- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Ben İstanbul’dan bıktığım için -ki en güzel semtlerinden birinde yaşıyordum, ona rağmen bıkmıştım- Antep’te yaşamaya karar vermiştim ama yoo dostum yooo. İstanbul’a alışan özlüyor o keşmekeşi.Ben İstanbul’u hem seviyorum hem nefret ediyorum.Hem buraya yakın hem de daha görece ufak bir yere müstakil hayatına geçmeyi hayal ediyor ve hedefliyorum eşimle.
Herkes doğduğu/yaşadığı yeri sever ve över anlayabiliyorum.Diğer büyükşehirlere gidince mutlu oluyorum daha sakin daha sessiz diye ama 2 gün sonrada boğulmaya başlıyorum belki de kalıcı olarak değilde gezmek için gittiğim içindir.
Becerebilir miyim bilmiyorum ama müstakil hayatına çok özeniyorum bağ bahçe bir kaç tavuk fantazim bile var
ben de oradan girmiştim teee ilk sayfalara bakılabilir, bazı ortam örnekleri vermiştim, ama böyle ortamda yadırganmak için ciddi ciddi monşer olmaları lazım demiştim. (benim yaşadığım örneklerde öyleydi)
sonra kendisi yok dedi daha gündelik şeylerden bahsediyorum dedi...
zaten etraftaki kimsenin kendisine bir şey hissettirdiği yok (eşinin bir eleştirisi hariç)
kendi kendine bir eleştirisi var, kendisi, daha kültürlü ailelerden gelen kişilerin hal tavır ve davranış etiketini kendisine göre daha usturuplu yerine yakışır buluyor.
BenŞu arkası dönük olan ben, bunların yer sofrasına, soğanına, kaşığına ayak uyduracam diye saraylı kimliğimden uzaklaştım; yüzümü gizlemişim ifşa olmamak adına
Bende 25 yaşındaydım .
Bizimkilerin de bağ evi var. Soba, elektrikli soba vs. var odalarda. Soba iyi oluyor ya. Arada bünye arıyor böyle ekstrem değişiklikler.Bende 25 yaşındaydım . Hala gittigimde kültür şoklamasi yaşıyorum. Bence de bu arada çok güzel birşey . Gerçi eşimin ailesinin evi yerden ısıtmalı falan sobalı olsa bir yerlerimiz donsa sevemezdim herhalde
ya of evet 2 gün sonrası özlüyorum başka bir yerdeyken.sonra niye erken döndüm ki kalsaydım biraz daha diyorum.lanet bi yer onla da olmuyor onsuz daBen İstanbul’dan bıktığım için -ki en güzel semtlerinden birinde yaşıyordum, ona rağmen bıkmıştım- Antep’te yaşamaya karar vermiştim ama yoo dostum yooo. İstanbul’a alışan özlüyor o keşmekeşi.
Daha da ileriye gideyim mi canlı tavuk , horoz ilk orada gördüm
yaşındayım diye okudum.ondan öyle emoji attım.Bende 25 yaşındaydım
Yok benim bünyeye fazla geliyor ben doğal yaşam insanı değilimBizimkilerin de bağ evi var. Soba, elektrikli soba vs. var odalarda. Soba iyi oluyor ya. Arada bünye arıyor böyle ekstrem değişiklikler.
Onun bu fotoda işi ne yoldan geçerken görse karşıya geçer
tamam köylüsün ikna oldukBirinin evinde ev yapımı acur turşusu görünce kavanozun içine giresim geliyor o kadar seviyorum ki
Şimdi 28 yaşındayımyaşındayım diye okudum.ondan öyle emoji attım.
Hiç de köyü sevip güzel oluyor diyemem asldlfl. Arada bi bahçede çocuk oynasın diye gidilebilir anca ben şehir insanıyımBizimkilerin de bağ evi var. Soba, elektrikli soba vs. var odalarda. Soba iyi oluyor ya. Arada bünye arıyor böyle ekstrem değişiklikler.
Bunu yeni öğrenenlerkazların tisladigini falan hiç bilmiyordum
Niye ya dalından meyve yemek bile güzel. Derhal o profilindeki yazıyı sil!Hiç de köyü sevip güzel oluyor diyemem asldlfl. Arada bi bahçede çocuk oynasın diye gidilebilir anca ben şehir insanıyım
Yılandan beter tisliyorlar. Sürü halindeki kazdan uzak durmak en iyisi . Dişilerini koruyorlarmis . Bir kere beni kovaladıBunu yeni öğrenenler
niye 48 gibi bilmiş bilmiş yorumlar yazıyorsun canımıniçiŞimdi 28 yaşındayım
Evlenene kadar sobalı evde yaşadım kışın sular donar her yer donar öyle bahçemizde mevye falan da yoktu boşa çektik köyün kahrını yiter ya şehir seviyom ben askfkfkfkNiye ya dalından meyve yemek bile güzel. Derhal o profilindeki yazıyı sil!
Kars’ın köyü mü bu, niye bu kadar çok kaz gördün ki? Nils ve Uçan Kaz dışında kaz görmeyen ben…Yılandan beter tisliyorlar. Sürü halindeki kazdan uzak durmak en iyisi . Dişilerini koruyorlarmis . Bir kere beni kovaladıbenim travmam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?