Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkalarına farklı görünüp kendi içinde değişik olmasına tamamen katılıyorum .gizemli yani anlmak güç .birgün iyi ertesi gün hiç bir neden yokken sinirleniyor.Bu da tabi kendi içinde farklı olmasından kaynaklanıyor ve dertlerini zor paylaşıyorBen hemen bildiklerimi yazayım.
Bir arkadaşım uzun yıllardır bir kova erkeğine aşıktı.
Onun yaşadıklarından ve çocukla yaptığım uzun görüşmelerden bildiklerimi gözönüne aldığımda şunları diyebilirim; -tabi her kova erkeği aynı mıdır bilemiyorum- Çok depresif bir tipti, sürekli düşünce içindeydi, başkalarına farklı görünüp kendi içinde daha değişikti. Mesela dışardan bakınca çok güçlü, hiçbir şeyi umursamayan biri izlenimi verse de, çok hassas, düşünceli, iyi kalpli biriydi. Şoklar içinde kalmıştım. Arkadaşım ağlamıştı hatta 'ayyy ben hiç böyle olduğunu tahmin edemezdim, benim yanımda bu şekilde değil' diyerek. :// Kafası her daim karışık ve zor bir erkekti. Bir de çok bilgili bir insan olduğuna inanıyordu ki zaten öyle sayılırdı. Ve kendi doğruları olan biriydi. Kimse aklında oluşan fikri değiştiremezdi. Cesaret konusunda bir sorunu yoktu kendisinin. Çok açık sözlü ve istediğini dile getiren biriydi.
benimde eşim kova burcundan
zekidir ve onunla laf dalaşına giremem kimse giremez.
bilgilidir ve bundan dolayı hafif bi ukalalık vardır.
özgürlüğüne çok düşkündür daha doğrusu düşkündü haddini bildirdim
çok merhametlidir çok iyi bir dosttur. dinlemeyi bilir
lafını esirgemez gerçekleri acıda olsa söyler
bana bir kere yalan söyledi. ama yalancı değildir(en azından yakalamadım)
çok tutumludur ama cimri kesinlikle değildir
en güzel özelliğide çok iyi bir babadır. çocuğa benim kadar iyi bakar![]()
evet canım çok haklısın im duyarsa duysun hiç önemi yok ve hediye özel gün olaylarına hiç girmez gerçekten romantik de değilBenim sevgili de Kovadır:)
herşeye bi açıklama bekler, aklında soru işaretler kaldıysa aman allahım çözene kadar dır dır konuşur,
herşeyi çok net bilmek ister, süper tartışır, karşısındaki insanı ikna edebilir her konuda.
yeniliklere çok açıktır, midesine çok düşkündür
tamirat işlerinde çok beceriklidir,
şefkatlidir,
hediyeydi özel gündü olaylarına hiç girmez, sen alsanda pek bişey ifade etmez, kendi aklına gelmez bile
sevdiğine ailesine hatta sevdiğinin ailesine bile çok bağlıdır.
annem ablam da kovadır, neler çekiyorum onlardan neler,
en önemli özellikleri herhalde tartışmada çok sabırlılar, o an orada çözmek isterler, aman kim duyarsa dusun bi önemi yoktur onlar için.
hediye, özel gün konusunda hepsi aynı galiba hiç önemsemiyor
arkadaşım bi konuda tartısmaktan da nefret eder hemen konuyu kapatır.
bir de aramızdakileri açıkça konuşmaz her şeyi ima eder neden böyle? aşık olduğunu ima eder. bir yıldır en yakınım oldu ama hala ciddi bir konuşma yapmadı acaba emin değilmi yada bırakıp gitmeyi düşündüğünden mi bunu yapıyor merak ediorum. bir taraftan da güven vermeyi biliyor ama çok tezat, cesur olmamasından kaynaklanıyor olabilir mi?. yoruluyorm çok zorrr çooook:2:
Benim sevgili de Kovadır:)
herşeye bi açıklama bekler, aklında soru işaretler kaldıysa aman allahım çözene kadar dır dır konuşur,
herşeyi çok net bilmek ister, süper tartışır, karşısındaki insanı ikna edebilir her konuda.
yeniliklere çok açıktır, midesine çok düşkündür
tamirat işlerinde çok beceriklidir,
şefkatlidir,
hediyeydi özel gündü olaylarına hiç girmez, sen alsanda pek bişey ifade etmez, kendi aklına gelmez bile
sevdiğine ailesine hatta sevdiğinin ailesine bile çok bağlıdır.
annem ablam da kovadır, neler çekiyorum onlardan neler,
en önemli özellikleri herhalde tartışmada çok sabırlılar, o an orada çözmek isterler, aman kim duyarsa dusun bi önemi yoktur onlar için.