Kötü gecmisi..Gecmis gecmiste kalir mi?

Ben olsam bunu kafaya takarım çünkü sana kendini ben asla öyle birşey yapmadım deyip kızları evine çagırıp kızlarla evlerde buluşabilen bir tip evlensen bile sürekli acabalarda kalacaksın yerinde olsam onun şifresini bildigimi söylemem ve birbirimiz uygun olmadıgımızı dillendiririm üzerine neden ayrılıyorsun diye çok gelirse evliligi düşünmedigini ifade edebilirsin

Sorun erkek arkadaşının geçmişinde değil, sana olan şeyleri olmamış gibi söyleyip kendisini temiz göstermesinde bence.
Erkek arkadaşın seninle ilgili aynı şeyleri öğrense ne tepki verirdi onu düşün, sorun ederdi diyorsan nasıl öğrenmiş olduğunun çok önemi yok, konuşmaya hakkın var.
:KK51:her harfe katılıyorum...

Kizlar tsk ederim cvplar icin
Bencede onemli olan kac kisiyle oldugu degil..bana kendini farkli tanitmasi bukadarini inanin hic beklemezdim.

O mesajlasmalar kiz evine cagirdiktan 1gun sonra olmus. Biz o zamanlar arkadastik ama aramizda yakinlasmalar baslamisti yavas yavas

Cok kotu olurdum senin yerinde olsaydim ya. Basta dedimki kendisini resmen yanlis tanitmis. Hemen ayrilirdim dedim.
Ama kizlarin yazdiklarini okudukca degisik dusundum. Kafam allak bullak oldu.
Belkide gerckten hava atmak icin yazmistir arkadslarina?
Napilirki bu durumda.
Eger smdi gidip sorsan buyuk ihtimal hava atmak icin yaptim der, bahanesi hazir.
Yani konusmak bi ise yaramaz.
Ben senin yerinde olsaydim face ini didik didik ederdim tum konusmalari okurdum.
Delil varmi o kizlarla yattigina dair, resim felan varmi diye bakardim. Yada kimlerle gitmis/ kiz eve atmis. Eger diyosa birisi mesaj olrak: dun gece guzeldi kizlarla.. o zmn anlarsinki gerckten buljndu o ortamda.

Yemisim ozelini, ben canimi sokakta bulmadim. Her ozelini ezer gecerdim egerki sonu benim mutluluguma dayaniyorsa.

kızlar ondan önce konuşması neyi değiştirir ki ?

Ortada uçkuruyla övünen bir adam var !

Eğer ben daha önce birliktelikler yaşadım dese amenna dersin evet itiraf etti en azından yalan söylemedi ama hava bile olsa insan yatıp kalktıgı kızlar onun özelidir ifşa niye ? Bu bana göre karaktersizliğin dibidir tamam birliktelik yaşamış olabilir lakin bunu başka bir erkek arkadasıyla eve çagırdım yok evine gittim diye bir övünç kaynagı gibi sunmak karşı tarafa erkekligin kitabını yazmış gibi lanse etmesi ne kadar etik ?

Hem o ortamlarda bulunup bulunmaması neden bu kadar önemli ki bence bu daha kötü diyelim ki sadece hava attı peki olmamış bir şeyi oldu gibi göstermek ileride yapacaklarının teminatı değil mi ?

Benden önce olmuş deyip geçmemeli aksine bu durumu dikkate almalı

Son düzenleme:
Cok kotu olurdum senin yerinde olsaydim ya. Basta dedimki kendisini resmen yanlis tanitmis. Hemen ayrilirdim dedim.
Ama kizlarin yazdiklarini okudukca degisik dusundum. Kafam allak bullak oldu.
Belkide gerckten hava atmak icin yazmistir arkadslarina?
Napilirki bu durumda.
Eger smdi gidip sorsan buyuk ihtimal hava atmak icin yaptim der, bahanesi hazir.
Yani konusmak bi ise yaramaz.
Ben senin yerinde olsaydim face ini didik didik ederdim tum konusmalari okurdum.
Delil varmi o kizlarla yattigina dair, resim felan varmi diye bakardim. Yada kimlerle gitmis/ kiz eve atmis. Eger diyosa birisi mesaj olrak: dun gece guzeldi kizlarla.. o zmn anlarsinki gerckten buljndu o ortamda.

