- 12 Kasım 2020
- 191
- 308
- 53
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Bayan mı yok ben kesin emin oldum köylü değil görgüsüzsün.Çok değişik bir site iki dakikada herkes nasıl saldırmışköylülüğümden utanıyorum demedim buraya da belirttim zaten aksine becerilerim konusunda mutluyum fakat atıyorum bir iş yemeği ya da resmî bir ortamda bazı şeylerden emin olamıyorum mesela eşimin akrabası hakim onlar tatillerinden bahsediyordu ben de ne kadara mal oldu demiştim aslında bir bayanın böyle şeyler sorması hoş değil para sorma demişti eşim benim aklıma kaba olacağı gelmezdi , bu tip detaylar demek istiyorum anlatabildim inşallah
Kız niye saldırıp duruyorsun kadına.Köylü olmak kötü ayıp utanıyorum dememiş ki kendimi biraz yetersiz hissediyorum kentli arkadaşlarımın yanında demiş. Bu da tamamen konu sahibinin kendi kendini eziklemesi ile alakalı. Kurban olsunlar o eli açık kalbi temiz köylülereBayan mı yok ben kesin emin oldum köylü değil görgüsüzsün.
Ne diyorsun bayan ilerle.Kız niye saldırıp duruyorsun kadına.Köylü olmak kötü ayıp utanıyorum dememiş ki kendimi biraz yetersiz hissediyorum kentli arkadaşlarımın yanında demiş. Bu da tamamen konu sahibinin kendi kendini eziklemesi ile alakalı. Kurban olsunlar o eli açık kalbi temiz köylülere
Yav bırak Allah aşkına. Bunlar gibi iş yerimde 1729293365 tane var.Kız niye saldırıp duruyorsun kadına.Köylü olmak kötü ayıp utanıyorum dememiş ki kendimi biraz yetersiz hissediyorum kentli arkadaşlarımın yanında demiş. Bu da tamamen konu sahibinin kendi kendini eziklemesi ile alakalı. Kurban olsunlar o eli açık kalbi temiz köylülere
Merhaba arkadaşlar ben memurum aktif çalışıyorum ailem çiftçi atanana kadar da köyde yaşadım o ortamda büyüdüm ailem genel nezaketten yoksundu köyde nezaket olmaz zaten bilirsiniz ben çok kitap okudum büyükşehirlerde yaşadım ama özümdeki o köylü kızı silinmiyor sanki o üstüme yapışmış modern birisi olsam da ailesi memur olan öyle yetişmiş biriyle aynı ortamda bazı detaylarda geri kaldığımı hissediyorum misal ben birine misafir giderken ev yapımı şeyler ( reçel , evde yapılan ekmek vs ) götürmeyi hoş bulurum ama diğerleri daha şık ( çikolata, paketli bişi ) götürüyor, sohbette de içimdeki kısıtlı görmüşlük acaba belli olıyor mu diye düşünüyorum diğerlerinin sanki duruşu bakışı bile daha kendinden emin hatta sokakta kim köylü bi aileden gelmiş kim modern bi ortamda büyümüş anlıyorum bakışından duruşundan yanlış anlaşılmasın köylülükle bir derdim yok zaten her fıssatta köyde büyüdüğümü söylerim ama her ortamın farklı bir dokusu oluyor ya ben bi tık üst ortamlarda kendimi pek iyi hissetmiyorum, kendimi her açıdan geliştirmiş olmama rağmen, sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz, benim gibi hisseden varsa dertleşmek isterim.
Çok değişik bir site iki dakikada herkes nasıl saldırmışköylülüğümden utanıyorum demedim buraya da belirttim zaten aksine becerilerim konusunda mutluyum fakat atıyorum bir iş yemeği ya da resmî bir ortamda bazı şeylerden emin olamıyorum mesela eşimin akrabası hakim onlar tatillerinden bahsediyordu ben de ne kadara mal oldu demiştim aslında bir bayanın böyle şeyler sorması hoş değil para sorma demişti eşim benim aklıma kaba olacağı gelmezdi , bu tip detaylar demek istiyorum anlatabildim inşallah
Hayır sorulmaz , nasıldı ne yediniz ne içtiniz ne gördünüz diye sorulurBence sen olanı biteni yanlış yorumlamışsın. Verdiğin örnekler köyde doğup büyümekle alakalı değil. Sen alakalı olduğunu düşünüyorsun, köyde değil de şehirde doğup, büyüsem aslında bunu bilirdim, daha ince davranırdım diye düşünüyorsun galiba, ben öyle anladım.
Eşinin senin soruna öyle tepki vermesi çok kaba olmuş. Bir kadın sohbet sırasında gayette böyle sorular sorabilir.
Çok değişik bir site iki dakikada herkes nasıl saldırmışköylülüğümden utanıyorum demedim buraya da belirttim zaten aksine becerilerim konusunda mutluyum fakat atıyorum bir iş yemeği ya da resmî bir ortamda bazı şeylerden emin olamıyorum mesela eşimin akrabası hakim onlar tatillerinden bahsediyordu ben de ne kadara mal oldu demiştim aslında bir bayanın böyle şeyler sorması hoş değil para sorma demişti eşim benim aklıma kaba olacağı gelmezdi , bu tip detaylar demek istiyorum anlatabildim inşallah
gitme birazdan kentli çileklipasta ile köylü portakalkeki dovuşçekDövüsmeyin , uyuyacağım
Hayır sorulmaz , nasıldı ne yediniz ne içtiniz diye sorulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?