falan değilim ki tatlım, ama beynimdekileri kusmam gerekiyormuş gibi hissediyorum, sanki o zaman rahatlayacağım. Üstelik sen taa ilkokuldan beri yazıyormuşsun, en kıdemlimiz sensin:34:

Listeni de merakla bekliyorum nazmiyecimmm:29::16:

Vazgeçmek dimi büyün mesele bu. Bi rahat bırakmıyolar ki vazgeçsem ��

Kafana uymuyolarsa, aşık değilsen hiç vakit kaybetme bence tatlım... Anlıyorum çevrende çipil çipil bakan ve her işine koşturan adamların olması çok güzel bi duygu ama sen aşık değilsen hepsi fıs :9::9: Yazık onlara da bırak yollarına gitsinler.. Bir süre yanında kalınca beklentiye de girerler, daha çok başın ağrır:51: Tabi bunlar benim nacizane tavsiyelerim, nolur bilmişlik olarak algılama:17:

Bi de erkeklerden eşya gibi bahsettim sanırım:9::47::kkk:

Son düzenleme:
"Aşk Diye birşey yok " benim söylediğim ve eşimin dikkatini bu cümleyle çektigim söz. Tanismamiza vesile olan cümle :-)

:9: Hikayelerimiz benziyor,"aşk diye bir şey yok" cümlesi bizi aynı ortama getirdi, tuhaf gelebilir ama eşimin peşinde ben koştum :51: Hep adını duyardım diğer kızlardan zaten de görünce çarpıldım:16: Duygularımızın ilk andan beri aynı olduğunu öğrenmem için benim biraz sürünmem ve hemcinslerimle savaşmam:22: gerekti, ama değdi:34:

Son düzenleme:
Dünümün özetini vermemiştim, şöyle ki...

Bir atakta çuvalladım ve kaşlarımı kaybettim, ama üzülmedim, çünkü zaten çok azcıktı, Allah'tan başta tosladım bu atağa... Tam uzatınca bu dev ataklar daha yıkıcı oluyor. Pollyannacılık mı yapıyorum bilmiyorum ama kirpiklerimi kurtardım ve sanırım bir aya kadar maskara sürecek kadar olacağım inş:32:

Kitap okuyamadım dün, çünkü tuhaf bir yoğunluk vardı, bugün telafi edeceğim:17:

Namaz önceki gün söz verdiğim gibi 2 vakit kıldım:46:

Kilo ve sağlıklı yaşam konusunu 13.takımda paylaşıyorum, fena değildi dün, artık oradan devam ettireceğim o konuyu:56:

Biraz erken uyandım ve ispanyolca kitabım elimde:34:

Dünlük bu kadaaaar:42: bugünümüz daha güzel oolsun,aaaminnn:16:

Back
X