- 1 Eylül 2013
- 826
- 85
- 43
- 35
- Konu Sahibi conekcomlek
Günaydın kızlar cemre ne kadar da erken uyanmissin ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar cemre ne kadar da erken uyanmissin ne güzel
Günaydın nazmiyecim ve cemrecim 💐💐
Işte benim listemmm
1) iyi bir iş bulmam lazım. Erteledigim herşeyi iş sahibi olunca yapabilecegime inanıyorum. İşsizlik benim elim kolumu bağlıyor. Maasimla kocacima bi sürü kıyafet alicam. Bu hazzı yaşamak istiyorum
2) kilo konusu. 60 kg olmalıyım. Kilolar gidince iş sahibi de olcakmisim gibi geliyor. Şu 70 in altına bi dussem inşallah. O zaman isim olcakmis gibi geliyor belki alakasız ama ben kendimi böyle kosullandirdim
3) bakımlı bir bayan olmak. Saçlarım hep yapılı olsun. Makyajim giyimim.... İstediğim gibi olmak istiyorum. Tırnaklarım uzun manikürlu.
4) ıngilizce öğrenmek istiyorum. Bu çok çok şart. Artık ingilizceyi dilden bile saymiyorlar ama yıllardır içimde hep çince öğrenme isteği vardır
5) yüksek lisans yapmak istiyorum. Bunu cok istiyorum. Herkes yasin geciyo diyor ama olsun. Ben kendimi geliştirmek istiyorum.
6) Kur ' an okumak. Bunu düzenli hale getirmek hergün en azından 4-5 sayfa kadar okumak. Bir de bilmediim . Duaları ezberlemek. Dinimi dinimin guzelliklerini araştırmak öğrenmek.
7) türkiye turu özellikle karadeniz turu. bu da hayallerim içinde
8) değişik ve zevk alabileceğim hobiler edinmek. Yıllar önce bıraktığım resmi yapmaya geri dönmek. Evimin bir odasını hobi odası yapmak. Bu çok çok güzel olur.
9) bir ev sahibi olmak...
10) bir bebisimiz olsun eşimle... Belki bir kiz... İsmi hazır "şiir"....
Çok uzun vadeli hayaller bunlar. Hepsini ama hepsini yapabilmek için bir isimin olması gerekiyor.
Işte benim listemmm
1) iyi bir iş bulmam lazım. Erteledigim herşeyi iş sahibi olunca yapabilecegime inanıyorum. İşsizlik benim elim kolumu bağlıyor. Maasimla kocacima bi sürü kıyafet alicam. Bu hazzı yaşamak istiyorum
2) kilo konusu. 60 kg olmalıyım. Kilolar gidince iş sahibi de olcakmisim gibi geliyor. Şu 70 in altına bi dussem inşallah. O zaman isim olcakmis gibi geliyor belki alakasız ama ben kendimi böyle kosullandirdim
3) bakımlı bir bayan olmak. Saçlarım hep yapılı olsun. Makyajim giyimim.... İstediğim gibi olmak istiyorum. Tırnaklarım uzun manikürlu.
4) ıngilizce öğrenmek istiyorum. Bu çok çok şart. Artık ingilizceyi dilden bile saymiyorlar ama yıllardır içimde hep çince öğrenme isteği vardır
5) yüksek lisans yapmak istiyorum. Bunu cok istiyorum. Herkes yasin geciyo diyor ama olsun. Ben kendimi geliştirmek istiyorum.
6) Kur ' an okumak. Bunu düzenli hale getirmek hergün en azından 4-5 sayfa kadar okumak. Bir de bilmediim . Duaları ezberlemek. Dinimi dinimin guzelliklerini araştırmak öğrenmek.
8) değişik ve zevk alabileceğim hobiler edinmek. Yıllar önce bıraktığım resmi yapmaya geri dönmek. Evimin bir odasını hobi odası yapmak. Bu çok çok güzel olur.
Çok uzun vadeli hayaller bunlar. Hepsini ama hepsini yapabilmek için bir isimin olması gerekiyor.
Gönüüüülllll, sen de liste yapacak mısın tatlım?
