• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Biri Miyim?

Valla iki kadın biraraya gelince neden kendi hakkında değilde başkası hakkında konuşulur bunu hiç çözemedim...Bu tarz dedikodu ortamlarından hiç hazzetmediğim için genellikle kendim,ailem yada güncel konulardan konuşmaya çabalarım ama karşımdaki hanım hiç istisnasız döner dolaşır bir başkasının dedikodusunu yapmaya başlar mecburen dinleyip başımı sallamak durumunda kalıyorum bu bile beni müthiş huzursuz ediyor...

kaydirigubbakcemile3

yani yapmayın arkadaşım ya,hiç dedikodu yapmam diyen kişilere pek inanmam..bu pek mümkün değil bence..hayatın her alanında istemsizde olsa yapıyoruz bazen,bu illa kötü anlamda olmuyor ki..yani millete kötülük yapmak için yapılmıyor..yukarda yazan arkadaşım yanlış anlama ama yazdığın şey komik geldi.."ben hiç dedikodu yapmam" demişsin ama bu yazdığın son cümleler bile karşındaki hanımın dedikodusu aslında:).işte farkında olmadan yapıyoruz...

bunu herkes yaşar ama az ama çok...

ben artık farkındayım ve sonradan rahatsız olacağım bişey yapmıyorum....

bi de bence (sözüm meclisten dışarı konu sahibi arkadaş için söylemiyorum) bi işi yapıp yapıp sonra "ya ben kötümü yaptım acaba" demek değil o işi bir daha yapmamaktır esas olan...yanlış yaptım deyip devam ediyorsa vicdanlı değil sadece yaptığının farkındadır....

konu sahibesi arkadaşım tekrar söylüyorum seninle kesinlikle ilgisi yok için rahat olsun konuyu azcık dağıttım ben hemen kaçıyorum....bilmiyorumkismile

doğrusu söylüyorsun canım,o işi br daha yapmamak asıl olan haklısın..

demekki neymiş kimseye çok özel şeylerimizi anlatmicakmışız...insanoğlu bu ..hata yapabilir..belki güvenipte anlattığımız o özel durumlarımızı bir gün başkalarından duyabiliriz..

zaten ben hep böyle düşünmüşümdür..bazı şeyler yani başkalarının duymasını istemediğin yada dedikosu yapıldığında sana zararı olacak şeyleri en yakın arkadaşına bile anlatmicaksın...

canım artık o kişi arkadaşım bile değil,bir kaç yıldır görüşmüyoruz.zaten çok yakında değildik,normal bir arkadaştık işte..gerçi onun bana yaptığı terbiyesizliğin yanında benim yaptığımın lafı bile olmaz ama..yani sır falanda değildi annlattıklarım,abartmayalım lütfen.herkesin bildiği şeylerdi ama ben yaptığım davranışı kendime yakıştıramadığım için kötü hissettim..yoksa birinin büyük bir sırrını diğerine anlatmış değilim,bunu zaten hiç yapmadım..öyle biri olsam bu başlığı zaten açmam!herkesin yaptığı gibi ufak bir dedikoduydu ama beni rahatsız etti..

İnsan sanırım bazen ortamın azizliğne uğrayıp
yapılmaması gereken şeyi yapıyor,
söylenmemesi gereken şeyleri söylüyor.
Bunun kötülükle bir ilgisi yok
fesat düşünce içerisinde olmadan yapılan her dedikodu
masumdur dermişim :)
dedikodu yapmayanımız yok
kötülükse hepimiz kötüyüz :)))

Bir çok bayan senin bahsettiğin eylemi günde defalarca yapıyor ama pek azı senin gibi vicdan yapmıştır bu konuda. O yüzden bence sen kötü biri değilsin.kötükedihüsokaydirigubbakcemile3

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüüüüüüüümmmmm dedikodu yaparım yaparım yapaaarrrımmmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

yani yapmayın arkadaşım ya,hiç dedikodu yapmam diyen kişilere pek inanmam..bu pek mümkün değil bence..hayatın her alanında istemsizde olsa yapıyoruz bazen,bu illa kötü anlamda olmuyor ki..yani millete kötülük yapmak için yapılmıyor..yukarda yazan arkadaşım yanlış anlama ama yazdığın şey komik geldi.."ben hiç dedikodu yapmam" demişsin ama bu yazdığın son cümleler bile karşındaki hanımın dedikodusu aslında:).işte farkında olmadan yapıyoruz...

