Bir tane ablam var, annemiz ayrı. Ablam bana yardımcı oluyor, okula bu sene başladım şu anda da kuzenimden iş için haber bekliyorum tam zamanlı ya da yarı zamanlı çalışmak için.Ekonomik özgürlüğünüz var mı şu anda?
Onu size şöyle açıklayayım, kendi hayatım olmasını istemiyor, evlenirsen kapına gelirim diyor, gidersen de evini bulurum diyor. Bu yaşıma kadar tehdit gördüm, onun korkusu da maalesef oluştu. Çevreme bulaşmaya çalışıyor, çevre konusunda arkadaşlarımı rahatsız etmemesini sağladım biraz onlara kolay erişemiyor mesela.Ohaa yaşın küçük değil kendi hayatını kur bu ne ?!
Maalesef ablacım evet toksik.. Aslında 4-5 sene evvel anca fark ettim ama gerçekten çok üzülüyorum. Neden sizler gibi ya da sizin gibi annem yok diye gerçekten çok üzülüyorum. Çok teşekkür ederim sizin de hayatınız hep iyi insanlarla geçsin.Annen toksik ve kötü bir anne. Ama sen bunun farkındasın ve durumu kabullenmişsin. Uzak dur, ve kendi hayatına odaklan. Her kötü şeyin karşılığında güzel şeyler gelir. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsın.
Öyle yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim, gerçekten bıktım. Buraya yazmak hem danışmak hem sizi dinlemek istedim. Çevremde 3-5 yakın arkadaşım biliyor herkese de anlatamıyorumÜzgünüm ama kaç yaşına gelmiş annen. Onu değiştiremezsin. Sadece kendini ondan kurtarabilirsin. Ona değil, kendine odaklan. Kendi hayatına odaklan
Bunu bir arkadaşımız daha önerdi annemin huyunu bildiği için. Beni elinde tutmak için her yolu deniyor çünkü sizin gibi düşündü ikametgah bile alma demişti. Kesinlikle biraz para biriktirmem gerekiyorİş bulup evi terket, ne iş yerini ne evinin adresini bilmesin. Tek kurtuluşun bu gibi görünüyor. Yatılı bakıcılık falan bile olabilir ilk aşamada. Biraz para biriktirene kadar
Tamam bunu deneyeceğimKendi ayaklarının üzerinde durup yeni bir düzen kurmalısın. Yaşın küçük değil yapabilirsin mümkün olduğunca az muhattap ol kendisiyle.
Mümkün olduğunca mesafeli ol. Bırak kendi kendine çalıp oynasın.merhaba, konuyu açmazsam kafayı yiyecektim, büyüklerim ya da yaşıtlarıma danışmak istedim. benim iğrenç bir annem var, bunu söylemek istemezdim ama gerçekten her konuda iğrenç. kategoriye ayırıp yazacağım rahat okumanız için çünkü çok uzun, ben ise 26 yaşındayım, annem 45 yaşında, babam 6 yaşımdayken öldü.
temizlik;
temizlikten anlamaz, evin perdesini çıkarmaktan, halılarını kaldırıp hava aldırmaya, toz almaya her şeyi ben yaparım. annemden temizlik adına bu yaşıma kadar hiçbir şey görmedim. temizlik yapmayı bilmez, gerçekten kirli, pasaklıdır. leke görse onu silmez yani böyle birisi. asıl anne gibi leke görünce ben siliyorum, öyle zıttız.
annemin karakteri;
kendini çok beğenmiş, kendisini herkesten güzel görüyor, en güzel kendisi. karşındaki dünyanın en iyi psikiyatrisi olsa bile dinlemez. kendini her konuda haklı görür, en iyi kendisidir. beni de küçümser çevresini de küçümser öyle şerefsizdir.
alkol sorunu var ayda 4-5 kere alkol alıp herkese kendini rezil eder, eve erkek getirir, hem de ben varken. mahalleye rezil olur ve apartmana. herkes biliyor zaten rezilliğini. alkollüyken bana saldırır.
