Koşu Bandı....

koşu bandında spor yaparken tamamiyle spora ve kilo verdiğinize konsantre olun yoksa yapılan deneylerde, karşılarındaki ekrandaki problemi çözmeye çalışan bayanlara göre müzikle koçu bandında koşan kişilerin daha fazla kalori harcadığı ve daha çok kilo verdiği görülmüştür.

bu güzel bilgi için teşekkürler, her şey şu beynimizde bitiyor bu da bunun bir örneği sanırım. müziğe kaptırıp spor insanı gerçekten çok da rahatlatıyor.:KK8:

arkadaslar simdi sole yazım ben size ben sabah 10 11 gibi 1 saat 6 .0 hızla yuruyorum toplamda 6km reye denk gelıyo bunu bide aksam yapıyorum aynısını ve isvec diyetiyle uyguluyorum 7 gunde tam 6 kılo verdim :) bı 10 kılom kaldı onuda ınsallah bu ay sonuna kadar veya martın sonuna kadar veririm artık baya verdim cunku 1 saatte ortalama 600 kalori gibi bi deger yakıyorum sabit 4 hızla basladım sonra 6.0 cıktım 7 kadar cıkıyorumda 7 biras yoruyo tskler 10 kosudan sonra yada yuruyusden sonra makınanızı yaglamayı asla unutmayın bide kosudan sonra sıcak su ıcın bol lımonlu ohh super aradada ufak kacamaklar yabin ben yapıom valla :)

sabah erken saatlerde 2 saat kosarsan forma gırersın ama sahılde kosmak daha faydalı ole bı ımkanın varsa tabı

X