- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin nurcıhancım maşallah 1 ayda gayet ıyı vermişsin devam et cnm..
tuanacım nerdesınn cnm ben bugun 1 saat 20 dk yürüdüm ve 585 kalori yakmışım :26:
hoşbulduk canım devam ediyorum çok da kararlıyım umarım hep birlikte kolay kolay gider şu kilocuklar
inşallah cnm ahh bide şu boğazımı tutabilsem
anladım cnm ewt pcolularda kilo problemı var maalesef..ahh cnm benım rabbım tez zamanda bu mübarek gecenın yuzu suyu hürmetine sana hayırlı sağlıklı bı evlat nasıp etsın inşallah..kandılın mübarek olsun bu arada cnm ben istanbuldayım cnm araştırıyorum bu ay ön görüşmelere gidicem bakalım..ben 3 yıllık evlıyım eşimde de bende de sorun yok benım tek tüpüm kapalı sadece cnm..inşallah tedavin olumlu sonuçlanır kavuşursunuz bebeğinize
hoşgeldın cnm tabıkı katılabılırsın bakalım en çok hangimiz kilo vericez..
canım benım kusura bakma ptesi salı misafirim vardı dünle bugünde niyetliydim yarında tutmyı düşünüyorum o yüzden susarım dıye başlayamadım vazgeçmek yok ctesi başlıyorum kuzumm
selam cnm bu seferde ben gelemedim cuma kayınpederimi kaybettim annemlerde cenaze için gelmişlerdi bugün gitti eve yarın yarından sonrada mevlüt okutacaz ama pazartesi bende tam gaz başlıycam spora bu arada kaç hızında yürüyosun okadar kalori nasıl yakıyosun merak ettim ben 5 hızında 2saatte anca 300yakıyorum:26:hoş geldin nurcıhancım maşallah 1 ayda gayet ıyı vermişsin devam et cnm..
tuanacım nerdesınn cnm ben bugun 1 saat 20 dk yürüdüm ve 585 kalori yakmışım :26:
selam cnm bu seferde ben gelemedim cuma kayınpederimi kaybettim annemlerde cenaze için gelmişlerdi bugün gitti eve yarın yarından sonrada mevlüt okutacaz ama pazartesi bende tam gaz başlıycam spora bu arada kaç hızında yürüyosun okadar kalori nasıl yakıyosun merak ettim ben 5 hızında 2saatte anca 300yakıyorum:26:
sağol canım pazartesiden itibaren bi engel çıkmazsa artık boşlamayalım hımm olabilir :44:başınız sağolsun cnm merak ettım senı sen gelmeyince bende boşladım yurumeyı..
tatlım benım yuruyus bandım motorsuz kendın çevirerek yuruyrsun ve dıkey yanı yokuş çıkar gıbı yuruyorsun çok yorucu ve efor harcayıcı o yüzden olabılır tatlım
sağol canım pazartesiden itibaren bi engel çıkmazsa artık boşlamayalım hımm olabilir :44:
Selam arkadaşlar çalışmalarda başarılar bende dün koşu bandı aldım voit evo 1, haftaya gelince başlayacağım hedefim 54 ten 50 ye düşmek Aslında yağ yakmak :)
ben ip atlayarak 1 haftada 2 kilo verdim yediğimden pek kısmadım ama akşamları bayağıııı sular içinde kalacak kadar ip atladım bi hafta... oda çok işe yarıyor :):)
İp bende de var ama çok çabuk yoruluyorum ve ayaklarımı sakatlamak istemiyorum bir kaç kez yaptım baktım acımaya başladı birde gebelik ihtimali olunca hoplamak pek mantıklı bir seçenek değil benim için Sen çok iyi vermişsin
Kilo problemin var mı ? Zaman zaman ara vermek iyi olabilir diye düşünüyorum tabi o arada kilo almamak kaydıylaaaa aman aman tabi öyle bi ihtimal varsa deneme bile Allah korusun
ayaklarıma bi sorun olmuyorduda ipi yanlışlıkla ayağıma çarptırınca 3/5 dk yerde kıvranıyordum o çok kötü ama alıştım sonra evet iyi verdim ama bırakıverdim hemen devam edebilsem daha iyi olacak aslında
Kilo problemin var mı ? Zaman zaman ara vermek iyi olabilir diye düşünüyorum tabi o arada kilo almamak kaydıyla
Kilo problemin var mı ? Zaman zaman ara vermek iyi olabilir diye düşünüyorum tabi o arada kilo almamak kaydıyla
yani seninle aynıyız sanırım
boyun kaç cnm
Hakkaten aynıymışız boy 160, senin?