alkollüyken beni bıçakladı kolumu, evimden kaçtım arkadaşıma gittim, bunun üzerinden 3 sene geçti. ve bu yaz kavga ederken durduk yere bardak kırıp aynı koluma bardak soktu, kolumda iz var. alkollüyken tek bana değil herkese saldırıyor, polise bile. geçmişten dosyaları var ve polisle bile kavgası var.
kendi ailesinden de onu hiç kimse sevmiyor, kız arkadaşları bile bana yaşattığını biliyor benim tarafımda. bana hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı bu yaşıma kadar ve gerçekten bıktım.
3 sene bir işte çalıştım, daha sonra üniversite sınavına 2 kere hazırlandım, temelim yoktu. okumama bile kendisi engel oldu, okumamı istemedi ve desteklemedi. aksine bana hiçbir şey olamazsın dedi, hep üstüme geldi. üniversite sınavına girmeden 2 gün önce intihar ettim çünkü o derece bana psikolojik şiddet uyguladı.
kendi annesi yani anneannem 7 yaşıma kadar beni büyüttü ama öldü o da maalesef. kendi annesine de çok çektirdi ve onu da dövdü.
kimse inanamıyor bu nasıl senin annen diye çünkü bir ona bir bana bakıyorlar inanamıyorlar.
ne yapabilirim bu kadınla nolur yardım edin, bu daha anlattıklarımın yarısı.
ölsün diye çok dua ediyorum inanın acımam yok bana çok şey yaşattı ve yaşatıyor.
Evlen diye akıl vermeseydiniz keşke. Yağmurdan kaçar doluya tutulur.Yaşın küçük değil neyse ki. Mümkün olan en kısa sürede evlen ya da maddi özgürlüğünü edinip bu kadından kurtul, değiştiremez veya engel olamazsın. İlişkiyi kes ve bir daha da görüşme hatta izini de kaybettir. Zaten yakında başına bir iş getirip belasını bulur.
Doğru düzgün bi adam olsa evlenmesi yararına olur gerçekten. Sürekli annesini sırtında taşımış, alkol sorunu olanlar çok problem çıkartıyolar bu kız tek başına nereye kadar baş edecek bu kadınla.Evlen diye akıl vermeseydiniz keşke. Yağmurdan kaçar doluya tutulur.
Bu psikolojideyken doğruyu bulamaz üstelik etraf sırtlan kayniyorken keşke dediğiniz gibi biri çıksa karşısına ama şimdi değil önce iyileşmesi lazım. İş bulacak kendi ayaklari üstünde duracak ki kimse onu bana mecbursun gidecek yerin yok diyerek kendine muhtaç bırakmayacak.Doğru düzgün bi adam olsa evlenmesi yararına olur gerçekten. Sürekli annesini sırtında taşımış, alkol sorunu olanlar çok problem çıkartıyolar bu kız tek başına nereye kadar baş edecek bu kadınla.
Bence anneniz narsistlerin en kötü en zor orneklerinden. O yüzden de sizi kaybetmei istemiyor. Cunku siz onun kurbanisiniz ve omur boyu oyle kalin diye ugrasiyor. Bu kadar korkmayin hicte bi b.k yapamaz afedersiniz. Adresini bulup gelecekmis yok artik. Bundan korkup gitmeyecekmisiniz omur boyu. Caninizdan sagliginizdan bile olabilirsiniz onun yaninda ki pskolojik olarak zaten iyi degilsiniz, nasil olabilirsiniz zaten. Umarim en kisa zamanda is bulup kendi hayatinizi kurup kurtulursunuz. Adresinizi asla soylemeyin gerekirse nüfus ta gizli kimseye bilgi verilmicek diye not dussunler ki zaten verilmez ama olurda bi tanidiktan ogrenir olmazsa kayıt bile farkli adress yaptirin. Allah yardimciniz olsun.merhaba, konuyu açmazsam kafayı yiyecektim, büyüklerim ya da yaşıtlarıma danışmak istedim. benim iğrenç bir annem var, bunu söylemek istemezdim ama gerçekten her konuda iğrenç. kategoriye ayırıp yazacağım rahat okumanız için çünkü çok uzun, ben ise 26 yaşındayım, annem 45 yaşında, babam 6 yaşımdayken öldü.
