• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Biri Miyim?

valla ben hiç dedikodu yapmayan birini tanıyorum.ona söylenen ve bildiği şeyler mezara kadar onunla gider.çok yakından tanıdığım için bu kadar eminim.en yakın arkadaşım 11 senedir arkadaşız ve asla kimsenin arkasından konuşmadı.çok eminim. ben yanında dedikodu yapsam da susturmaya çalışır,anlatma der.hayattaki herşeyimi bilir.sırlarımı banka kasasında gibi hissediyorum sayesinde.allah bin kere razı olsun özlemim senden demek istiyorum:31:
hiç dedikodu yapmazdan kastım gerçekten hiç hiç hiç.11 yıl boyunca bir insan hiçmi kimsenin arkasından konuşmaz.hiç.

aylar önce bu konuyu kendi adıma kapattım arkadaşlar.o arkadaşla konuşup sorunumuzu hallettik.zaten yazmıştım.ve rahatsız olduğum için sildim ama kendi konumuzu silmek yasakmış.yeniden açılmış..yorum yapmak isteyenlere duyrulur:))..ben yorum yapmayacağım ama olay dedikodu değildi.saygılar:80:

aylar önce bu konuyu kendi adıma kapattım arkadaşlar.o arkadaşla konuşup sorunumuzu hallettik.zaten yazmıştım.ve rahatsız olduğum için sildim ama kendi konumuzu silmek yasakmış.yeniden açılmış..yorum yapmak isteyenlere duyrulur:))..ben yorum yapmayacağım ama olay dedikodu değildi.saygılar:80:

insan bazen muhabbet içinde dedikodu yaptığını farkediyor ve sonra çok pişman oluyor :( benim gibi.. halbuki başkası bana aynı şeyi bana yapsa ne kadar kızarım, çenemi tutmasını öğrenmeliyim :47:

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün bir arkadaşım ve annesi beni ziyarete geldi,bebek görmeye..bu kişi çok uzun yıllardır tanıdığım ve çok sevip güvendiğim biri..ikimizinde ortak arkadaşı olduğumuz ama şu anda görüşmediğimiz birinden bahsettik..daha doğrusu biraz dedikodusunu yaptık:).o birşeyler anlattı,ben birşeyler anlattım..ama arkadaşım gittikten sonra vicdanım rahat etmedi..ben ortak akadaşımızın özel hayatıyla ilgili birşeyler anlatmıştım,özel kalması gereken şeyler..aslında öyle büyük şeyler değil ama arkadaşımız zaten çok sorunlu ve kompleksli biri ve bunları duyacak olursa üzülür diye korkuyorum..birde ispiyoncu gibi oldum..aslında onunla ilgilide ilginç şeyler öğrendim ama...eminim duyulmasını istemediği şeylerdi..şimdi vicdanım sızlıyor niye anlattım diye,sanırım ufak bir intikamım vardı alınacak farkında olmadan onu aldım..

ben kötü biri myim şimdi ya,niye böyle hissediyorum??

kötü biri olmadığın için vicdan yapıyorsun. ama keşke konuşmasaydınız öyle şeyler :)

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmamak gerekli. En azından dedikodu yaptığınız arkadaşı arayıp sır olan şeyleri anlattığınızdan dolayı vicdanen rahatsız olduğunuzu söyleyip kesinlikle bir başkasına anlatmaması konusunda söz alabilirsiniz.

Her insanın başına gelir böyle şeyler. Daha doğrusu benim başıma sıklıkla gelir. Sonra da kızarım kendime sana yakışıyor mu bu tarz konuşmalar derim ama nafile. İnsan bir sözü söylemeden önce düşünmeli diye boşuna demiyorlar. Ama sen zaten böyle bir şeyi kendine sorun edecek biriysen bu senin ne kadar naif ve ne kadar iyi kalpli bir insan olduğunun apaçık göstergesi bence:80::80:

Back