Ama benım de lıste yapasım geldı su an :)
Işte benim listemmm
Ben memur olmadan önce Eğitim Uzmanı olarak çalışıyodum. (gerçi memuriyette de eğitim uzmanıyım da) türkiye içinde farklı şehirlete gidip eğitim veriyordum. amacım uluslararası alanda iş seyahatlerı yapmaktı..bu anlamda da kendımı gelıstırıyordum. sonra yanlış bır karar verdım iş değiştirdim. yenı yerde de kalamadım 2 ay sonra ayrıldım. sonra iş görüşmleri vs....en son şimdi çalıştığım kurumda başladım..ama allaha şükür çok memnunum. ama artık İngilizceye ihtiyacım yok. bana hıc bır artı puan vermıyor. yurtdışına da çıkma ımkanım yok...o hayallerım eskıde kaldı. yurtdışına da hıc cıkmıyo degılım ogrencı ıken gıtmıstım. bıde 2 kere tatıle gıttım...
dil konusunda ıngılızce hazırlık, dil kursu ve 3 ay amerıka dışında cok deneyımım yok. ama bazı avantajlarım var, gramere calısırsam toparlarım ve ıngılızceyı sevıyorum. bazıları bılır ama konuşamaz ya ben onlardan degılım, ben bıldıgım kadar ıngılızceyle gayet güzel konuşurum. günlük ıngılızcem ıyıdır, konuşurken grammer hatası yapacağım dıye dusunmedıgım ıcın rahatça konuşurum. benı gören de cok ıyı ıngılızce bildiğimi düşünür. halbukı yurtdışında gordum kı ana dılı ıngılızce olanlar bızım kadar grammer bılmıyo. cem yılaz cok haklıi, kasmaya gerek yok.
ama benım asıl ılgımı ceken dıl korece. ben kore fılmlerını dızılerını cok sevdıgım ıcın koreceye ılgı duymaya başladım. korece öğrenmek ıcın bır suru vıdeo da ındırdım. ama kendımı motıve edemiyorum, evet ogrendım pekı sonra dıyorummm,,,pekı sonra....suyu ısıtılan kurbağa mı oldum ben...
hayal demıssınız ya kızlar; benım tek bır hayalım var. kendıme soz gecırebılmek..kalbıme, mıdeme, zıhnıme,,,,,kendıme soz gecırebılmek....kendımı yontebılmek,,işte hepsı bu kadar...
bugun bıraz sıkkınım....
ömrüm geçiyor,,,ben sadece nefess alıyorum..sanki hepsı bu kadar...
Bunlarin bir cogu benimde yapmak istediklerim listemde canim. Rabbim kismet etsin istediklerimizi.
Çok samimi, çok içten yazılmış hayaller bunlar... Teşekkür ederim burada paylaştığın için canım
Hangi bölümden mezun oldun Nazmiyecim? Yüksek lisans için yaş asla geç olamaz ki, sınıf arkadaşlarımdan biri 47 yaşında...
"Evrenden Torpilim Var" kitabında Aykut Oğut bazı arkadaşlarımız için "B.k yedi başları" derdi, önce anlamamıştım, ama dikkatli bakınca hak verdim. Benim de böyle arkadaşlarım var. Özellikle bu saatten sonra dil öğrenemeyeceğimi düşünenler, ikini üniversiteyi okuyamayacağımı düşünenler, parlak bir fikrim olduğunda "zaten daha önceden düşünülmüştür" diyenler... Çok iyi insanlar, ama bana nasıl engel olduklarının farkında değiller.
Yaşımız asla geçmez, sadece içimiz geçer, o da biz dur demezsek... Burada paylaştıklarımızı da her gün uygulamaya koyarsak inanıyorum ki içimiz asla geçmeyecek.
Kuran okumaktan bahsetmişsin, önümüz ramazan, dilersen birbirimizi motive ederek günlük Kuran sayılarımızı da burada paylaşabiliriz
Hobiden bahsetmişsin, heyecanla bekliyorum neyi seçeceğini...
İkinci dil hedefini şimdiden belirlemene de bayıldım, şahanesin... Çince çok güzel bir dil...
