Kötü bir gelinmiyim acaba?

kaynananız gelseydi,bu kez de benim yemeklerimi beğenmiyor,oğluna yemek yapıp götürüyor derdiniz.

siz kayınvaldenize her şekilde sinir oluyorsunuz çünkü.yapsa da kabahat yapmasa da.oda bunu bildiği için,tavrını "bana ne ne halleri varsa görsünler"olarak koyuyordur.

Evet ben kv her şekilde sinir oluyorum batıyor ama o bunu bilmiyor. Bunu ona çok önemli birşey olmadıktan sonra yansıtmıyorum yansıtmamaya çalışıyorum. Çünkü evliliğim daha yeni. İlk zamanlardan sorun çıkıp ömür boyu ortalıkta görünen bir huzursuzluk olsun istemiyorum.
Ha arada laf söylüyorum tabi ki ama ciddi bir uslupla değil şakayla karışık en azından ne demek istdiğimi anlasın diye. Sizde sanırm yeni bir kv adayı olarak yorum yaptınız. Çünkü defalarca söyledim bir daha söylemek isterim ki o yaptı benimkini beğenmiyor takıntım hiç olmadı

k.validenizin oğluyla ilişkisi sizin kafanıza takmanız gereken son şey bile değil.. naçizane tavsiyem asla ama asla bu ikilinin arasına girmeyin.. "ben size oğlunuzu getirdim" demeniz çok yersiz olmuş, siz olmasanız gitmeyecek mi yani? açıkçası k.validenizin yerinde olsam bu lafa bozulurdum.. siz onların arasını yapmak zorunda değilsiniz, onlar anne-oğul bırakın kendi ilişkilerini kendileri düzeltsin..

yahu boşverin eşinizle annesinin ilişkisine ne takıyosunuz ister gitsin ister gitmesin kendi bileceği iş. gitmiyosa da o onun sorunu. hiç bunları düşünerek huzurunuzu bozmayın.
gerçi benim de bir farkım yok sizden:KK56:

Olaya takma sebebim zaten eşimin ' 1hafta fabrikadaydım insan akşam yemekten sonra bari yarım saat uğrar' cümlesi oldu. Bu süreç içerisinde kp hemen hemen her akşam kahveye gitti. Kv komşusuna gitti. Kb evdeydi.
Evet bende onaylamıyorlardır o yüzden gitmediklerini düşündüm, fakat nedakar onaylamıyor olsan da 1 gün sadece yarım saat yanına gitmek çok zor birşey değil. Eşim katiyen bunun lafını yapmaz, yapısı gereği yapamaz.
Peki sizi neden ilgilendiriyor
anne babadan daha fazla sevmeniz mümkün muu ?
siz ceyizinizden battaniye cikarmissiniz bakın bunu fedakarlık olarak görüp yaziyosunuz o kadının ömrü çocuk buyutmekle geçti
annenin çocuklarına sevgisini sorgulamak hadsizlik .
siz unutursunuz bir şey olsa ama ömür boyu çocuğunu kalbinde taşır
herkes yerini bilmeli bence

Peki sizi neden ilgilendiriyor
anne babadan daha fazla sevmeniz mümkün muu ?
siz ceyizinizden battaniye cikarmissiniz bakın bunu fedakarlık olarak görüp yaziyosunuz o kadının ömrü çocuk buyutmekle geçti
annenin çocuklarına sevgisini sorgulamak hadsizlik .
siz unutursunuz bir şey olsa ama ömür boyu çocuğunu kalbinde taşır
herkes yerini bilmeli bence

Hadsizlik kimin fikirlerinde tartışılır ama gerek duymuyorum bu yorumunuza. Ben yorumlarda gerekçelerimi açıkladım yaşadıklarımı yazdın önce bir okumunazı tavsiye ederim. Ha bana hak verirsiniz yada vermezsiniz ama yorum yaparken biraz saygı çerçevesinde yapılmalı. Yoksa benim hadsizliğimi sorgulamak ta size düşmez.

