- 20 Ekim 2012
- 2.735
- 904
- 198
- 34
- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
-
arkadaşım öncelikle şunu söyleyım bır yuvayı kurmak kolaydegıldır ,dagıtmaksa bazen bır kelımeye bakar..
insanların ne dertlerı var ama size aksıne rahat batmış anladıgım kadarıyla bır dedıgını ıkı etmeyen eşin sana yaranamıo ,hep fazlasını ıstıyorsun
lafı fazla uzatmıcam bence allaha şükret ve saglıklı sıhhatlı kızınla o guzel yuvanı bozmayı aklından gecırme senın dert dedıgıne ben devede kulak dıyorum özürdilerım bıraz sınırlendım eşinle kızınla bır omur huzur dılıyorum sana allaha emanet .....
Eşin Kaç Yaşında Sen Kaç Yaşındasın ? Kaç Senelik Evlisin. Sosyal hayatı bırakıp A Sosyal liği Dönmek Çok zor İnsan Dışarıya çıkıp hava almak gezip başka yerler keşfetmek istiyor. Kiminin Parası yok Gidemez Kimininde Eşi Yerinden Kalkmak istemez. Eşin Sana Karışmıyormuş da Kendine Arkadaş Edine bilirsin. Onlarla Dışarıya gezmeye Çıkabilir. İllede Eşinin olması Şart mı ? Maddi Sıkıntınız yokmuş durumunuzda iyimiş. Eşin Anladım kadarıyla Cimri biri de değil. Sadece Duruma göre şerbet vermeyi bilmiyorsun. Evine Yarım günlük bakıcı alabilirsin. Ne Biliyim Sürücü Kursuna yazılabilirsin. Aşçılık okullarına gidebilirsin Sevdiğin bir Müzik aleti varsa Onun Hakkında kurs alabilirsin. Bu fırsatı Eğlenceye Çevirebilirsin. Dilim yok Diyorsun Almanca İngilizce veya Fransızca Öğrene bilirsin. Eşinin Dövmesi Sövmesi yediklerini Sayması yoksa Neden Şikayetlenip duruyorsun ki. Sende Bu durumu Fırsat yarat Kendine meşkale bul. Bakıcı ve kreşler var Onlardan yardım alarak Kendine Sosyal aktivite bulabilirsin Senin Elinde. Senin Şu şikayet ettiğin yaşam tarzın varya bir çok kişinin istediğide ulaşamadığı yaşam biçimidir. Bir Çok kadın Maddi İmkansızlıktan Evinden Dışarıya Çıkamıyor biliyormusun ? Bebeğine Süt alamayan anneler var. Eşinden Dayak Yiyen Hor görülen Sömürülen Tecavüze Uğran kadınlar var...! Haline Şükür et. Kimseyede Özenme.
Almanyada yasiyorsun ve dil bilmiyorsun
Eh tabiki esin olmadan biryere gitmek istemezsin..Bir an once dil ogrenmeye bak
Sende rahat edersin esinde...
Eşin Kaç Yaşında Sen Kaç Yaşındasın ? Kaç Senelik Evlisin. Sosyal hayatı bırakıp A Sosyal liği Dönmek Çok zor İnsan Dışarıya çıkıp hava almak gezip başka yerler keşfetmek istiyor. Kiminin Parası yok Gidemez Kimininde Eşi Yerinden Kalkmak istemez. Eşin Sana Karışmıyormuş da Kendine Arkadaş Edine bilirsin. Onlarla Dışarıya gezmeye Çıkabilir. İllede Eşinin olması Şart mı ? Maddi Sıkıntınız yokmuş durumunuzda iyimiş. Eşin Anladım kadarıyla Cimri biri de değil. Sadece Duruma göre şerbet vermeyi bilmiyorsun. Evine Yarım günlük bakıcı alabilirsin. Ne Biliyim Sürücü Kursuna yazılabilirsin. Aşçılık okullarına gidebilirsin Sevdiğin bir Müzik aleti varsa Onun Hakkında kurs alabilirsin. Bu fırsatı Eğlenceye Çevirebilirsin. Dilim yok Diyorsun Almanca İngilizce veya Fransızca Öğrene bilirsin. Eşinin Dövmesi Sövmesi yediklerini Sayması yoksa Neden Şikayetlenip duruyorsun ki. Sende Bu durumu Fırsat yarat Kendine meşkale bul. Bakıcı ve kreşler var Onlardan yardım alarak Kendine Sosyal aktivite bulabilirsin Senin Elinde. Senin Şu şikayet ettiğin yaşam tarzın varya bir çok kişinin istediğide ulaşamadığı yaşam biçimidir. Bir Çok kadın Maddi İmkansızlıktan Evinden Dışarıya Çıkamıyor biliyormusun ? Bebeğine Süt alamayan anneler var. Eşinden Dayak Yiyen Hor görülen Sömürülen Tecavüze Uğran kadınlar var...! Haline Şükür et. Kimseyede Özenme.