Vee hep bakımlı olmak, ah biz kadınların genel sorunu, yorgun olunca hiç içimden gelmiyor, ama buraya yazdığımdan beri dikkat etmeye çalışıyorum, inş sen de bugun çooook bakımlı ve güzel bir gün geçirirsin
İnş hayalindeki işi bulursun ve eşine o güzel cicilerin hepsini alırsın, dualarım seninle
Ben maliye mezunuyum canım. 3 yıl geçti okul biteli. Memurluk olmuyor malesef. Mezun olurken mali musavir olmaktı hedefim. Girdim de bi yerde ise beş kuruş almadan sigortasız sırf isi öğrenmek için aylarca çalıştım. Baktim sonu yok çıktım sonunda işten. Hala iş arıyorum. Benim hayatımı karartti bu iş meselesi. Herşeyi ise bağlıyorum isim olursa herşey duzelcek gibi :'(
Ama benım de lıste yapasım geldı su an :)
Ben memur olmadan önce Eğitim Uzmanı olarak çalışıyodum. (gerçi memuriyette de eğitim uzmanıyım da) türkiye içinde farklı şehirlete gidip eğitim veriyordum. amacım uluslararası alanda iş seyahatlerı yapmaktı..bu anlamda da kendımı gelıstırıyordum. sonra yanlış bır karar verdım iş değiştirdim. yenı yerde de kalamadım 2 ay sonra ayrıldım. sonra iş görüşmleri vs....en son şimdi çalıştığım kurumda başladım..ama allaha şükür çok memnunum. ama artık İngilizceye ihtiyacım yok. bana hıc bır artı puan vermıyor. yurtdışına da çıkma ımkanım yok...o hayallerım eskıde kaldı. yurtdışına da hıc cıkmıyo degılım ogrencı ıken gıtmıstım. bıde 2 kere tatıle gıttım...
dil konusunda ıngılızce hazırlık, dil kursu ve 3 ay amerıka dışında cok deneyımım yok. ama bazı avantajlarım var, gramere calısırsam toparlarım ve ıngılızceyı sevıyorum. bazıları bılır ama konuşamaz ya ben onlardan degılım, ben bıldıgım kadar ıngılızceyle gayet güzel konuşurum. günlük ıngılızcem ıyıdır, konuşurken grammer hatası yapacağım dıye dusunmedıgım ıcın rahatça konuşurum. benı gören de cok ıyı ıngılızce bildiğimi düşünür. halbukı yurtdışında gordum kı ana dılı ıngılızce olanlar bızım kadar grammer bılmıyo. cem yılaz cok haklıi, kasmaya gerek yok.
ama benım asıl ılgımı ceken dıl korece. ben kore fılmlerını dızılerını cok sevdıgım ıcın koreceye ılgı duymaya başladım. korece öğrenmek ıcın bır suru vıdeo da ındırdım. ama kendımı motıve edemiyorum, evet ogrendım pekı sonra dıyorummm,,,pekı sonra....suyu ısıtılan kurbağa mı oldum ben...
hayal demıssınız ya kızlar; benım tek bır hayalım var. kendıme soz gecırebılmek..kalbıme, mıdeme, zıhnıme,,,,,kendıme soz gecırebılmek....kendımı yontebılmek,,işte hepsı bu kadar...
bugun bıraz sıkkınım....
ömrüm geçiyor,,,ben sadece nefess alıyorum..sanki hepsı bu kadar...
Ben maliye mezunuyum canım. 3 yıl geçti okul biteli. Memurluk olmuyor malesef. Mezun olurken mali musavir olmaktı hedefim. Girdim de bi yerde ise beş kuruş almadan sigortasız sırf isi öğrenmek için aylarca çalıştım. Baktim sonu yok çıktım sonunda işten. Hala iş arıyorum. Benim hayatımı karartti bu iş meselesi. Herşeyi ise bağlıyorum isim olursa herşey duzelcek gibi :'(
Canımcım günaydın. Neden memurluk olmuyor. Bide neden bu kadar karamsarsın. Bak her şirket eğitim uzmanına ihtiyaç duymaz. Ama bütün şirketlerin maliyeciye muhasebeciye ihtiyacı vardır. Kariyer.net ve yenibiris.com. Burakardan başvuru yapıyorsun dimi. Ben 72 farklı şirkete iş görüşmesine gittim. Bazısına birden fazla gittim. İstanbulu şş götüşmeleri sayesinde öprendim diyebilirim. Bu 72 şirketin 3 tanesinde çalıştım. Önemli olan vazgeçmemek pes etmemek. Bunu da en güzel sen yaparsın. Senin tavrını beğendiğimi hep söylüyorum.
