• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Elti Ben

O da bir şey mi? İlk evlendiği zamanlar babam yeni eşine annemin adıyla hitap etmişti :D

Kadıncağız güldü geçti. Ağız alışkanlığı diye bir şey gerçekten var.

O da bir şey mi? İlk evlendiği zamanlar babam yeni eşine annemin adıyla hitap etmişti :KK70:

Kadıncağız güldü geçti. Ağız alışkanlığı diye bir şey gerçekten var.
Oy beterin beteri dedikleri bu olsa gerek.Helal olsun kadıncağıza.
Ben çabuk tepki veren bir insanım öyle sakinliğimi koruyayım efendiliğine bir türlü erişemediğimden olsa gerek herkesi öyle sanıyorum.

Annem de dayımın yeni eşine ısrarla dayımın eski sevgilisinin adıyla sesleniyordu. Eskisi Necmiye, yenisi Nebahat. Kadına Necmiye aşağı Necmiye yukarı diyip duruyordu , kadıncağız kızarıp bozarıyordu, annemde tık yok farkında bile değil. Kadın en sonunda boynunca NEBAHAT yazan bir kolye takıp gelmişti, annem hala Necmiye dedi kadın da bir daha gelmedi bize :-) Annemi tanımasam art niyetli diyeceğim ama değil, gerçekten isim özürlü. Kediye bile benim adımla sesleniyor o derece. Bence konuyu kapatın, ismi de unutun, canım, gülüm diye hitap edin

Benim elti, eşimin eski eşinin güzelliğini anlattı bana ki buna bile güldüm geçtim. Belki eltiniz de kendine güveni tam, böyle saçma şeylere takılmayan biridir. Dert etmeyin o kadar yahu. Her kadın aynı değil. Geçmişi geçmişte bırakan ve zerre kıskançlık hissetmeyen tipler de var.

Bi dil sürçmesi olur boyle seyler, agiz burun yamultacak bir durum yok. Tekrari dahilinde kendinizi izah edersiniz, tekrari olmamasi icin ugrasirsiniz.

Gayet insani bi durum bu.. eşim arada bacım abi anne hepsini der.. gayette olabilir bi durum:) takılma zaten bu vicdan azabıyla bi dahakine aşırı dikkat edeceksin üzülme :)

Bukadar dert edindiginize gore o an yuz ifedenize yansimistir zaten o haliniz.
Eltiniz de fark etmis ondan oyle aldirmamis olabilir.
Yani msj atayim birsey soyleyeyim diye dert edinmeyin kendinize. Sorun yok ortada rahat olun. Insanlik hali..

Benim elti, eşimin eski eşinin güzelliğini anlattı bana ki buna bile güldüm geçtim. Belki eltiniz de kendine güveni tam, böyle saçma şeylere takılmayan biridir. Dert etmeyin o kadar yahu. Her kadın aynı değil. Geçmişi geçmişte bırakan ve zerre kıskançlık hissetmeyen tipler de var.
:oha: abartmış o da.
Çok tanıyorum desem yalan olur ama oldukca hanımefendi, güvenli bir kadın. Diyorum ya aramızda oldukça güzel bir mesafe varken böyle bir şeyi bilinçli yaptığımı düşünmesi üzerdi beni.

Eşime anlattım tebrik etmekten öteye geçmedi. Serde gevezelik var; belliydi zaten pot kıracağım diye düşündü herhal.:bicak:

Valla ben de kayinbiraderinizi tebrik ediyorum baska kimseyi bulamayip eski esinin ismine bu derece benzer isimli birini bulduğu icin.:KK9:

Valla ben de kayinbiraderinizi tebrik ediyorum baska kimseyi bulamayip eski esinin ismine bu derece benzer isimli birini bulduğu icin.:KK9:
Ilk tanıştırdığında biz de çok şaşırdık. Hatta aman dikkat edelim diye konuştuk bile. Tek harf farkı var. İşin garibi eski eşi de arar; sorar. Hani hayatımızdan tamamen çıkmış olsa daha az hata payı olurdu.

Öncelikle buradan daha önce yorumlarda sürekli elti konusu var diye kızdığım arkadaşlara sesleneyim. Az beddua edin, tuttu.
Kısaca durumu özetleyeyim; öyle çok eltili görümceli bir hayatım yok. Mesafeli güllük gülistanlık ilişkiler içindeydik ta ki geçen güne kadar.
Kaynım yeni evlendi, ikinci evliliği ve eski eşle, yeni eşinin isimleri çok benzer. Gülay ve Tülay gibi farz edin.( İçlerinden biri buraya üye filandır deşifre olmayayım)
Geçen bir aile ziyaretinde bir araya geldik; su içerken Tülay' ın dikkatle bana baktığını görünce nasıl bir elti aşkıysa su istiyordur diye düşünüp;
- Su içer misin Gülay? ( eski elti) diyiverdim.
Ağzımdan çıkanla kulağımın duyduğunun aynı şey olmadığının farkına vardım. Dünya durdu, zaman durdu, Gülay , Tülay bir de ben kaldık.
Gözümü açtığımda hastanedeydim demeyi bile isterdim ama kadıncağız sadece baktı. Teşekkür ederim dedi gülümsedi.:bicak: Ben olsam var ya benim ağzımı burnunu yamulturdum. Ama anlamadı mı acaba?
O andan beri vicdan azabından ölüyorum, duydu mu anladı mı , tepki vermek mi istemedi hiç anlamadım; o kadar tanımıyorum.
Gün bitene kadar kadının her hareketini kendime yordum. Üzüntüden mi yürüdü, aha tuvalete gidiyor kesin ağlayacak modundaydım.:deli: Ama kadında tık yok. Normal davranıyor ya da bana öyle geliyor.
Eşime anlattım tebrik etmekten öteye geçmedi. Serde gevezelik var; belliydi zaten pot kıracağım diye düşündü herhal.:bicak:
Şimdi gelelim "E biz ne yapalım ?" kısmına. Bana bir akıl verin.Şimdi ben ne yapayım? Bir mesaj çekip durum için özür mü dileyeyim? Yoksa hiç soylememis gibi devam mı edeyim?:KK14::KK14:
Bence msjla ozur dilemek olayi ķaşımak gibi olur. Ben olsam bi kahveye davet edip yuzyuze ozur dilerdim.

Konuyu açmayın ama ufak bi hediye alabilirsiniz belki üstü kapalı özür dilemiş gönlünü almış olursunuz. Mesela takı olabilir çok güzel bi takıcı buldum bunu görünce de aklıma sen geldin dersiniz

Konuyu açmayın ama ufak bi hediye alabilirsiniz belki üstü kapalı özür dilemiş gönlünü almış olursunuz. Mesela takı olabilir çok güzel bi takıcı buldum bunu görünce de aklıma sen geldin dersiniz
Evet olabilir aslında. Dediğim gibi pek samimiyet olmayınca nasıl düzeltme yapacağını da bilemiyor insan.Teşekkür ederim.

Back