temizlik;
temizlikten anlamaz, evin perdesini çıkarmaktan, halılarını kaldırıp hava aldırmaya, toz almaya her şeyi ben yaparım. annemden temizlik adına bu yaşıma kadar hiçbir şey görmedim. temizlik yapmayı bilmez, gerçekten kirli, pasaklıdır. leke görse onu silmez yani böyle birisi. asıl anne gibi leke görünce ben siliyorum, öyle zıttız.
annemin karakteri;
kendini çok beğenmiş, kendisini herkesten güzel görüyor, en güzel kendisi. karşındaki dünyanın en iyi psikiyatrisi olsa bile dinlemez. kendini her konuda haklı görür, en iyi kendisidir. beni de küçümser çevresini de küçümser öyle şerefsizdir.
alkol sorunu var ayda 4-5 kere alkol alıp herkese kendini rezil eder, eve erkek getirir, hem de ben varken. mahalleye rezil olur ve apartmana. herkes biliyor zaten rezilliğini. alkollüyken bana saldırır.
alkollüyken beni bıçakladı kolumu, evimden kaçtım arkadaşıma gittim, bunun üzerinden 3 sene geçti. ve bu yaz kavga ederken durduk yere bardak kırıp aynı koluma bardak soktu, kolumda iz var. alkollüyken tek bana değil herkese saldırıyor, polise bile. geçmişten dosyaları var ve polisle bile kavgası var.
kendi ailesinden de onu hiç kimse sevmiyor, kız arkadaşları bile bana yaşattığını biliyor benim tarafımda. bana hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı bu yaşıma kadar ve gerçekten bıktım.
3 sene bir işte çalıştım, daha sonra üniversite sınavına 2 kere hazırlandım, temelim yoktu. okumama bile kendisi engel oldu, okumamı istemedi ve desteklemedi. aksine bana hiçbir şey olamazsın dedi, hep üstüme geldi. üniversite sınavına girmeden 2 gün önce intihar ettim çünkü o derece bana psikolojik şiddet uyguladı.
kendi annesi yani anneannem 7 yaşıma kadar beni büyüttü ama öldü o da maalesef. kendi annesine de çok çektirdi ve onu da dövdü.
kimse inanamıyor bu nasıl senin annen diye çünkü bir ona bir bana bakıyorlar inanamıyorlar.
ölsün diye çok dua ediyorum inanın acımam yok bana çok şey yaşattı ve yaşatıyor.
Allah yardımcın olsun kim bilir neler yaşattı sana. Ölmesini istemektense ondan uzak durmerhaba, konuyu açmazsam kafayı yiyecektim, büyüklerim ya da yaşıtlarıma danışmak istedim. benim iğrenç bir annem var, bunu söylemek istemezdim ama gerçekten her konuda iğrenç. kategoriye ayırıp yazacağım rahat okumanız için çünkü çok uzun, ben ise 26 yaşındayım, annem 45 yaşında, babam 6 yaşımdayken öldü.
temizlik;
annemin karakteri;
Kesinlikle 2-3 sene kendi düzeninde devam etmesi gerek, zaten bi eşik var biraz daha bu anneyle bir arada kalırsa o eşiği geçemeyecek o eve tıkılıp kalacak. Kendini böyle bitiren o kadar insan varki, kendi anne babasına çocuk gibi sahip çıkan kendi hayatını yaşayamayan.Bu psikolojideyken doğruyu bulamaz üstelik etraf sırtlan kayniyorken keşke dediğiniz gibi biri çıksa karşısına ama şimdi değil önce iyileşmesi lazım. İş bulacak kendi ayaklari üstünde duracak ki kimse onu bana mecbursun gidecek yerin yok diyerek kendine muhtaç bırakmayacak.