Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bende yarım saat yürüyebildim alışana kadar baya zorladı beni..

bu arada 12 günlük ip atlamayı bende duydum adet olunca yumurtlama zamanıma kadar 12 gün bende atlamayı düşünüyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

bende yarım saat yürüyebildim alışana kadar baya zorladı beni..

bu arada 12 günlük ip atlamayı bende duydum adet olunca yumurtlama zamanıma kadar 12 gün bende atlamayı düşünüyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

bende yeniden ip atlamaya başlıyayım bari göbek önden önden kendini göstermeye bşladı :KK1:

koşu bandım bugün geldi nihayet voit evo 1 aldım kızlar cumaya kurulum yapılacak ve sonra başlıcam :)

kızlar motive olursunuz düşüncesiyle yazıyorum bandımı almadan önce yine bu sayfadan fikir alıp başlamıştım şubat 5de bandımı alıp kurdurup günde sadece 1 saat ilk günler en düşük 4de olmak üzere şuan sadece 6da yürüyorum zayıflamaya ocak 5de karar vererek 5 ayda daha olmadı ama şuana kadar toplamda 26 kg verdim çok şükür:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: demem oki sabır istek 85 kg ile başladım şuan 59 kg oldum daha bi 3-4 veresim var belki sizlere ilham olurum sporu bırakmayın isteyince oluyor

slm ablam koşu bandı aldı hatta eniştem hediye aldı çocuk yüzgörümlülüğüymüşşş:)) ama iki senedir zayıflayamadı. kaldırdı. liposacşın yaptırdı 3ay önce ibrahim aşkar beyefendiye aman allahım gözlerime inanamıyorum ve arkadaşlarıda gidiyor şimdi. bölgesel ağrı yok morluk az oldu normalmiş zaten. bende istiyorum şimdiii... bakalım koşu bandı yapamadı ama lipo süper oldu eniştem şimdi bandı satıcam heryerini yaptırtacam diye takılıyo ablama hahaha:):KK52::KK52::KK52::KK52:

evde koşu bandım senelerdir boş duruyor. motivasyonumu sağlayamıyorum. hep yorgunum tembelim. boyum 160 kilom 70. bana akıl verin arkadaşlar. acil kilo vermem gerek. 20 gün sonra kardeşimin düğünü var. her tarafımda selülit var. imdaaaatttttt.

kızlar motive olursunuz düşüncesiyle yazıyorum bandımı almadan önce yine bu sayfadan fikir alıp başlamıştım şubat 5de bandımı alıp kurdurup günde sadece 1 saat ilk günler en düşük 4de olmak üzere şuan sadece 6da yürüyorum zayıflamaya ocak 5de karar vererek 5 ayda daha olmadı ama şuana kadar toplamda 26 kg verdim çok şükür:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: demem oki sabır istek 85 kg ile başladım şuan 59 kg oldum daha bi 3-4 veresim var belki sizlere ilham olurum sporu bırakmayın isteyince oluyor

motive etmek ne demek hemen bi kaç tane alıp evimin her odasına serpiştiresim geldi :) Allah azmine zeval vermesin arkadaşım cidden başarını can-ı gönülden tebrik ediyorum darısı başımıza inşallah :KK76:

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah ihtiyaçlarına cevap verir ve sende hiç azmini kaybetmeden kullanabilirsin bize kullandıktan sonra deneyimlerini yazabilirsen çok sevinirim :KK34:

Canım 10 gün oldu ama vücudum alışsın diye hafiften gidiyorum ayrıca 3 gündür eşimle sahilde yürüyoruz gelişmeleri yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X