- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
benimde 160
Tipte aynıysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 160
Tipte aynıysa
hehe oalbilir he
beyaz ten kumral saç mavi göz isen aynı kişide olabiliriz
beyaz ten tuttu saçım siyah gözde siyah :) nerde yaşıyorsun
istanbul avrupa yakasındayım ben cnm sen
hehe oalbilir he
beyaz ten kumral saç mavi göz isen aynı kişide olabiliriz
bende yarım saat yürüyebildim alışana kadar baya zorladı beni..
bu arada 12 günlük ip atlamayı bende duydum adet olunca yumurtlama zamanıma kadar 12 gün bende atlamayı düşünüyorum
bende yeniden ip atlamaya başlıyayım bari göbek önden önden kendini göstermeye bşladı
ayy çokk güldüm çok tatlısınız kızlarr yaa
1saat 20dakka yürüyüşümü yaptım 200kalori yakmış bulunuyorum
koşu bandım bugün geldi nihayet voit evo 1 aldım kızlar cumaya kurulum yapılacak ve sonra başlıcam :)
kızlar motive olursunuz düşüncesiyle yazıyorum bandımı almadan önce yine bu sayfadan fikir alıp başlamıştım şubat 5de bandımı alıp kurdurup günde sadece 1 saat ilk günler en düşük 4de olmak üzere şuan sadece 6da yürüyorum zayıflamaya ocak 5de karar vererek 5 ayda daha olmadı ama şuana kadar toplamda 26 kg verdim çok şükür demem oki sabır istek 85 kg ile başladım şuan 59 kg oldum daha bi 3-4 veresim var belki sizlere ilham olurum sporu bırakmayın isteyince oluyor
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah ihtiyaçlarına cevap verir ve sende hiç azmini kaybetmeden kullanabilirsin bize kullandıktan sonra deneyimlerini yazabilirsen çok sevinirim