Rica ederim ne Demek Arkadaş olmayınca Eşlerimizden bekliyoruz herşeyi. dört duvar arasında kalınca İnsanların sinirleri bozuluyor doğal olarakbu söylediklerinizi inanin bende biliyorum
zaten burdada cok okuyorum ve halime cok sükrediyorum
elimden geldigince yaptigim seyler var sükür
sanirim en büyük sorunum bir arkadasimin olmamasi
kadin doktorum bebegin krese baslayinca orda arkadas edinebilirsin demist
3 yasinda baslayacak krese
cok tesekkür ederim yorumunuz icin
iki ay oluyor sanirim
bosanmak istiyorum dedim
sen evliligi bilmiyorsun es aile cocuk bilmiyorsun
sadece kendini düsünüyorsun dedim
hatta avukata bile gittim
bunu biliyor hatta avukata gittigim icin güveni sarsilmis bunu hic unutmayacagim demisti
neyse o zaman iste biz iyi bir aileyiz
iste hersey var
cocugumun büyüdügünü görmek istiyorum
büyüdükce daha fazla ilgilnecegim
iste internetten bakacagim nerelere gideebiliriz falan diye konustu
ben bu hayatimizi seviyorum seni seviyorum vs vs konustu
ikna etti
daha önce dört bes kere bavul topladigim icin onu birakmayacagimi biliyorzaten ona olan sevgimden cok emin
Bu tür şeyler yaşadıysanız sorun sadece eşinizin asosyal olması degil sanırım.
Başka şeyler de oldugunu düşündüm bir an...
düsündüm cok
halada geliyor gidiyor kafamda
bilemiyorum
Hayır hiç öyle düşünme.. Evet haklıısn belki eşin asosyal, ya da senin kadar sosyal değil bilemiyorum ama o da bir yere kadar. Düşün bir gün seninde sosyal olmak istemeyecğein zamanlar gelecek, eğer boşanrsan hep pişmanlık yaşayacaksın, Onun hep en güzel huyları gelecek aklına, sana yardımları, seni mutlu etmek istemeleri.. Bence sakın yapma böyle bişey herşeyin zamanı var.. Eminim bir gün o da senin istediğin gibi yaşamak isteyecek. Çünkü seni seviyor ve değer veriyor -ki ben öyle anladım konuşmalarından..
esiniz 40 yasina kadar yalniz yasamis, birden iki kisi hatta üc kisi ile yasamak zor gelmis olsa gerek. insanlar aliskanliklarindan kolay kolay vazgecmez yeni bir duruma hemen uyum saglamayaz, bi de yas ilerlediyse bu daha da zorlarsir.
esinize zaman verin , hemen bosanmayi düsünmeyin. evliklerin en zor dönemi cocuklarin büyüme sürecindedir, dikkat edin bakin, cogu cift ya esi hamileyken ya da cocuk 1,2 yaslarindayken bosaniyor.
diger yandan almanyada yasamak hakiketen zor, sizi en iyi ben anlarim, bende istanbuldan geldim. burasi duragan bi memleket sosyal hayat yok gibi, issiz depresif bi ülke almanya. insani eve ve depresyona itiyor.
bol bol market alis verisi yapip kilerlerini doldurup bol bol yemek yerler, bide tv var tabiallahim o euro kanallari
iyi yönleride var tabii ama bu saatte daha cok kötü yönleri geldi aklima
Almanyada yasayan diger odunlar gibi odun kalmis asosyal kalmis esim
hicbirsey görmemis
evinden pek cikmamis
arkadaslari ile bir kaca kere tatile gitmis otelleri begenmemis
tr de heryer öyle saniyor
tatilin sadece evinde olacagina inaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?