kötü ANNE.

Canimmmm içim sızladı.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın, bence apart evlerde odalar oluyor öyle bi oda tut kendine, dışardan erkek misafir vs de gelemiyor.. tam zamanlı bir ise gir canım.. 2-3 sene de ancak kendine geleceğini düşünüyorum.. ayda en az bir kitap bitir canım, iş ev kitap dizi kendine zaman ayır bence..
annen konusuna gelecek olursak ne ara ne sor Allah’ından bulsun.. bu senin kaderinmis yapacak bisey yok.. insallah kendi yuvanda huzur bulur çok iyi bir anne olursun…

K klarism canımmmm hangi bölüm okuyorsunuz aöf mü örgün mü?
izinizi mizinizi bulamaz endişe etmeyin

neden kaçırmak istemiyor sizi elinizden çünkü tek sizsiniz ailesi onu çekecek tek kişi
Allah yardımcınız olsun

hemen iş bul canım taşın, bu kötü bir insan uzak dur ondan. muhasebe ya da lojistik bu bölümlerden birini oku fırsatın olursa kocaelinde iş kolay bulunuyor nerdesin bilmiyorum ama bildiğimi paylaşmak istedim. kendinş ondan uzak tutarak kurtarabilirsin.

Offf çok üzüldüm..Babanız nerede,hayatta mı?okula başladım demişsiniz ne okuyorsunuz ?Şuan evin geçimi nasıl sağlanıyor ?

Bu yaşadıklarına inanılmaz üzüldüm.. içim cız etti Allah yardımcın olsun çok gençsin iş bulup kendi hayatına bak tekrar o eve asla dönme kaç kurtar kendini..

Baba yok, anne sorunlu konu sahibinin dogru durust işi gücü yok tam olarak yem konumunda şuan. Karşisina düzgün erkek cikma ihtimali coook düşük. Konu sahibi gibi kimsesiz desteksiz kadinlar evliliklerde en ezilen kadinlardir aile cok önemli.
Hadi diyelim düzgün biri cikti o adam ve ailesi boyle kapilara dayanan, kendi kizini bicaklayan bir anneyle muhatap olmak ve akraba olmak isteyecek mi tanidiklarinda?

Hem düzgün hem de bu şekilde bir aileye dahil olmayi kabul edecek adamin konu sahibine cikmasi cok kucuk ihtimal. %1 ihtimallik birini beklemektense çalissin kendini kurtarsin önce.
Cok uzuldum ama asla evlenmek cozum degil daha buyuk batarsin konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…