Bende nişanlanmadan önce kayınvalidemi daha çok severdim şimdi öyle değil sanki, beni böyle yanından ayırmak istemiyor dizinin dibinde oturtuyor neredeyse elleriyle besleyecek.. Oradan bakınca daha ne istiyorum değil mi? Bu sefer de farklı istekleri olabiliyor ama, balayına köye gelin dedi kaç defa, köy de balayı mı olur? Sürekli sen artık bizimsin nereye diyor kendi semtimde oturuyoruz, babamla birlikte kalkıyoruz diye..

Sürekli anneye, babaya bakmaktan falan bahsediyor. Bir kaç kez çalıştığım için ben sana geleyim yemeğini yaparım hazır sofraya gelirsin espirisini yaptı.

Görümcemin nişanı oldu ben daha 1 aylık bile evli değilim, üstelik çalışan bir bayanım, bana gelmiş hazırlıklı gelseydiniz ya kalsaydınız diyor üstelik ev eltimin evi, kayınvalide kayınbaba, elti, kayın, 3 çocuğu, görümcem, ben, eşim..

Eltim o gün izin alamadığı için çalıştı, nişan da gündüzdü. Beni düşündüren diğer gelin orda ona demiyor da bana diyor. 4 geliniz biz, bi de koynumda yatardın diyor güzel güzel, eşim de babasının yanında yatarmış ciddi yani cevap bekliyor.:KK57:

İşte o yüzden bana da çok sevmesi batıyor bazen..:KK14:

Hadsizlik kimin fikirlerinde tartışılır ama gerek duymuyorum bu yorumunuza. Ben yorumlarda gerekçelerimi açıkladım yaşadıklarımı yazdın önce bir okumunazı tavsiye ederim. Ha bana hak verirsiniz yada vermezsiniz ama yorum yaparken biraz saygı çerçevesinde yapılmalı. Yoksa benim hadsizliğimi sorgulamak ta size düşmez.
Sorgulamiyorum anne çocuk arasına girmek hadsizliktir diyorum . Bu öznel bir fikir değil gayet nesnel bir gerçek .
bir şey yasamamissiniz
esiniz grev yapmış yanına gitmissiniz annesi sizi minibüsle goturmemis teklif etmemis

eee ? Sonra ne olmuş ? benim eşim dururken yemeğimi bi zahmet annem babam getirmesin
eşim annemin bana ne kadar düşkün olduğunu sorgulamasin ona ne ? Beni doğuran kadın yani yıllarca karnımin toklugundan o sorumlu olmuş 8 günde ilgilenmeSin bir şey olmaz

eşinizle aradaki mevzuya siz neden karışıyorsunuz
o onun oglu, birbirlerini en cok onlar iyi bilir

siz arıyorsunuz arayanda bulur derım

Ha bu arada bu sekilde en sinsi sekilde l af sokmaya devam ederseniz aradığınızıda net bir şekilde verirler size öyle söyliyim
utanmadınızmı mesela yok bu kadar gun gelmedınız ac olan ınsana acmısın denırmı?
kadın ıyı sızı kale alıp cevap vermıyor derım ben

Sorgulamiyorum anne çocuk arasına girmek hadsizliktir diyorum . Bu öznel bir fikir değil gayet nesnel bir gerçek .
bir şey yasamamissiniz
esiniz grev yapmış yanına gitmissiniz annesi sizi minibüsle goturmemis teklif etmemis

eee ? Sonra ne olmuş ? benim eşim dururken yemeğimi bi zahmet annem babam getirmesin
eşim annemin bana ne kadar düşkün olduğunu sorgulamasin ona ne ? Beni doğuran kadın yani yıllarca karnımin toklugundan o sorumlu olmuş 8 günde ilgilenmeSin bir şey olmaz

eşinizle aradaki mevzuya siz neden karışıyorsunuz
o onun oglu, birbirlerini en cok onlar iyi bilir

siz arıyorsunuz arayanda bulur derım

İyi de ben durup duruken takılmadım bu olaya zaten. Eşim sitemde bulunduğu için kafama takıldı. Yoksa banane benden çok sevmiş az sevmiş. yada ben yemek götürmüşüm o götürmüş.
Sizde haklısınız davulun sesi herzaman uzaktan hoş gelir.