Canımcım günaydın. Neden memurluk olmuyor. Bide neden bu kadar karamsarsın. Bak her şirket eğitim uzmanına ihtiyaç duymaz. Ama bütün şirketlerin maliyeciye muhasebeciye ihtiyacı vardır. Kariyer.net ve yenibiris.com. Burakardan başvuru yapıyorsun dimi. Ben 72 farklı şirkete iş görüşmesine gittim. Bazısına birden fazla gittim. İstanbulu şş götüşmeleri sayesinde öprendim diyebilirim. Bu 72 şirketin 3 tanesinde çalıştım. Önemli olan vazgeçmemek pes etmemek. Bunu da en güzel sen yaparsın. Senin tavrını beğendiğimi hep söylüyorum.
Hadi Asinazcım, merakla bekliyorum listeni, burası hepimizin hayal panosu olsun, baktıkça burası bize hayallerimiz ve neler yapmamız gerektiğini hatırlatsın
Galiba sorunun temel kısmı aynı hepimizin canım, kendimize söz geçirebilmek... Hatta ben dünyaya geliş amacımızın bu olduğuna inanıyorum. Bu kadar hayatı dolu dolu yaşamış, görmüş, geçirmiş bir insansın Galiba o yüzden şu anda başkalarının hayali olan hayatı yaşasan da, sana az geliyor, boğuluyosun... Suyu ısınan kurbağa olabilmen için bence bize samimiyetle yazdığın o şeylerden haberin bile olmaması gerekirdi, senin suyun ısınmıyo tatlım, senin bilincin bence gayet açık
Belki bir gün ani bir kararla bu işini bırakacaksın, belki de sana bulunduğun konumda yükselme fırsatı verecekler, belki emekli olduğunda dil gerektiren bir hayalin olacak, hatta ilerde eşinle dil sayesinde tanışacaksın, ya da yabancı forumlarda hayatına yön verecek bir anlam bulacaksın, ya da yabancı dil sayesinde bi insanın hayatına dokunacaksın. Belki ilerde eşinle bir resepsiyona katılacaksın ve eşin ya da çocukların dil bildiğin için seninle gurur duyacak. İlerde çok başarılı bir konuşmacı olacaksın ve özgeçmişinde "ingilizce ve korece biliyor" yazacak. Hayattan hep sürpriz bekleyen bir insan olarak, o sürprizlere kendimizi hazırlamazsak bize niçin şans verilsin di mi?
Sen sadece nefes almıyorsun Gönülcüm, ışık saçıyorsun, buradan klavyenin başında bile beni motive edebilecek kadar güzel bir enerjin var, lütfen bunu kullan, çevrendekilerin de eminim bu enerjiye ihtiyacı vardır...
Özel sektör ne güzel kan emiyor di mi tatlım? İlk bir kaç sene benim de burnumdan getirmişlerdi, sadece cv doldurana kadar sabrettim, şimdiki işimden o şekilde teklif aldım. Acaba şu parttime çalışma ilanlarına bir baksan mı? Arkadaşım, ev malzemeleri satan bir yere sıradan bir satış görevlisi olarak başladı, sadece 6 ay geçti, şu an o malzemelerin tasarımcısı... Rüya gibi... Ya da belki sen de dil öğrenirsen, evde çeviriler de yapabilirsin, hatta dizi çevirileri yaparak da para kazanabilirsin. Ya da evde eğer ilgiliysen çocuk kitapları yapabilirsin. Ya da bana katıl, ben açıköğretimden işletme okuyorum, bu sene birinci sınıf bitti, aslında hiçbir işime yaramayacak sanıyordum ama şirkette bir departmana iki üniversite bitirme şartı koydular ve şu an gözüm o koltukta... Gel birlikte açıköğretim okuyalım, hem sınavsız alıyorlar, hem de çok kolay sorular soruyorlar vize ve finalde. Kimbilir belki de rızkın başka bir üniversitededir tatlım? olur mu olur...