• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Rüya Korku sonrası Uykuda Çarpıntı?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
827
102
23
İlk defa başıma geldi panik atak anksiyetesi olan biriyim uyurken kötü bir rüya gördüm korktum uykudan uyandım kalbim küt küt attı duydum sesini sonra uyuya kalmışım ama korktum genede kardiyoloji birşey yok kalbinde dedi ailede kalp öyküsü de yok

Teşekkür ederim korkuyorum biontech 2 doz oldum herkes patır patır kalp krizi geçiriyor
Hayır bir şey olmaz siz korkuyorsunuz diye çarpıntınız oluyor çarpıntınız olunca da daha çık korkuyorsunuz o da daha çok çarpıntı yapıyor bana inanın kaç kere gittim doktora ama hiç bi şey yok

Korkudan çarpıntı olur zaten, yoksa kimseye olmuyor muydu, biraz kötü rüya görsem başlar çarpıntı segirme sakinlesene kadar uyku muyku kalmaz

Gamsız misin sen ohoo ben rüyanın gerçekliğini anlayıp kritigini yapar düşüne düşüne uykumu dagtirim sonra bunu mu düşündün uykum kaçtı diye kendime kizarken sabah olur 🤣🤣
Ahahah kız valla çok kötüydüm sabahlara kadar oturup ağlardım normalde 😄 ama namaz kılmaya başladığim günden beri korkularım hafifledi ama gene yokluyor beni ölürsem falan diye

Ahahah kız valla çok kötüydüm sabahlara kadar oturup ağlardım normalde 😄 ama namaz kılmaya başladığim günden beri korkularım hafifledi ama gene yokluyor beni ölürsem falan diye
Düşünüp durma boyle vesveseyle ömür geçmez biraz boşver, kıl namazini vesveselerin sussun biraz rahatlarsin 😊

Back