- Konu Sahibi deniz_gunes
-
Peygamber Efendimizi (s.a) miraca yükselten hayvan ın adı da BUĞRA imiş kızlar dikkat edin kötü bi anlamda değil ama hareketli bi hayvan olduğu için çocuğa isim ağır gelirmiş ki bizzat yaşamıştık peygamber efendimizin devesinin adı da KASVA dır bilgi olsun diye söylüyorum ....
a.s.
Peygamber Efendimizi (s.a) miraca yükselten hayvan ın adı da BUĞRA imiş kızlar dikkat edin kötü bi anlamda değil ama hareketli bi hayvan olduğu için çocuğa isim ağır gelirmiş ki bizzat yaşamıştık peygamber efendimizin devesinin adı da KASVA dır bilgi olsun diye söylüyorum ....
a.s.
ah cnm önce görseydim belki düşünürdüm kafamçokkarıştıkimligini dün çıkarttrdm kimliğini ve melih buğra koydum deve oldğunu biodm peygamberimizin devesi die... ayrıca miraca yükselten burak değilmiydi...hem burak atı diolar ve o ismide koyan çok... bide ben rüyamda görmüştüm çok kararszdım koysammı die ama rüyamda bu ismi koy aç bakara suresini oku orda geçio dendi :Saruboceq:ve öylece koydum.. rabbim bilir artık ne diyem..cnm nasıl ağır gelirki bu isim anlamadım ama allahtan melih te koydum anlamıda güzel.şirin. sevimli demek..ama eski türk müslüman hükümdarının oğlunun adıda:saltuk buğra...nolcek şimdi:jeyyar:
canım hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini.benim oğlumda tarık buğra.deve anlamı var evet ama buğra eski türk hükümdarlarının çok kullandığı isim olduğu için koydum.rüyandada gördüysen iyi yapmışsın koymakla.ayrıca peygamberimizin atı burak.buğra değila.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?