Alıntı yapmadan yukarda yazan arkadaş dediğin için sanıyorum beni kastettin...Yazdığımın komik bir şey olduğunu sanmıyorum...Bir konu açmışsın bende kendi durumumdan ve konu hakkındaki düşüncelerimden bahsettim...Yazdıklarımın içinde ben hiç dedikodu yapmam demedim dedikodu ortamlarından hoşlanmadığımı ama ne olursa olsun karşımdaki kişilerce lafın dönüp dolaşıp bu mecraya getirildiğini belirttim..Bu benim kişisel düşüncem ve yaşadığım detaylar... sanıyorum sana aman boşver herkes yapıyor salla gitsin demediğim için rahatsız oldun...bunun o kişilerin dedikodusu olmadığını ben biliyorum,vicdanım bazıları gibi huzursuz değil, sadece yaşanılan olaylardır... ince ama hassas bir çizgi...Açıklama yapma gereğini duydum...Umarım bu sefer anlatabilmişimdir...

dedikodu herkes farkında olmadan az çok yapar.
ama şahsen ben bir arkadaşımın bana anlattığı, başkalarının bilmesini istemediği şeyleri kimseye anlatmam.
bu dedikoduya girmiyor çünkü bana göre.
bana güvenmiş anlatmışsa, başkalarıyla paylaşmam hoş değil.

kızlar yorumlarınız için sağolun ama benim için konu kapanmıştır..tabii isteyen bu başlık altında yorum yapabilir..dün diğer arkadaşımıda çağırıp konuşmadığımız arkadaşımızı aradık ve bu konudan bahsettik..konu kapandı yani..içimde rahatlamış oldu..

ama hani hiç dedikodu yapmam falan diyen tipler var ya,ben işte hayatımda hep bu "hiç yapmamcılardan" korktum :).sizede tavsiyem böyle insanlardan uzak durun..herkese teşekkürler...

dedikoduyu yapmayanmı var ayolll....
ben geçen gün resmsn yanlızlıktan dedikodusadım:)))))))kötükedihüso
şöle dedim dostlartımdan biri olsada yanımda vursak dibine dedikodunun ..aklinialirimsmile
çaylarrr sigaralarrr-tatlicadiarzu-
ama kimse yok napcam hemen annemi aradım çabuk anlat anacım ne var ne yok mahallede kadın diyo nolldu kızım sana ...:roflol::roflol:
büyük günah aslında ama bile bile insan dedikodunun o güzel büyüsüne kapılıveriyor bi anda:delphin::delphin:

bugün bir arkadaşım ve annesi beni ziyarete geldi,bebek görmeye..bu kişi çok uzun yıllardır tanıdığım ve çok sevip güvendiğim biri..ikimizinde ortak arkadaşı olduğumuz ama şu anda görüşmediğimiz birinden bahsettik..daha doğrusu biraz dedikodusunu yaptık:).o birşeyler anlattı,ben birşeyler anlattım..ama arkadaşım gittikten sonra vicdanım rahat etmedi..ben ortak akadaşımızın özel hayatıyla ilgili birşeyler anlatmıştım,özel kalması gereken şeyler..aslında öyle büyük şeyler değil ama arkadaşımız zaten çok sorunlu ve kompleksli biri ve bunları duyacak olursa üzülür diye korkuyorum..birde ispiyoncu gibi oldum..aslında onunla ilgilide ilginç şeyler öğrendim ama...eminim duyulmasını istemediği şeylerdi..şimdi vicdanım sızlıyor niye anlattım diye,sanırım ufak bir intikamım vardı alınacak farkında olmadan onu aldım..

ben kötü biri myim şimdi ya,niye böyle hissediyorum??

dedikodu yapmanızı değilde özel kalması gereken şeyleri anlatmanızı yanlış buldum sadece... dedikodu ayrı bir şey, bir sırrı ifşa etmek ayrı birşey...

kızlar yorumlarınız için sağolun ama benim için konu kapanmıştır..tabii isteyen bu başlık altında yorum yapabilir..dün diğer arkadaşımıda çağırıp konuşmadığımız arkadaşımızı aradık ve bu konudan bahsettik..konu kapandı yani..içimde rahatlamış oldu..

ama hani hiç dedikodu yapmam falan diyen tipler var ya,ben işte hayatımda hep bu "hiç yapmamcılardan" korktum :).sizede tavsiyem böyle insanlardan uzak durun..herkese teşekkürler...

yapmam diyenlermi varmis akannehir

buraya yapmam diye yazmasi kolay onlarin arkadaslarina sormak lazim benceCADIARZU

Back