• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Elti Ben

Mesaj atmak değil de ben olsam ilk gördüğüm yerde samimi bir şekilde "o gün yanlışlıkla dedim öyle sonra çok üzüldüm kusura bakma" falan derdim ama doğru bir davranış mı olurdu bilemiyorum. Arkadaşların çoğu konuyu hiç açma demiş galiba. Çoğunluğun sözünü dinlemek de şu an için mantıklı.
Ama aynı hatayi tekrar yapmamaya dikkat et :)

Basit bir mesele. Neden senden nefret etsin ki. Ay çok mu canını acıttım diye kollamaktan başka şeye odaklanmamışsın. Umursamamış işte belli ki o olgunluk var kadında. Ama bu konu için şu kadar uzun mesaj döşeyip konu açtığına göre aynı olgunluğun sende olduğundan şüphelendim.
Yavas canim.

Farkında değilmiy gibi davran ama bi daha bence isimle hitap yerine bi lakap kullan elticim yada canım filan bi daha karıştırırsan bilerek yapıyormuşsun gibi düşünebilir.

Belki de o kadar olgun ki yanlışlık olduğunu bildiğinden üstünde bile durmadı. Tabi ki siz de durmayacaksınız. Ama dikkat edin ne kadar söylemeyeyim o ismi derseniz beyniniz o kadar o ismi düşünür yine kaçırırsınız ağzınızdan. :bicak:

Ne yapın biliyor musunuz? Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın mesela. Diliniz sürçmüş, kadın da son derece olgun karşılamış. Belki de farkına bile varmadı. Ortada bir sorun bile yokken kendi hayal gücünüzle dert üretmişsiniz. Yani kadın niye üzülüp ağlasın veya ağzınızı burnunuzu yamultsun, hayatı hep uçlarda mı yaşarsınız böyle? Kadının anasını babasını öldürmüşsünüz gibi tepkiler vermeyin. Özür mesajı falan bir şeye de sakın kalkışmayın. Yoktan sorun çıkarıp iyice suyunu çıkarmış olursunuz. Siz kendi abartma sorununuzu aşın, eltide problem yok.

Ne yapın biliyor musunuz? Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın mesela. Diliniz sürçmüş, kadın da son derece olgun karşılamış. Belki de farkına bile varmadı. Ortada bir sorun bile yokken kendi hayal gücünüzle dert üretmişsiniz. Yani kadın niye üzülüp ağlasın veya ağzınızı burnunuzu yamultsun, hayatı hep uçlarda mı yaşarsınız böyle? Kadının anasını babasını öldürmüşsünüz gibi tepkiler vermeyin. Özür mesajı falan bir şeye de sakın kalkışmayın. Yoktan sorun çıkarıp iyice suyunu çıkarmış olursunuz. Siz kendi abartma sorununuzu aşın, eltide problem yok.
Konu sahibinin gülerek bu olayı anlatması dert mert olmadığını gösteriyor. Ay alındı mı kızlar ay üzülmüş müdür tarzında, sözde üzülme ifadeleri.

