Kötü Elti Ben

Mesaj atmak değil de ben olsam ilk gördüğüm yerde samimi bir şekilde "o gün yanlışlıkla dedim öyle sonra çok üzüldüm kusura bakma" falan derdim ama doğru bir davranış mı olurdu bilemiyorum. Arkadaşların çoğu konuyu hiç açma demiş galiba. Çoğunluğun sözünü dinlemek de şu an için mantıklı.
Ama aynı hatayi tekrar yapmamaya dikkat et :)

Yavas canim.

Farkında değilmiy gibi davran ama bi daha bence isimle hitap yerine bi lakap kullan elticim yada canım filan bi daha karıştırırsan bilerek yapıyormuşsun gibi düşünebilir.

Belki de o kadar olgun ki yanlışlık olduğunu bildiğinden üstünde bile durmadı. Tabi ki siz de durmayacaksınız. Ama dikkat edin ne kadar söylemeyeyim o ismi derseniz beyniniz o kadar o ismi düşünür yine kaçırırsınız ağzınızdan.

Ne yapın biliyor musunuz? Hayatı bu kadar arabesk yaşamayın mesela. Diliniz sürçmüş, kadın da son derece olgun karşılamış. Belki de farkına bile varmadı. Ortada bir sorun bile yokken kendi hayal gücünüzle dert üretmişsiniz. Yani kadın niye üzülüp ağlasın veya ağzınızı burnunuzu yamultsun, hayatı hep uçlarda mı yaşarsınız böyle? Kadının anasını babasını öldürmüşsünüz gibi tepkiler vermeyin. Özür mesajı falan bir şeye de sakın kalkışmayın. Yoktan sorun çıkarıp iyice suyunu çıkarmış olursunuz. Siz kendi abartma sorununuzu aşın, eltide problem yok.

Konu sahibinin gülerek bu olayı anlatması dert mert olmadığını gösteriyor. Ay alındı mı kızlar ay üzülmüş müdür tarzında, sözde üzülme ifadeleri.

Eltin normal olgun bir insanmış. Ille kavga mi çıkarmalıydı. Ağız alışkanlığı nihayetinde. Siz de normal davranmaya d3vam edin. Onemsedikce önemli konu haline gelir.

Bana yapılsa umursamam, olabilir dil sürçebilir derim.

Bende de var öyle elti, eski sevgiliyle ismi çok benzer.
Ben değil de kayınvalidemin şaşırdığı oluyordu, ben de her seferinde durup düşünüyorum öyle hitap ediyorum.
Bizimki bir gün yıkacak ortalığı.

Olabilir; genelde abartılı tepkiler veriyor olabilirim. Eltimde sorun olmadığının farkındayım zaten, yorumlardan sonra mesajdan vazgeçtim.
Teşekkürler.
Konu sahibinin gülerek bu olayı anlatması dert mert olmadığını gösteriyor. Ay alındı mı kızlar ay üzülmüş müdür tarzında, sözde üzülme ifadeleri.
Arkadaşım dünden beri gardını almış bekliyorsun da ne yapayım senin için dert mi kategorize edeyim? Bu konu d kategorisinde az dert içerir diye başlığa ekleyeyim mi? Konunun sonunu mu okumadın ne yaptın? Ben bir konuda burada fikir almak istedim sağolsunlar sen hariç hepsi fikrini belirtmiş. Iki mesajını da okuyorum soruma cevap haricinde yağdırmışsın mübarek. Ne bu öfke?

Son düzenleme:
[Arkadaşım dünden beri gardını almış bekliyorsun da ne yapayım senin için dert mi kategorize edeyim? Bu konu d kategorisinde az dert içerir diye başlığa ekleyeyim mi? Konunun sonunu mu okumadın ne yaptın? Ben bir konuda burada fikir almak istedim sağolsunlar sen hariç hepsi fikrini belirtmiş. Iki mesajını da okuyorum soruma cevap haricinde yağdırmışsın mübarek. Ne bu öfke?[/QUOTE]

Eltiniz sakın slnkhrmn008 olmasın o anda olgunluk yapıp burada kanırtıyormuş meğerse, değil mi

Bence birşey demeyin artık belkide duymadı yada bilerek yapmadığınızı düşünüp idare etti durumu ama bundan sonrasına çok dikkat edin,bir kez daha aynısı olmasın diye zira olabilitesi var.

Unut bence hic mesaja falan girme

Ama bir daha karistirirsan hemen ozur dile
Sakin yanlis anlama kasitli soylemedim bir daha cok diklat ederim falan de

O an çok özür dilerim diyebilirdin :)
Bence tekrar gündem yaratma Zira konuştukça batacaksın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…