Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Burcu Erkekleri

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Bayanlar ova burcu erkekleri hakkında bildiklerimizi paylaşalım
Bence cesaretleri yok katılıyor musunuz?:69:

Ben hemen bildiklerimi yazayım.
Bir arkadaşım uzun yıllardır bir kova erkeğine aşıktı.
Onun yaşadıklarından ve çocukla yaptığım uzun görüşmelerden bildiklerimi gözönüne aldığımda şunları diyebilirim; -tabi her kova erkeği aynı mıdır bilemiyorum- Çok depresif bir tipti, sürekli düşünce içindeydi, başkalarına farklı görünüp kendi içinde daha değişikti. Mesela dışardan bakınca çok güçlü, hiçbir şeyi umursamayan biri izlenimi verse de, çok hassas, düşünceli, iyi kalpli biriydi. Şoklar içinde kalmıştım. Arkadaşım ağlamıştı hatta 'ayyy ben hiç böyle olduğunu tahmin edemezdim, benim yanımda bu şekilde değil' diyerek. :// Kafası her daim karışık ve zor bir erkekti. Bir de çok bilgili bir insan olduğuna inanıyordu ki zaten öyle sayılırdı. Ve kendi doğruları olan biriydi. Kimse aklında oluşan fikri değiştiremezdi. Cesaret konusunda bir sorunu yoktu kendisinin. Çok açık sözlü ve istediğini dile getiren biriydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hemen bildiklerimi yazayım.
Bir arkadaşım uzun yıllardır bir kova erkeğine aşıktı.
Onun yaşadıklarından ve çocukla yaptığım uzun görüşmelerden bildiklerimi gözönüne aldığımda şunları diyebilirim; -tabi her kova erkeği aynı mıdır bilemiyorum- Çok depresif bir tipti, sürekli düşünce içindeydi, başkalarına farklı görünüp kendi içinde daha değişikti. Mesela dışardan bakınca çok güçlü, hiçbir şeyi umursamayan biri izlenimi verse de, çok hassas, düşünceli, iyi kalpli biriydi. Şoklar içinde kalmıştım. Arkadaşım ağlamıştı hatta 'ayyy ben hiç böyle olduğunu tahmin edemezdim, benim yanımda bu şekilde değil' diyerek. :// Kafası her daim karışık ve zor bir erkekti. Bir de çok bilgili bir insan olduğuna inanıyordu ki zaten öyle sayılırdı. Ve kendi doğruları olan biriydi. Kimse aklında oluşan fikri değiştiremezdi. Cesaret konusunda bir sorunu yoktu kendisinin. Çok açık sözlü ve istediğini dile getiren biriydi.
Başkalarına farklı görünüp kendi içinde değişik olmasına tamamen katılıyorum .gizemli yani anlmak güç .birgün iyi ertesi gün hiç bir neden yokken sinirleniyor.Bu da tabi kendi içinde farklı olmasından kaynaklanıyor ve dertlerini zor paylaşıyor:65:

slm kızlar benim eşim kova burcu kendinden emin düşünceleri doğru yaptıkları herşeyin eniyisini bilrim havasında tercihleri asla yanlış sonuç vermez zeki sorumluluk sahibi istediği şey anında istedği gibi olmalı dürüst yalanı sevmez çok becerikli elinden her iş gelir tamirat ev işi yemek bulaşık ütü.bana çok yardımı olur sağolsun.mantıklı sevecen ama hoşgörülü diğil maalesef tahammülsüz çabuk sinirlenen çabuk sönen.cesarerli fln.bide yaptığı yapılan herşeyi ince eleyip sık dokur.otoritesinin sarsılmasını istemez bi işe sevinse bile sonuçlanmadan sevinmez iyi taraflarıda var kötü araflarıda.ama biraz geçinmesi zor bir burç karakteri olduğunu düşünüyorum ama zamanla çözünce nasıl olduğunu birlikte yaşamak daha kolay oluyor.