Öncelikle buradan daha önce yorumlarda sürekli elti konusu var diye kızdığım arkadaşlara sesleneyim. Az beddua edin, tuttu.
Kısaca durumu özetleyeyim; öyle çok eltili görümceli bir hayatım yok. Mesafeli güllük gülistanlık ilişkiler içindeydik ta ki geçen güne kadar.
Kaynım yeni evlendi, ikinci evliliği ve eski eşle, yeni eşinin isimleri çok benzer. Gülay ve Tülay gibi farz edin.( İçlerinden biri buraya üye filandır deşifre olmayayım)
Geçen bir aile ziyaretinde bir araya geldik; su içerken Tülay' ın dikkatle bana baktığını görünce nasıl bir elti aşkıysa su istiyordur diye düşünüp;
- Su içer misin Gülay? ( eski elti) diyiverdim.
Ağzımdan çıkanla kulağımın duyduğunun aynı şey olmadığının farkına vardım. Dünya durdu, zaman durdu, Gülay , Tülay bir de ben kaldık.
Gözümü açtığımda hastanedeydim demeyi bile isterdim ama kadıncağız sadece baktı. Teşekkür ederim dedi gülümsedi.:bicak: Ben olsam var ya benim ağzımı burnunu yamulturdum. Ama anlamadı mı acaba?
O andan beri vicdan azabından ölüyorum, duydu mu anladı mı , tepki vermek mi istemedi hiç anlamadım; o kadar tanımıyorum.
Gün bitene kadar kadının her hareketini kendime yordum. Üzüntüden mi yürüdü, aha tuvalete gidiyor kesin ağlayacak modundaydım.:deli: Ama kadında tık yok. Normal davranıyor ya da bana öyle geliyor.
Eşime anlattım tebrik etmekten öteye geçmedi. Serde gevezelik var; belliydi zaten pot kıracağım diye düşündü herhal.:bicak:
Şimdi gelelim "E biz ne yapalım ?" kısmına. Bana bir akıl verin.Şimdi ben ne yapayım? Bir mesaj çekip durum için özür mü dileyeyim? Yoksa hiç soylememis gibi devam mı edeyim?:KK14::KK14:
Eltin normal olgun bir insanmış. Ille kavga mi çıkarmalıydı. Ağız alışkanlığı nihayetinde. Siz de normal davranmaya d3vam edin. Onemsedikce önemli konu haline gelir.

Bana yapılsa umursamam, olabilir dil sürçebilir derim.

Bende de var öyle elti, eski sevgiliyle ismi çok benzer.
Ben değil de kayınvalidemin şaşırdığı oluyordu, ben de her seferinde durup düşünüyorum öyle hitap ediyorum.
Bizimki bir gün yıkacak ortalığı.

Olabilir; genelde abartılı tepkiler veriyor olabilirim. Eltimde sorun olmadığının farkındayım zaten, yorumlardan sonra mesajdan vazgeçtim.
Teşekkürler.
Konu sahibinin gülerek bu olayı anlatması dert mert olmadığını gösteriyor. Ay alındı mı kızlar ay üzülmüş müdür tarzında, sözde üzülme ifadeleri.
Arkadaşım dünden beri gardını almış bekliyorsun da ne yapayım senin için dert mi kategorize edeyim? Bu konu d kategorisinde az dert içerir diye başlığa ekleyeyim mi? Konunun sonunu mu okumadın ne yaptın? Ben bir konuda burada fikir almak istedim sağolsunlar sen hariç hepsi fikrini belirtmiş. Iki mesajını da okuyorum soruma cevap haricinde yağdırmışsın mübarek. Ne bu öfke?

Son düzenleme:
[Arkadaşım dünden beri gardını almış bekliyorsun da ne yapayım senin için dert mi kategorize edeyim? Bu konu d kategorisinde az dert içerir diye başlığa ekleyeyim mi? Konunun sonunu mu okumadın ne yaptın? Ben bir konuda burada fikir almak istedim sağolsunlar sen hariç hepsi fikrini belirtmiş. Iki mesajını da okuyorum soruma cevap haricinde yağdırmışsın mübarek. Ne bu öfke?[/QUOTE]

Eltiniz sakın slnkhrmn008 olmasın :D o anda olgunluk yapıp burada kanırtıyormuş meğerse, değil mi :D

Bence birşey demeyin artık belkide duymadı yada bilerek yapmadığınızı düşünüp idare etti durumu ama bundan sonrasına çok dikkat edin,bir kez daha aynısı olmasın diye zira olabilitesi var.

Unut bence hic mesaja falan girme

Ama bir daha karistirirsan hemen ozur dile
Sakin yanlis anlama kasitli soylemedim bir daha cok diklat ederim falan de

O an çok özür dilerim diyebilirdin :)
Bence tekrar gündem yaratma :D Zira konuştukça batacaksın gibi :p

Back