• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Biri Miyim?

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.933
798
bugün bir arkadaşım ve annesi beni ziyarete geldi,bebek görmeye..bu kişi çok uzun yıllardır tanıdığım ve çok sevip güvendiğim biri..ikimizinde ortak arkadaşı olduğumuz ama şu anda görüşmediğimiz birinden bahsettik..daha doğrusu biraz dedikodusunu yaptık:).o birşeyler anlattı,ben birşeyler anlattım..ama arkadaşım gittikten sonra vicdanım rahat etmedi..ben ortak akadaşımızın özel hayatıyla ilgili birşeyler anlatmıştım,özel kalması gereken şeyler..aslında öyle büyük şeyler değil ama arkadaşımız zaten çok sorunlu ve kompleksli biri ve bunları duyacak olursa üzülür diye korkuyorum..birde ispiyoncu gibi oldum..aslında onunla ilgilide ilginç şeyler öğrendim ama...eminim duyulmasını istemediği şeylerdi..şimdi vicdanım sızlıyor niye anlattım diye,sanırım ufak bir intikamım vardı alınacak farkında olmadan onu aldım..

ben kötü biri myim şimdi ya,niye böyle hissediyorum??

Son düzenleme:
arada herkes hata yapar insanız..vijdanı olan biri asla kötü olamaz amannn boşver rahat ol:)

Bencede kötü olmanı düşündürcek bi durum yok ortada.
Hayatta böyle şeyler olur.Rabbim daha büyük dert vermesin.

olan olmuş şimdi fazla düşünme hatta hiç düşünme anlamsız çünkü...

seni böyle rahatsız edecek bişey yapmazsın bir daha canın sıkılmaz...

kötülük çok daha başka bişey...olsa olsa cansıkıcı bişey olur bu...kendini kötü hissetmene gerek yok...

E,dedikodu ortamı ,insan boş bulunup ağzından kaçırabiliyor bazı şeyleri.Birçoğumuzun başına gelen şeyler bunlar,fazla büyütmeyin derim,bir dahakine daha temkinli olursunuz,olur biterboshayallersmile

sağolun kızlar,içimi rahatlattınız..birden çok suçlu hissetmiştim..arkadaşımın ailesel şeylerini anlattım diye..gerçi arkadaş bile değiliz artık ama..neyse,sağolun kızlar..

Aynısı bende de oluyor.. kötü birşey yapmısım gibi.. ama bunu dusunmen bıle senın kotu bir insan olmadıgını gösterir.. :)

bunu herkes yaşar ama az ama çok...

ben artık farkındayım ve sonradan rahatsız olacağım bişey yapmıyorum....

bi de bence (sözüm meclisten dışarı konu sahibi arkadaş için söylemiyorum) bi işi yapıp yapıp sonra "ya ben kötümü yaptım acaba" demek değil o işi bir daha yapmamaktır esas olan...yanlış yaptım deyip devam ediyorsa vicdanlı değil sadece yaptığının farkındadır....

konu sahibesi arkadaşım tekrar söylüyorum seninle kesinlikle ilgisi yok için rahat olsun konuyu azcık dağıttım ben hemen kaçıyorum....bilmiyorumkismile

e kadiniz sonucta dedikodu cekio ama bosver bidaha dha cok dikkat edersin olr biter...

Dedikodu yapmayan bayan yoktur kanımca. Masum boyutlarda olduğu sürece zararsız olduğunu düşünüyorum.

Valla iki kadın biraraya gelince neden kendi hakkında değilde başkası hakkında konuşulur bunu hiç çözemedim...Bu tarz dedikodu ortamlarından hiç hazzetmediğim için genellikle kendim,ailem yada güncel konulardan konuşmaya çabalarım ama karşımdaki hanım hiç istisnasız döner dolaşır bir başkasının dedikodusunu yapmaya başlar mecburen dinleyip başımı sallamak durumunda kalıyorum bu bile beni müthiş huzursuz ediyor...

ahh o dedikodu yok muuuu ben de elimden geldiğince kimsenin arkasından konuşmamaya çalışırım ama bazı insanlar var ki öyle tatlı konuşuyor ve insana tüm eteğindeki taşları döktürüyor sana gelen de büyük ihtimal böyle biriydi:))

dedikodu değildi kızlar ya aslında,arkadaşım beni diğer kişiye karşı uyarıyordu bende bildiğim bazı şeyleri anlattım..yani öyle oturup saatlerce dedikodu yapmadık:).ama yinede kendimi kötü hissettim çünkü diğer arkadaşın geçmişten buyana sorunları olduğunu öğrendim,üzüldüm..

Back