E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deniz_gunes
-
Duydugma göre
Kezban - Yalanaci demekmis arapcada
Senem - Put ismi olarak gecermis eski türkcede
Rana - Kötü kadin, olarak geciyormus arapcada
Arastirma yapmadim duyumlarim sadece
Canim ben SENEM degilde SANEM isminin kotu oldugunu biliyordum.Yanlismi acaba ??
Kızlar benim ismim Esra anlamı güzel biliyorum ama ne olduğunu açıkçası tam olarak hiçbiryerden öğrenemedim. Bi kaç kez netten baktım ama gece yürüyüşü falan yazdığını gördüm enteresan geldi bana açık bir dille ismimin anlamı yazabilecek varmı??a.s.
Kızlar benim ismim Esra anlamı güzel biliyorum ama ne olduğunu açıkçası tam olarak hiçbiryerden öğrenemedim. Bi kaç kez netten baktım ama gece yürüyüşü falan yazdığını gördüm enteresan geldi bana açık bir dille ismimin anlamı yazabilecek varmı??a.s.
canım benim adımda esra anlamı türkçede en çabuk, seri demek arapçada ise esrarengiz sırlar demekmiş bende senin gibi çok araştırmıştım umarım yardımcı olabilmişimdir.
canım azemin anlamı ne?
yani illa farklılık yaratacaklar diye saçma sapan isimler gerçekten mesela lidya lidya bi tı-opluluk değilmidir ya hatta ilk parayı lidyalılar ulmuştur ben öyle hatırlıyorum yani şimdi gel sen bunu çocuğuna isim olarak tak ne saçmaevet güzel konu olmuş.asiye koymak iyi değil.cemre ismini çok beğendiğim halde koymadım iyi değilmiş kor ateş anlamına geliyormuş dini isim kitaplarında cemrenin dağ taş toprak rüzgar gibi isimleri koymanında iyi olmadığını okudum.müge anlının kızının adı lidya.duyunca çok şaşırdım tuhaf geldi.bildiğimiz anadoluda medeniyet kuran lidyalılardan farklı bir anlamı varmı acaba.tabi herkesin kendi taktiri
can:cin ANLAMAINA GELDİĞİNİ DUYMUŞTUM BEN:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?