Yemisim ozelini, ben canimi sokakta bulmadim. Her ozelini ezer gecerdim egerki sonu benim mutluluguma dayaniyorsa.
inan benim kafamda bunlari okuduktan sonra allak bullak oldu cunki arkadaslarigenelde firlama tipler issizler ama bu oyle degil hatta bundan eminim cunki surekli calisiyor iki işi var maddi sorunu var vs. Bilemedimki simdi

Benim icin geçmiş de onemli. Benim yapim bu. Tabi başlıkla ilgili bir soru da goremedim.
Sizi aldatiyorsa defedin gitsin..

katılıyorum.

konu sahibi,
aldatmak sadece bugun size ihanet etmesi degildir.
size gözünüzün icine baka baka gecmisi hakkında yalan soylemesi de aldatmanın bir bicimi.

öncesine dair hicbirsey soylemeseydi veya sizi kendisini farklı tanıtmaya calısmasaydı karsılastıgınız zaman onunla konusur, kabul edebilecekseniz devam edersiniz derdim.
ancak şu haliyle kandırılıyorsunuz.

ayrıca geçmişte kurudugu ilişkileri belli ki o da onaylamıyor, yoksa farklı bir imaj cizmeye calısıyor olmazdı.
fakat bunu özelestiri yaparak dogrusuyla yanlısıyla kendisiyle yüzleşmek var bir de size yapıldıgı gibi çirkin bicimde gerceklestirmesi var.

hakikaten nasıl ogrendiginiz farketmez,
onunla ayrılık konusması ve bu izinsiz bakmanızla ilgili acıklamayı bile haketmeyecek kadar karaktersiz biriyle berabersiniz bence.

inan benim kafamda bunlari okuduktan sonra allak bullak oldu cunki arkadaslarigenelde firlama tipler issizler ama bu oyle degil hatta bundan eminim cunki surekli calisiyor iki işi var maddi sorunu var vs. Bilemedimki simdi

Evet canin anliyorm seni.
Bence sen tum mesajlari arastir.
Okudunmu hepsini?
Emin olabildinmi onunda o ortamda bulundugundan?

Az once aradi tam aciklayacaktim herseyi ama moralinin bozuk oldugunu anladim cok uzgundu buyuk sorunu var ailesiyle onu anlatti. Hayatinda tek umudu benim oldugunu soyledi ve sende beni yari yolda birakirsan maf olurum dedi. O an birsey diyemedim sadece dinledim...

Evet canin anliyorm seni.
Bence sen tum mesajlari arastir.
Okudunmu hepsini?
Emin olabildinmi onunda o ortamda bulundugundan?
Tum gunum onun sayfasini msjlarini arkadaslarini didiklemekle gecti
Birsey bulamadim genelde arkadaslari onsuz takilmis etiketler oyle gozukuyo cunki calistigi icin kesin gidememistir genelde is saatlerinde takilmislar
Off..

Az once aradi tam aciklayacaktim herseyi ama moralinin bozuk oldugunu anladim cok uzgundu buyuk sorunu var ailesiyle onu anlatti. Hayatinda tek umudu benim oldugunu soyledi ve sende beni yari yolda birakirsan maf olurum dedi. O an birsey diyemedim sadece dinledim...

size ne ailesiyle sorunları olup olmamasından.
hastası var deseniz neyse.

hala ona deger verircesine konusuyorsunuz,
o sizin gozunuzun icine baka baka sevdigini soylerken, yalanlarla kandırmaya calıstıgında hic vicdan yapmadı ki.
bu kadar saf olmayın lutfen.

ayrıca sizi sadece kandırması, yalanları, farklı biri tanıtması degil,
baska kadınları da "işini görmek icin" kullanan, kandıran biri olması da karaktersizliginin bir parcası.
yani gecmiste cok ilişkisi olup olmaması degil mesele, bicimi ve ifade edisi bile o kadar cirkin ki... o kadınlardan herhangi birinin yerinde siz de olabilirdiniz. belki de oylesiniz?
yarın bir de zambak'la şöyle böyle oldu diye arkadaslarına anlatmayacagı ne malum?

bazı üyeler havalı gozukmek icin arkadaslarına yalan soylemistir demis ama yine iyi bir yanı yok ki.
her kosulda bu kisinin karakteri yalanla bütünleşmiş olur.
üstelik "havalı" olmak icin kadınlar hakkında cirkin ifadeler kullanmak nasıl bir masumiyet olabilir ki?
zihniyeti kirli bir kere.

simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor :KK43:
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz
Canıım durman hataaaa.. Dayağı haketmiş sen varsın hayatında nasıl böyle pis muhabbetlere girer.. Ayrılman en doğrusu

erkekler ne söylerse 3 e böl kadınlar ne söylerse 3 le çarp demişler. belkide arkadaşlarının ortamına uyabilmek için kendini onlara kabul ettirebilmek için atıyordur. sonuçta siz arkadaşken sana yalan söylemesi için bir sebep yoktu. ama belkide doğrudur. o zamanda geçmişi yeniden yaşamak zarardan başka bir şey vermez. sizden önce nasıl biri olduğu değil sizinleyken nasıl biri olduğu önemli.

muhafazakar mı? gayet rahat daha ne yapsın çocuk.
abartmıyorsun rahat yaşıyormuş demek ki çocuk ama bu söyledikleri doğruysa tabi.
erkekler bazen birbirlerine hava atmak için böyle yalanlar söylüyorlar buna dikkat et.
ve sırf cinsellik için ev tutmalar falan hafife alınacak şeyler değil, çapkın olabilir.
yalan söylemesi de cabası bu onu güvenilmez yapar tabi.

simdi cogunuz gecmis gecmiste kalmis diyecektir..bende öyle düsünürdüm ama öyle degilmis

erkek arkadasimla önce 2 yil normal arkadastik sonradan bu adimi atmaya karar verdik ve ciddi bir birlikteligimiz var yaklasik 3 aydir (ailemi taniyor bende onunkisini)
Erkeklerin cogu cinsel iliski yasamistir kesin tabi erkek arkadasimda dahil toplam 1 kiz arkadasi oldu ve tatillere gitmisti onunla vs vs. bu konulari konusmustuk onunla ve sadece bir kisiyle oldugunu demisti.
Arkadaslarina cok düskündür bence hepsi iyi sayilmaz yani ben sahsen begenmedim arkadas cevresini cünki bana uymayan bir kac sorunlar var. Neyse ama erkek arkadasimdan simdiye kadar hic kötü bir hareket görmedim akli basinda biridir ve bana karsi herzaman dürüsttür hata yapsa bile söyler

Neyse gecen gün ben bunun face sifresini buldum tabi kendisinin haberi yok(yanlis yaptigimin farkindayim)
bugün girdim facesine ve arkadaslariyla olan mesajlari okudum inanamadim
erkek arkadasimin sirf iliski icin kiz arkadaslari varmis ara sira kizlar onu evlerine cagiriyormus yada bu ev tutup kizlari cagiriyormus. Mesajlarda arkadaslariyla bunu konusuyorlardi anlatiyorlardi birbirlerine.

Inanin hayal kirikligina ugradim hala inanamiyorum yada benmi cok abartiyorum
cünki ben simdiye kadar arkadaslik dönemimizde bile onu hep farkli görürdüm kimseye yüz vermeyen dürüst gecici iliski sevmeyen muhafazakar vs. kendiside hep söylerdi zaten Bir kisiyle oldum dahada olmadi olmayacak evlenene kadar diye.
bana olan sevgisinden süphem yok cok deger veriyor ve cok bagli bana. bu arada yasi 25

suan telefon acip bagirip cagirasim var okadar kizginim ve hayal kirikligina ugramisim
ama kötü olan sifresini bildigimi bilmiyor elim kolum bagli..inanin ne yapacagimi bilmiyorum icim icimi yiyor :KK43:
cokmu abartiyorum..
siz ne düsünüyorsunuz
siz olsaniz ne yapardinz
Ben olsam direk yüzüne anlatırım herşey i tüm okuduklarimi da anlatırım sonra da arkami döner giderim affetmem

Böyle bir hayatı olabilir. Yani farklı insanlarla günübirlik cinsel ilişkileri olmuş olabilir. Bunun için kimse kimseye laf edemez.

Ancak bunların hiçbiri yokmuş gibi davranıp kendisini size farklı göstermesi apayrı bir durum ve bence -yangına körükle gitmek gibi olmasın ama- sineye çekilecek bir şey değil. Kendimi sizin yerinize koyuyorum, "bunlar konusunda yalan söyleyen başka nelerde yalan söylemiştir" diye düşünürdüm.

Eğer bu bildiklerinizle birlikte devam edebilecekseniz edin. Yok edemeyecekseniz yol yakınden dönün.

X