Ben kendim de kovayım, eşim de kova. Görücü usulu tanıştık 6 ay nişanlı kaldık, 2 yıllık evliyiz.
İyi anlaşıyoruz. Evet herkes doğru söylüyor, biliyor olmaktan hoşlanır. Eşinin de bilgili olmasını ister. Biz uyumluyuz çoğu zaman. Genelde aynı fikirde oluyoruz. Dünya görüşümüz aynı. İradesi kuvvetli, istemediği bir konuda onu zorlamak imkansız. Beceriklidir,elinden her iş gelir-yapmak isterse. kavga gürültüden hoşlanmaz. Hoşgörülü ,anlayışlı, biraz eski kafalı ama yeniliğe açık. Özgürlüğüne düşkün ama ailesine çok bağlı. İkimiz de kıskancız. Eğer eşi becerebilirse uyumlu bir çift olurlar. Tersi fena ters, ama iyiliğine de doyum olmaz.
Kocamı çoooook seviyorum, çok şanslıyım. Bir gün bile ayrı kalmaya dayanamam.:69:

eşim kova burcu ben terazi o yüzden çok uyumluyuz.Ama kova burcu erkeği geçininlmesi zor bir burç.Öncelikle evliliğe zor ikna olur.İlgisini daima sıcak tutmalısınız.Gizemleri araştırmayı sever.İnatçıdır.Ama damarına basmazsanız yanlış fikirde olduğunu ispatlarsanız inadından vaz geçer.Merhemetlidir.Sevgi doludur.Eli açıktır.Çok iyi bir baba çok da iyi bir kocadır.
13 yıllık evlilik 18 yıllık birliktelikte asla ve asla değişmem dünyaları verseler yeniden dünyaya gelsem yine onu isterim.

dışarıya belli etmeselerde gizli duygusaldır onlar.tek sorunları duygularını ifade etmekte zorlanmaları.3 yıldır bir kovaya aşığım.zoru seçtim diyorum kendi kendime.çünkü onlar başkaları gibi davranmaz.hatta bunu hakaret sayarlar.güzel sözler söylesin,hediyeler alsın böyle şeyleri pek yoktur.en azından benimki öyle.başka şekilde ifade eder sevgisini ve ancak onu çok iyi tanıyorsan anlarsın bunu :) ve sevdiğinden derin bir bağlılık beklerler.ve cidden inatçıdırlar.

benimde eşim kova burcundan
zekidir ve onunla laf dalaşına giremem kimse giremez. :20:
bilgilidir ve bundan dolayı hafif bi ukalalık vardır.
özgürlüğüne çok düşkündür daha doğrusu düşkündü haddini bildirdim:1:
çok merhametlidir çok iyi bir dosttur. dinlemeyi bilir
lafını esirgemez gerçekleri acıda olsa söyler
bana bir kere yalan söyledi. ama yalancı değildir(en azından yakalamadım)
çok tutumludur ama cimri kesinlikle değildir
en güzel özelliğide çok iyi bir babadır. çocuğa benim kadar iyi bakar:70:

benimde eşim kova burcundan
zekidir ve onunla laf dalaşına giremem kimse giremez. :20:
bilgilidir ve bundan dolayı hafif bi ukalalık vardır.
özgürlüğüne çok düşkündür daha doğrusu düşkündü haddini bildirdim:1:
çok merhametlidir çok iyi bir dosttur. dinlemeyi bilir
lafını esirgemez gerçekleri acıda olsa söyler
bana bir kere yalan söyledi. ama yalancı değildir(en azından yakalamadım)
çok tutumludur ama cimri kesinlikle değildir
en güzel özelliğide çok iyi bir babadır. çocuğa benim kadar iyi bakar:70:

yalan konusursa evet sıkıntı.. cunku yalan konusurken zorlanacagını sanmıyorum. ben de kova olmama ragmen bazen beni çok kolay kekler. sonra da güler.
bizim henuz cocugumuz yok ama ben de eminim ki cocuga iyi bakacaktır cunku cok dikkatli bi insan etrafında gordugu her konuya ilgili.bunun yanında, becerikli. benim eşim cok tutumlu değil ama hesabını iyi yapar,mesela borç parayla işe girişmez.
yükselenler de etkiliyor kovaların hepsi aynı değil. ama sanırım entellektuellik konusunda herkes hemfikir.

Benim sevgili de Kovadır:)
herşeye bi açıklama bekler, aklında soru işaretler kaldıysa aman allahım çözene kadar dır dır konuşur,
herşeyi çok net bilmek ister, süper tartışır, karşısındaki insanı ikna edebilir her konuda.
yeniliklere çok açıktır, midesine çok düşkündür
tamirat işlerinde çok beceriklidir,
şefkatlidir,
hediyeydi özel gündü olaylarına hiç girmez, sen alsanda pek bişey ifade etmez, kendi aklına gelmez bile
sevdiğine ailesine hatta sevdiğinin ailesine bile çok bağlıdır.
annem ablam da kovadır, neler çekiyorum onlardan neler,
en önemli özellikleri herhalde tartışmada çok sabırlılar, o an orada çözmek isterler, aman kim duyarsa dusun bi önemi yoktur onlar için.

