Kötü Geçen Staj Gününde Unuttuğum Ve Hiç Görmemem gereken Hayalet (Hortlayan Anılar)

Abartmssin.
Madem ortada israrla soyledigin gibi sadece arkadaslik vardi ne diye bu kadar taktin?
Sen kendini kaptirmissin karsilik bulamayinca da boyle olmus.
Baska bisey cikarilmaz su dediklerinden

Kim arkadasi konusmuyor diye psikologa gider yahu?

Yani işim yokda birde onun için psikolojimi bozacağım çokda tın dı lütfen O beni taksın kafasına 1 zahmet

çok kırılgansın çok üzülürsün
sanırım bahsettiğin arkadaş erkek sen ondan hoşlanmışsın o da senden hoşlanmış ama bundan öteye gidilmemiş
beklenti içine girmişsin
yani burdan bakınca öyle göründü yanlışsa kusuruma bakma
hiç kimse için bu kadar üzülmeye dert etmeye değmez

ben çok iyi anlıyorum sizi, aynı durum bende de var çünkü. ama ben benden selam sabah kesenler için üzülmektense onların korkaklığı yüzünden onlardan gerçek anlamda tiksinirim. delikanlı gibi çık de sebebi şudur senle görüşemem. ne var yani? bence bu şahıs hiç de öyle parmakla gösterilecek biri değil, sizinle flört etmiş baktı olmuyor eldekine geri dönmüş. sonra kalp rahatsızlığı geçirmiş ve bunun üstüne yüz vereceğinizi düşünmüş. baktı yine olmuyor, hoooop yine sözlüye. yeni bulunduğunuz ortamda sık sık karşılaşacak mısınız bilmiyorum ama sakın muhattap olmayın.

Yani işim yokda birde onun için psikolojimi bozacağım çokda tın dı lütfen O beni taksın kafasına 1 zahmet
İsrarla arkadas olduklarindan bahsetmesi bile konu sahibinin o adama karsi bol olmadigini gosteriyor.

Diger turlu kim arkadasi konusmayi kesti die psikologluk olur?
Ben de hic takmam. Bana ne?
O taksin

Benim bir komşumu hatırlattı bu konu nezaman yeni arkadaşlıklar edinse öylesine bağlanırki o insana nerdeyse tüm gününü o kişi için zamanını yeri gelir maddiyatını harcar ama ne hikmetse hepde o kıymet verdiği insanlardan darbe yer ,artık sebebi neden niyedir tam olarakda anlatmaz ama bazen 3 hafta bazen daha fazla eve kapanır ağlarmış kaç defada söylerim takma kafanı ibret al şu yaşadıklarını diye amma kime anlatıyorum illaki kendini imha edecek ya aradan bi vakıt gecer yine aynı senaryo artık benimde umurumda değil ne demiştik denenmiş insanı denemiyeceğiz gelenden gidenden İbret alayım beni bana komaz divane Nefsim ....

Ayy başlığı görünce korkunçlu bişey diye şöyle korka korka okudum yeminlen
Sanırım sen bu insana aşıkdın..Bu kadar takılmanın başka bir açıklaması olamaz.

Yani kusura bakmayın ama bazı insanların psikolojiklerini hiç anlamıyorum. Ananız babanız mı öldü ? Kolunuz baağınız mı koptu? Ölümcül hastalığınız sayılı günleriniz mi var ? Ailede bir problem yada şiddetli geçimsizlik mi var?
Aldatıldınız mı? Ne oldu da bir kaç yıl hem psikoloğa hemde psikiyatriste gidecek kadar bozuldu ?
Yani kanka olacak kadar bile yakınlaşmadık diyorsunuz. Sevgili bile olmamışsınız. Sadece muhabbet etmişsiniz. Ve siz sadece muhabbet ettiğiniz sözlü bir adam için bir kaç yıl acı mı çektiniz ? Bence adam sizin beklentilerinizi tavırlarınızı gördü ve sözlüsüyle arası bozulmasın diye kesti selamı sabahı sizden.
Allah aşkına şu psikolojinizi ete püfe bozmayın.
Çok arabesk ve bilerek acı çekmeye meyilli gördüm sizi.

Neden bu kadar sert yazdım. Çünkü eskiden bir tanıdığım vardı. 1-2 gün konuştuğu çocuk buna artık selam vermeyince bile intihara meyilli oluyordu. O aklıma geldi. Sinirlendim azıcık

Ama kendinize de yZık. Kendinizi düşünün.

Kendine bile otiraf etmeye korkuyorsun. Sen zamaninda birseyler hissetmissin sozlu oldugunu ogrenince de bir yikim yasamissin.

sen bu çocuğa aşık olmaya başlamışsın
çocuk da anlamış
sözlüsü var diye uzaklaşmış

basligi gorunce tirstim hayalet flan diyince..bnce olayi fzla buyutmussn.konusmazsa konusmasin senden eksilen bsey yokki..kendine dert etmissn bu durumu..bosver gitsn..

basligi gorunce tirstim hayalet flan diyince..bnce olayi fzla buyutmussn.konusmazsa konusmasin senden eksilen bsey yokki..kendine dert etmissn bu durumu..bosver gitsn..
Aynen öyle dedim bende korkulacak bi olay yaşamış vede bizimle sıcağı sıcağına paylaşnak belkide cesaretlenmek niyetiyle konuyu açtı sanmıştım birde ne görelim bildik platonik aşk yada kaygı bozukluğu diyelim ...

Hayatınızdaki ufak olayları bu kadar büyüterek psikolojik sorun haline getiren bir yapınız varsa vay halinize.
Siz bilmeden ona karşı bir his beslemiş değilseniz, tedaviye devam edin çünkü insanların bazen aileleri bile uzak kalabiliyo .
Siz daha ciddi konularda daha büyük yıkımlar yaşamamak adına bence tedaviye devam edin insanlarıda çok fazla umursamamaya dikkat edin,herkesten iyi arkadaş olmaz bunu unutmayın.

Hiç bir şey anlamadım ne olmuş ne bitmiş 3yasindaki kızımın anlattığı hikayeye benzetmiş hikaye bir tavşan varmış havuç yemiş parka gitmiş

Gece gece açtım aha korkunç bir hikâye DİE ama hayal kırıklığı nerde hayalet ben mi kacirdim .s

Tamam canım bir konu açtın madem neden kaçtın herkes boşunamı yorum yazdı neredesin firuze gibi oldun nerdesin konu sahibi ,,?

Kiz arkadasi vardir ayrildiklarinda zamanini guzel geciriyordur seninle snra baristiklarindakiz sennle konusmasini istemiyordur. Denklem bu kdr basit. Ustune ustluk sirf bu yuzden psikolog nedir ya? Arkadas olma ayarini kacirmissiniz galiba aklinizda baska seyler vardi? Kimse kimsenin yuzune arkadasca bakmadi diye senelerce psikologa gitmez kandirmayalim kendimizi.

sen kalk Allahın dengesizi için psikolojini boz, 2 yıl tedavi gör yinede atlatama yıllar sonra onu görünce herşeyi sil baştan depreştir. geçmiş olsun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…