Kotlarıma işlediğim boncuklar

kız burcumu derikene nie akrep demedin ben salakladım bu saatte artık ..kaydirigubbakcemile3sonra çaktım gibi biraz ...üstteki mesajımada eklemiştim ..
yengeç modelini bulursanda bualmazsanda teşekkürler canım .Şeniz

ben bugün ne yaptığımı biliyormuyum:roflol:kaydirigubbakcemile3 resim eklemekten iflağım kurudu valla yengeç burcu var ama bulmam lazım:eek: canım bulurbulmaz eklicem bitanema.s.

ayy yeşimcim bunlar harika olmuş...... kaydirigubbakcemile5
benimkileri yollasam onlara da işler misin ablası :nazar:

çok güzel ellerine sağlık çizip öyle mi işliyosunn yoksa bakarak mı işliyosunn bende işleme yapıyorumm çok seviyorumm

çok güzel ellerine sağlık çizip öyle mi işliyosunn yoksa bakarak mı işliyosunn bende işleme yapıyorumm çok seviyorumm

çok teşekkürler canım a.s.evet çizerek işliyorum ama çizene kadar özelliklede koyu renklerde çok uğraşmak zorunda kalıyorum seninde ellerine sağlık eminim çok güzellerdir senin işlemelerindekaydirigubbakcemile5

bunları nasıl yapıyorsunuz.tarif edermisiniz:enbuyukkk:

canım bilmem nasıl tarif edilirCADIARZU ama anlatmaya çalışayım yinede. Önce modeli çiziyorsun işliyeceğin kumaşa sonrada iğneye boncuk alıp motiften çıkmamaya çalışıyorsun bilmem anlatabildimmi:uhm: nakış işler gibi merak ettiğin bişey olursa sor yardımcı olmaya çalışırımyerimseniben a.s.

canım benim ne hamarat ne marifetlisin öyle.... maşallah allah nazarlardan korusun seni ..iyi yürekli canım benimŞeniz

ellerin dert görmesin canım emeğine sağlık...ne güzel de olmuş hepsi..

bende çok severim el işini ama cesaret edipte böyle boncuk işlemeye hiç el atmadım...
dur bakalım senden feyz aldım belki bende çıkarırım birşeyler...

devamını bekliyoruz kolay gelsin

ellerin dert görmesin canım emeğine sağlık...ne güzel de olmuş hepsi..

bende çok severim el işini ama cesaret edipte böyle boncuk işlemeye hiç el atmadım...
dur bakalım senden feyz aldım belki bende çıkarırım birşeyler...

devamını bekliyoruz kolay gelsin

çok teşekkür ederima.s. canım yeterki iste azmet eminim sen daha güzellerinide yapabilirsin kaydirigubbakcemile5 senin yaptıklarınnı bende görmek isterim :1hug:devamı inşallah gelecek kk dan fırsat bulursam tabiki :enbuyukkk::roflol::roflol::roflol:

ÇOKK GÜZELL ELLERİNE sağlık işin eşini bırakma
yetenek herkese verilseydi ayrıcalık olmazdı

inanılmaz güzel. bu da bir hüner işte. gözlerim kamaştı izlerken.

yeşimg senin göderdigin resimleri ben göremiyorum yaa bırı bana yardım edbılır mıı resımlere nasıl bakabılırım cok merak ettım tesekkur ederım
a.s.:1hug::1rolleyes:

yeşimg senin göderdigin resimleri ben göremiyorum yaa bırı bana yardım edbılır mıı resımlere nasıl bakabılırım cok merak ettım tesekkur ederım

canım anlayamadım pek mesajımdaki resimlermi görünmüyor ( kotlarımdaki işlediğim boncukların resmi):1shok::uhm:a.s.

canım şimdi anladım sen sonuncu sayfadan baktın herhalde resimleri görmen için birinci sayfaya dönmen lazım resimler birinci sayfada forumun en altında o konunun sayfa nosu yazar birinciyi tıkla sevgiler a.s.Şeniz

X