herşeye bi açıklama bekler, aklında soru işaretler kaldıysa aman allahım çözene kadar dır dır konuşur,
herşeyi çok net bilmek ister, süper tartışır, karşısındaki insanı ikna edebilir her konuda.
şefkatlidir,
hediyeydi özel gündü olaylarına hiç girmez, sen alsanda pek bişey ifade etmez, kendi aklına gelmez bile
en önemli özellikleri herhalde tartışmada çok sabırlılar, o an orada çözmek isterler, aman kim duyarsa dusun bi önemi yoktur onlar için.
evet canım çok haklısın im duyarsa duysun hiç önemi yok ve hediye özel gün olaylarına hiç girmez gerçekten romantik de değil:47:

hediye, özel gün konusunda hepsi aynı galiba hiç önemsemiyor
arkadaşım bi konuda tartısmaktan da nefret eder hemen konuyu kapatır.
bir de aramızdakileri açıkça konuşmaz her şeyi ima eder neden böyle? aşık olduğunu ima eder. bir yıldır en yakınım oldu ama hala ciddi bir konuşma yapmadı acaba emin değilmi yada bırakıp gitmeyi düşündüğünden mi bunu yapıyor merak ediorum. bir taraftan da güven vermeyi biliyor ama çok tezat, cesur olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?. yoruluyorm çok zorrr çooook:2:

hediye, özel gün konusunda hepsi aynı galiba hiç önemsemiyor
arkadaşım bi konuda tartısmaktan da nefret eder hemen konuyu kapatır.
bir de aramızdakileri açıkça konuşmaz her şeyi ima eder neden böyle? aşık olduğunu ima eder. bir yıldır en yakınım oldu ama hala ciddi bir konuşma yapmadı acaba emin değilmi yada bırakıp gitmeyi düşündüğünden mi bunu yapıyor merak ediorum. bir taraftan da güven vermeyi biliyor ama çok tezat, cesur olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?. yoruluyorm çok zorrr çooook:2:

cesur olmadıkları kesin canım bana 4 ay sonra dedi seni seviyorum diye:nazar:

artık garantiye aldığı bir ilişki gözüyle bakıyor gerçekten hiç romantik değil. ilk aylarda birazcık uzaklaşsam hemen başlardı duygusal konuşmalarına tekrar yakınlaşmaya çalışırdı ama artık bilmiş tavırlarından öteye gitmiyor. şimdi bunu mu tartışacağız deyip her konuyu küçümsüyor. hep yanımda olduğunu hissettiriyor ama çok kapalı o. kesinlikle cesur değiller katılıyorm karşısındaki kişi ona cesaret vermezse hiç harekete geçmez ya da benimkinde bir sorun var şüpheliyim yani gerçekten istediğinden emin olmayınca mı böyle davranıyolar. çok sorunlu bu, böyle giderse bırakacağım:14:

kova erkeği de bayanı da zekidir kanımca..
erkeği bildiğim ve gözlemlediğim kadarıyla
inatçı ve biraz dediğim dediktir..acele etmez temkinli yaklaşır
sakin görünür asil bir duruşu vardır herzaman..bu çoğu zaman
dışarıdan kendini beğenmişlik olarak algılanır..
kendini çok iyi ifade eder gereksiz konuşmaktan kaçınır
bildiğini kabul ettirir bu da ukala görünümü verir..
fakat oldukça merhametli ve dünyaya çok farklı açılardan da bakabilmeyi becerebilen bir burctur..
ani kararlar verdiğinde bundan pişmanlık duyar fakat yanlışından kolay kolay dönmeyecek
kadar da gururludur..bundan rahatsızlık da duyar..
disiplinli düzeni severler sistematik yapılan şeyler hoşuna gider..
sorumluluğunu bilir ihmalkarlıklara gelemez..
bazen gereksiz kıskançlıkları vardır..sinirlendiğinde kırıcı olur geri kolay
kolay adım atmaz..öne çıkmayı ve beğenilmeyi sever..
baskaları için birşeyler yapmaya bayılır eli boldur..
en jötü huyları da sanırım kolay herşeye kılıf uydurup işin içinden
sıyrılabilirler..gerekirse yalan basvurulacak mesru bir yoldur onlar için..
fakat vicdanları çok hassas olduğundan bunun sıkıntısını hep yaşarlar..

kısacası çok kolay bir burc değil bana göre..
zor kazanılan zor kabullenilebilen bir burc..
fakat olgunluğu en kolay kazanan burclardan..
sevdiği zaman herşeye rağmen ve delice sever..
günübirlik değil ölümüne bir inançları vardır..

şefkatlidir,

ben,m sevdiğimde kova ve aşırı boğazına düşkün :D

Back
X