- 9 Ağustos 2021
- 15.368
- 52.589
- 548
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Canıminici ben görümce ve elti karıştıran insandım bir aileye düştüm hiç sorma Kızılcık şerbeti Pembe gibi bir kaynanam oldu . Canım kk kadınları olmasa hapislere düşecektim birilerini parçalayıpniye 48 gibi bilmiş bilmiş yorumlar yazıyorsun canımıniçi
Köyü sevmeme sebebin bile köylülük. Sen olmuşsun.Evlenene kadar sobalı evde yaşadım kışın sular donar her yer donar öyle bahçemizde mevye falan da yoktu boşa çektik köyün kahrını yiter ya şehir seviyom ben askfkfkfk
Kars'a çok uzağız ama bizim burada da kaz çok yaygındır. Kaz sürüleri olur yaşlı kadınlar onları güder. Toplu halde tıslayarak kovalarlar insanı ay korkunçKars’ın köyü mü bu, niye bu kadar çok kaz gördün ki? Nils ve Uçan Kaz dışında kaz görmeyen ben…
Yokk malesef Íc Anadolu şehir veremiyorum o kadar yorum yapıyorum ki bazen şehir de versem tanırlar beni . Az atmadim şimdi arkalarından ifşa olmayımKars’ın köyü mü bu, niye bu kadar çok kaz gördün ki? Nils ve Uçan Kaz dışında kaz görmeyen ben…
Ben sevmiyorum valla.İlk köy görmem 27 yaşında evlendiğimde eşimin köyüyle oldu. Ama ben pandemi ve çocuktan sonra köyü sevdim.
Kars'a çok uzağız ama bizim burada da kaz çok yaygındır. Kaz sürüleri olur yaşlı kadınlar onları güder. Toplu halde tıslayarak kovalarlar insanı ay korkunç
Köy bile değil ilçe. Bir de Gerçekten köyde büyüsem ay kızlar ne o öyle çorba çatalla yenir bu bir kuraldır, lütfen kölüleri almayın siteye diye elitlik kasardım adkfkfkgkKöyü sevmeme sebebin bile köylülük. Sen olmuşsun.
o nemelemeni
tamam köylüsün ikna olduk
Kaz tıslaması nasılmış diye baktım resmen.
Menemen ya klavye yanlış yazmış
oldu canım oturup 26 sayfayı özet geçecembana özet geçebilir misiniz? Çoğu kişi banlanmış neler oluyor
Elle yeme örneği doğu kültürü eşittir arap migrenimsi. Çok eşelemişsin basitti halbuki…
Klavye değildir ooooMenemen ya klavye yanlış yazmış
Ben elimi hiçbir işe sürmem.Ben sevmiyorum valla.
O da son görüşüm oldu 8 senedir de bir daha adım atmadım. Tozlu bir kere. Her yer toz. Konfor desen yok. Bahçeye çıksan börtü böcek, türlü çeşit hayvan. Beni alıp fındık bahçesine soktular öyle fındık böceği mi ne varmış o da içime düştü. Çığlık çığlığa soyunuyordum milletin içinde de amaan dediler. Hç benlik değil.
Kız ikincisinde menemen yazmışım görmedin mi şimdi ilkini düzelttimKlavye değildir oooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?