Kotlarıma işlediğim boncuklar

yexsximg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
746
1
51
arkadaşlar kotlarıma işlediğim pul ve boncukları sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile5 işte kot gömleğim

Son düzenleme:
ellerıne saglık cnm harıka olmuslar tabı buda bır yetenek işi aylarca ugrassam yapamam herhalde paylasımın ici saol

ve cep bölümüne küçük bir kelebek daha işleyip bitirdim annişomun gömleğini
hihoyyyt

Son düzenleme:
ellerine emeğine sağlık .hepside çok güzel olmuş.bunları yaparken birazda dikkat ve sabır gerekiyo,ince işler ben uğraşamazdım açıkcası .

paylaşımın için saol

Evlenmden önce ben de çok uğraşırdım böyle işlemelerle;kotlarımı süslerdim bayılırdım yaparken zor oluyor hakkaten zahmet ve sabır ıstıyor ama bıtınce kendınle gurur duyuyorsun)))))))) Cok mutlu oluyorsun...Hala dururlar ama Turkıyede burda olsaydı keske paylasırdım sızlerle
Ellerıne saglık canım gule gule gıy...
Benım gozler gidik bozuldular biraz şimdi olsa biraz zor yaparım herhalde
ama bır ara denıcem...

Yesim ne kar basarilisin.
Ben hayatta beceremem galiba.
Yani yapsam bile senin kadar düzgün
yapamam herhalde.Ama yinede cok
merak ettim nasil yaptigini anlatirmisin.
Belki cocuklarimin kiyafetlerine biseyler
yapabilirim,basarirsam.
Ellerine saglik.

yeşimcim çok güzel olmuşlar ellerine sağlık .. bende yapıcam özellikle yengeç olanı çok beğendim ..onu yapcem .benim burcum olurda kendileri ..sositososito

tekrar deniyeceğine inan çok sevindim canım a.s.kaydirigubbakcemile5kendini yormadan ağır ağır mutlakada gözlüğün varsa kullan benimde gözler gidik ama ne yapayım dayanamıyorum gerçekten sabır işi eminim seninkilerde çok güzeldir yeniden yaparsan görmek için sabırsızlanıyorumŞeniz

yeşim ben yengeç dedim ama ?..akrebede benziyo yaffff..:uhm: evet evet bu akrep ..uykusuzluktan gözlerimde şaşıdı icenek ..kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

tabiki yapabilirsin arkadaşım çok basit önce küçük önemsiz şeylerde deneme yap kumaşa beğendiğin basit bir şekil çiz karbon kağıdı yada benzeri teknikleri kullan benim teknik biraz zor da. şekilden çıkmamaya çalış zaten model gösterir kendini boncukla yapacaksan sayıları eksiltip arttırabilirsin ipin gidiş yönüde önemli eğilimin ne tarafsa o tarafa ipi çek ben kendimi kendim geliştirdim hiç kursa gitmedim hiç kimsede göstermedi işin sırrı galiba inatta :lepi:başarırım de başar bekliyorum denemelerini kaydirigubbakcemile5

yeşim ben yengeç dedim ama ?..akrebede benziyo yaffff..:uhm:

:roflol::roflol::roflol:tam üstüne bastın bitanem kaydirigubbakcemile5bende şimdi sana cevap yazıyordum. canım akrep burcu :1closedeyes:yani benim burcum ama sana en yakın zamanda yengeç burcunun modelini bulmaya çalışıcam mutlaka Şeniztatlım

kız burcumu derikene nie akrep demedin ben salakladım bu saatte artık ..kaydirigubbakcemile3sonra çaktım gibi biraz ...üstteki mesajımada eklemiştim ..
yengeç modelini bulursanda bualmazsanda teşekkürler canım .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…