merhabalar 1 hafta önce koşu bandı aldım kullananlar ve kilo vermeyi başaranlar yada başaramayanlar günde kaç saat kullanmam gerekiyor ben hep öğleden sonra 1 saat 5 5,5 ile kullanıyorum 325 cl.falan yakıyorum nasıl sonuç aldığınızı paylaşırsanız çok sewinirim komik gelcek ama weremediğim 5 kilo için aldım sadece 5 kilo wermeye ihtiyacım var lütfen yardımmm...sonuç alamazsam sıkılırım ben bu aletten ondan korkuyorum...
bence diyetle yürüyüş cevap veriyor çünkü ben diyetle yürüyüş bir arada 13 kilo verdim
şu an kilovermem durdu moralim çok bozuk ne yapmam gerektiğini bilmiyorum 1 hafta yani kurban bayramı dolayısı ile diyetimi bozdum birde diyabet rahatsızlığım var bu gün tartıldım 85 kiloyum 80 e düşmüştüm ne yapmam lazım yardım etseniz çook sevinirim
bende spora gidiyrmmm 45dk yürüyrmm banta ama sonra bisiklete falanda biniyr.bence 45 dk 1saat arası yürü.yürürken öenmli olan terlemennn onun için ya streç film sarr yada poşet giy kalın gyin.bol su iççç
ben 6km sabit hızla 1 saat kosuyodum saat gece 10 gibi bugün bi saat kosuyodum simdi onu bugün itabriyle 2 saate cıkardım bakalım nasıl olucak :)))
2 saat nasıl koşuyorsun, çok değil mi??
ben
5.5 - 3 dakika
5.8 - 12 dakika
6.0 - 15 dakika
6.2 - 10 dakika
4.0 - 2 dakika ile
toplam 42 dakika yapabiliyorum.
Daha yeni başladığım için şu an 20-25 dk 5 ya da 5.5 km hızla yapıyorum.Arkasından da yarım saat kadar kondisyon bisikletine biniyorum.Geçen gün tv'de bir doktor her gün ya da en azından hafta da 3 gün 5 km sabit hızla yarım saat yapılan bir yürüyüş makbuldür gibi birşey söyledi.Herşeyin fazlası zarar, unutmamak lazım.Yalnız aç karınlamı yapmak yoksa yemekten bir süre sonra mı yapmak en doğrusu ben de bunu merak ediyorum ?
mide tıkabasa dolu olmamalı, yediysen 2 saat bekle sonra gel salona dediler, sabah erken vakit geleceksen de (ben 6-7 gibi gidebiliyorum) ağzına bir lokma bir şey atıver, şekerin düşmesin dediler.