İyi de ben durup duruken takılmadım bu olaya zaten. Eşim sitemde bulunduğu için kafama takıldı. Yoksa banane benden çok sevmiş az sevmiş. yada ben yemek götürmüşüm o götürmüş.
Sizde haklısınız davulun sesi herzaman uzaktan hoş gelir.
kayınvalıdenızın kocanızı sızden az sevme ıhtımalı yok once bunu kabul etmen gerek

esın sıtem ettıyse esın halletsın ısını erkekten cok erkek olmasan ıyı olur
uzaktan gorunen bu yapmaya calıstıgın sey cok cırkın
kı esım anneme boyle bır ımada bulunsa esımı cok kotu bozarım
bırde grev bu yanı yaslı kadınalr gelemezx boyle seylere kı bende karsıyım korkarım esım gıtse pesınden gıtmem oraya onu gormeye

Ha bu arada bu sekilde en sinsi sekilde l af sokmaya devam ederseniz aradığınızıda net bir şekilde verirler size öyle söyliyim
utanmadınızmı mesela yok bu kadar gun gelmedınız ac olan ınsana acmısın denırmı?
kadın ıyı sızı kale alıp cevap vermıyor derım ben

Doğruları öyle yada böyle insanların yüzüne vurmak yada söylemek ne zaman utanma unsuru oldu ?

kayınvalıdenızın kocanızı sızden az sevme ıhtımalı yok once bunu kabul etmen gerek

esın sıtem ettıyse esın halletsın ısını erkekten cok erkek olmasan ıyı olur
uzaktan gorunen bu yapmaya calıstıgın sey cok cırkın
kı esım anneme boyle bır ımada bulunsa esımı cok kotu bozarım
bırde grev bu yanı yaslı kadınalr gelemezx boyle seylere kı bende karsıyım korkarım esım gıtse pesınden gıtmem oraya onu gormeye

oldu kabullendim :)

Doğruları öyle yada böyle insanların yüzüne vurmak yada söylemek ne zaman utanma unsuru oldu ?
ıyıde o ınsan sızın kayınvaldıenız esınızı dogurmus
eger kendı evınız ıse sız eıyı fena bır ev vermısler sız ne ıstıyorsunuz bu ınsanlardan ben anlamadım?
ha desenkı onu yaptı bunu yaptı soyle davrandı bılmem ne hadı anlıcam yanı
mesele sızın meselenız degıl sız daha 1 senedır esınızle hayat paylasıyorsunuz
kadını dıslamaya calısıyorsunuz sız

bırde baslıkta soru sormussunuz ya? sormayın bence sız gayet kapatmıssınız kendınızı

senın ıyı bırı oldugunu dusunuyorum
konu sahıbı laf sokalamak ıcın annene ugrayalım demıs kadınıda kapıda daha halletmıs :)
yerım senı

alırım kocamı çıkarım evime grev sırasında adam zaten sürünmüş soyunsun dökünsün hasret giderelim derim lafı sonra sokarım :KK48:

alırım kocamı çıkarım evime grev sırasında adam zaten sürünmüş soyunsun dökünsün hasret giderelim derim lafı sonra sokarım :KK48:
hıc laf sokalama huyum yoktur :KK70:
Ben sanırım gelmedıklerını gordugumde onlarıda cagırır gıderdım yuzsuzun alasıyım bende

Büyük bir sorun görmedim ben. Kimseden beklentiniz olmasın bu hayatta. Yoksa çok hayal kırıklığına uğrarsınız. Siz eşinizi yalnız bırakmamış her akşam gitmişsiniz. Gerisini boşverin.. Gitmenize laf etseler ya da kadın başına tek başına çıkma gitme vs deseler he o zaman sorun derdim. Var çünkü öyle aileler. Bilgece'ye katılıyorum sorun ne sizde ne de karşı tarafta.

askerde ya da hipishanede olsa ......

ama 8 günlük grev artı sen gidiyosun eşi olarak.ailece gitmeye gerek yok bence.

zaten TV den de takip ediyolardır grevdekileri ,gelişmeleri ve nasıl olduklarını....

empati kur annen gibi düşün.annen de belki öyle davranabilirdi.

X