- 2 Ekim 2023
- 2.525
- 9.982
- Konu Sahibi portakalkeki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aşırı doğru tespitler var ama
Ay aşırı doğru tespitler var ama
Ben eşimin köyüne gittiğimde hiç köy görmediğimden inek görmek istedim. Nazar olur diye göstermediler bana Bir miktar bozulup kem mi demek istediler acaba demiştim.
Ikisinde de dört dörtlük yaşayanlar da var benim gibiÇekirdek çitlerken yenecek konu olmuş ama bu kadar abartmaya gerek yok bence ya . Köyde asla yaşayamam diyenler de normal , köy aşığı olup şehirde yaşayamam diyenler de normal.
Ben köye değil ama küçük bir ilçeye atanmıştım ilk. Öğrencilerim çok içtendi, çok severdim. Ama oralar anılarda kaldığı için güzel. Hep yaşasaydık böyle güzel anmazdık.+1
Ben sadece çalışıyordum. Sabah gidip akşam dönüyordum.
Hiç köy görmemiştim, ilkin anlayamadım. Sonra bir gün derste açık pencereden anırarak geçen bir eşek gördüm. Gidip izlemeye başladım dersi falan bırakıp. Meğer çocuklardan birinin ailesinin eşeğiymiş. Geçen hafta kaçmış, bir daha yakalayamamışlar. Eşek kaçınca yakalaması çok zor olurmuş meğer. Böyle böyle ilginç anılarım oluştu.
Öğretmenler gününde tandırda yapılmış hamur işleri, sobada közlenmiş baby patatesler falan getirmişlerdi. Hocam biz de böyle kutlamak istedik diye... Çok hoş anılarım da oldu.
Ama gidip yerleşmek asla istemem. :)
Fotoğrafa beş saniye bakınca böcek çıkıyor.
Bende ilk yeni doğmuş kuzuyu kucağıma alıp montuma sarmıştım annem çok kızmıştıAy aşırı doğru tespitler var ama
Ben eşimin köyüne gittiğimde hiç köy görmediğimden inek görmek istedim. Nazar olur diye göstermediler bana Bir miktar bozulup kem mi demek istediler acaba demiştim.
nENazar olur diye göstermediler bana
Hayvana baktın hayvan öldü diyelim, adın uğursuz geline çıkıyormuş çünkü göze alamadılar
aynısını içimden dedim hatta bi de sizin kara yılanlarınız meşhurmuş kocamın dediğine göre. Yağmurlu havada da kabuksuz sümüklü böcekler basıyor her yeriBöcek olsa iyi fare var bu evde
aynısını içimden dedim hatta bi de sizin kara yılanlarınız meşhurmuş kocamın dediğine göre. Yağmurlu havada da kabuksuz sümüklü böcekler basıyor her yeri
Köyde kapının önüne ayakkabı koyman kimseyi rahatsız etmez sadece görüntü olarak çirkin olur ama apartmanlarda koku oluyor, geçişi daraltıyor. Siz daha bunları birbirinden ayıramıyorsunuz.buradaki çoğu da köye arada bir gidip o otantik ortamı sevimli buluyor ama aynı kişiler apartmanda ayakkabı görmeye tahammül edemiyor o zaman bana köy seviciliği yapmayın
Ya ben napayım sizin ineğinizi, nazar değdirecekmişim bir de. Allahım ne kafalarHayvana baktın hayvan öldü diyelim, adın uğursuz geline çıkıyormuş çünkü göze alamadılar
Neden ya nimet tabakta kalmamış oluyor böylece. Çatalla yenilse bitirmek için tane tane batıracakmıyız çatalı ( zayıf olmanın sırrını buldum galiba ) yemek yemekten soğurumPilavı kaşıklamak bence daha net belli ediyor. Hadi sulu yemekte yemeğin suyunu seviyor kaşıklıyordur da pilavı kaşıklamak en neti
kıyı egenin çoğu yerinde doğalgaz yokNedense bir kere sabahın kör ayazında odun kırıp soba kovası taşımamış çoluk çocuk özlüyor o sobalı evleri ya. Köylere de gayet kat kaloriferli ev yapanlar var, parası olan ah canım sobam demiyor pek.
Bir inek kaç para ama şimdi o açıdan haklılarYa ben napayım sizin ineğinizi, nazar değdirecekmişim bir de. Allahım ne kafalar
En yakın arkadaşlarımın milyonluk arabalarına değdirmediğim nazarı ineğe mi değdireceğim offf iyi ki böyle bir olayı bizimkilerin. Fıstıklarına da değdirmem, görmüyorum bile arazileri. Uzak köydeki eve sjdkkdkdBir inek kaç para ama şimdi o açıdan haklılar