kötümüyüm...

Valla kimin ne zaman öleceğini allah bilir..Ben kanser olup-tedavi görürken-herkesi gömenleri de gördüm...Boşversenize...
Eşinizde çok konuşmasın...
Konuşacağına -kahrolacağına ,altınlarınızı alsın anasından-babasından size teslim etsin...
o altınlar sizin ve sizin yerinizde ben olsam o an ayrılırdım eşimden ve hemen dava açardım...Kanun yoluyla alırdım altınlarımı..
Sizin altınlarınızı çalan insanlara bir de güleryüz gösterip-hizmet etmenizi bekleyen eşiniz ne kadar bencil...
Siz haklısınız ve bunu sineye çekmenizi bekleyen herkese denilecek kelimeler var da,neticede aileniz!..Diyemiyorum

Asla taviz vermeyin...
İyi günler dilerim...

canım ben farklı bir öneride bulunacağım
gariptir ama içimden şunu yazmak geldi (belki yadırgayanlar olacak ama olsun, bu sadece fikir)

canım sadece Allah için kayınvalideni ve kayınpederini affetsen, eşine desenki büyüklük bende kalsın, yarın öbür gün bişe olursa ben gerekeni yaptım derim içim rahat olur desen ve gidelim desen.....

ne olur biliyormusun sana sayayım;
1-ilk adımı sen atacağın için Allah ın rızasını kazanmış olursun (inşallah)
2-içindekileri kv ne söyleyerek barışırsın mesela( sen bunu yaptın ama ben allah için ve kocam için affettim desen) sen de çok rahatlamış olursun, içindekiler gider bir nebze
3- eşin de ister istemez üzülüyordur ve sana tavırları da haliyle zaman zaman kötüdür, o da düzelir seni gözünde yüceltir
4- kp hastaymış bak en azından onun sana hayır dua sı olur ve ihya ederbilir o dualar seni....
5-sen böyle bir adımı atıp allahın sevgisini kazanırsan, herkesin de (annen, kocan vs vs...) sevgileri de artacaktır ve bence hayatın değişebilir.

çok zor değil inanki bunlar. sadece yapacağın tek şey, onlar bana yaptı ama ben yinede onlara gideceğim demek ve gitmek...
ondan sonra da istediğin gibi resmi ol...

herşey gönlünce olmaya başlar BENCE

geçenlerde birisi konu açmıştı kv le konuşmuyordum evlerine gitmiyordum ama aniden öldü diye. çok pişmanım diye. eşim de bana, vijdanın sızlamadımı dedi diye...

annenin de içindeki kötülükten böyle olduğunu düşünmüyorum, bazı anneler gerçekten yapması gerekeni düşünemiyorlar
böyle yaparsam daha iyi olur diye düşünemiyorlar
o annelere, yardım edermisin diye söylemeden onlar, yapılması gerekeni bilmiyorlar ya da uyarılmaya alışmış oluyorlar.
(benim bildiğim biri var ve kötü bir anne değil ama düşünmeden hareket ediyor ama elinde değil)
belki senin annen de öyledir. hemen yıpratma kendini, tavır alma annene.

ben galiba çoğu kişinin tepkisini almak üzereyim ama kusura bakma nolur
bunları sadece senin için böyle düşündüm
nişanlı ama altınlarını alınacak olan nişanlı bayana tepkim böyle değildi, sen biraz farklısın, olan olmuş,
şunu düşün
ben ölene kadar küsmü kalacağım de...
küs kalırsam ne olur barışırsam neler olur de ve onu düşün bence
ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN CANIM

sözde son 3 ayı kalmıştı ben hamileyken .çocuk iki yaşında iyiye gidiyor demiş doktorlar.ayrılmak için tavır almak için epek geç kaldım malesef...çok zor bi durum aslında herşey için teşekkür ederim

çok haklısınız bunları yapıp onların gözünde yücelmeyi bende isterdim ama yüz versen yüz daha isteyen tipler.inanılmaz yüzsüzler birdaha tavır falan koyamam.evden çıkmazlar çünkü bilmiyorum ama çok zor bunları yapmam hem eşim hem ailesi nankörün önde gidenidir

kahramanmaraslıyım cnm nolduki

Canım Kahramanmaraşlıymışsın.Benim eşim oralı.Onların huyunda bu var.Yani takıları onlar alıyorlarmış.Ben karadenizliyim yedirirmiyim kız.Nikahıma 10 kişi geldiler bizim taraf 400 kişi.Şimdi takı haklı olarak eşimle bize kaldı.İster gibi oldular vermedim.Ha onların konu komşusu getirip vermiştir bilemem.Sormaya tenezül bile etmedim.

Dilerim allahın ilahi adaleti ,size bu üzüntüyü yaşatan herkese,sizden özür dileyip-zararınızı telafiettirecek şeyler yaşatsın...
Size iyi günler dilerim
Size yazmama sebep "kötü müyüm?" başlığınızdı
Sizi öylesine sindirmişler ki,kendinizi size haksızlık edenlere tavır aldığınız için bile kötü hissediyorsunuz..
İyice emin oldum-eşinizin altınları kendisinin alıp böyle bir numara çevirdiğinden....

hemde nasıl sindirdiler .kendim bile şaşkınım uyanık geçinirdim sözde ama neler geldi bi bilseniz.eşim de dahil kimseye güvenim kalmadı .bu arada adam geliyormuş yarın sabah inecekmiş .eşim gececi çalışıyor ben onunla yalnız kalmak istemiyorum .sizce ne yapmalıyım genelde annemde kalıyorum eşim gececiyken.onu evde bırakıp gitsemmi yine .eşim vardiya değiştiremiyor

aman allahım
siz istemediğiniz halde,bir de evinize mi geliyor...
Asla ama asla yalnız kalmayın bu türden bir insanla....
Gidin annenizde kalın...
Çocuğunuza bakmaya gücü yetmemiş-yüreği yetmemiş olabilir,ama annenizdir sizin yeriniz onun yanıdır böyle bir durumda
Annenize gidin kalın
ve asla konuşmayın
ben olsam böyle yapardım..
Doğrudur o ev oğlununda evidir,o zaman oğlu izin alsın ailesiyle ilgilensin..
Bir bardak su bile vermeyin..

ya sizin adınıza öyle üzgünüm ki...
işte bu nedenle bu ülkede kız çocukları okutulmamaya çalışılıyor
her iğrençliği sineye çeksinler-her iğrençliğe tahammül etsinler diye

lütfen kendinize olan saygınızı kaybetmeyin..Siz çok ama çok önemlisiniz...kendi kıymetinizi bilin..

iyi günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…