Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bu gün koşu bandım yapıldı maratonum yeniden başlıyor ilk hedef 70günlük 2saat düşünüyorum tekrardan

merhabaa kızlarr bende ıkı ay önce yruyus bandı aldım 10 gün yaptım bıraktım..şimdi tekrar başlamak istiyorum bi 10 kilo fazlalığım var...bide benım yürüyüş bandım motorsuz manyetık kendın yrutuyorsun ve dik baya yorucu oluyor .. yokmu bana arkadaş olucak yaza kadar zayıflayalım kızlar göbek ve basen bölgemden şikayetçiyim ben ..

ben varım 3gündür yapıyorum günde 2saat

waww 2 saat ıyı yapıyormuşsun tatlım ya..varmışın ptesı başlayalım ne kadar yürüdüğümüzü ve kaç kalori yaktığımızı yazalım
olur tabiki bugün anca yarım saat yaptım ben 5.0hızında yürüyorum 1saat yapıyorum yarım saat dinlenip tekrar 1saat yapıyorum toplamda 300kalori oluyo

olur tabiki bugün anca yarım saat yaptım ben 5.0hızında yürüyorum 1saat yapıyorum yarım saat dinlenip tekrar 1saat yapıyorum toplamda 300kalori oluyo

süpersin kuzumm hadii bakalım fazlalıklar gitsin..cnm ben telefonumada endomondo dıye bı program ındırdım dışarıya cıktıgım zaman acıyorum ondada görüyorum ne kadar kalori yaktığımı ıyı oluyor..hadi bakalım ptesı yazalım ne kadar yürüdük kaç kaloride kurtulduk diyeeeeeeee

program güzelmiş tamam yazalım inşallah çabucak veririz kiloları benimde şimdilik 13kilo vermem lazım

program güzelmiş tamam yazalım inşallah çabucak veririz kiloları benimde şimdilik 13kilo vermem lazım

kaç kilosunn cnm bekarmısın.. ben 72 kilo olmuşum 60 olsam süper olucak..bide hazıran ayında tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum kılo vermek benım ıcın daha ıyı olur dıye düşünüyorum

evliyim cnm iyi düşünmüşsün cnm bende 4kez denedim tüp bebeği ellerim boş inşallah seninki tutar ben geçen sene koşu bandı ve diyetle 100den 75e indim sonra 87 ye çıktım tekrar şuanda 83kiloyum inşallah vericez bu fazla kiloları

öylemi cnm çok üzüldüm inan..peki sorun neydi kaç senelik evlısın şimdi ne yapmayı düşünüyosun cnm..benım ılk denemem olucak çok heycnlıyım korku stres hepsi içinde..nee güzel 25 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdın cnm bkalım bız 1 ayda ne kadar verebilicez

polikistik over hastasıyım o yüzden kilo başımın belası13senelik evliyim ilk denemn tutar ve sağlıkla devam eder inşallah 3,4ay gibi bi sürede vermiştim sen kaç senelik evlisin benim mahallemde iki ailenin daha olmuyodu şuan ikizleri var iki aileninde nerde başlıyacaksın tedaviye sorun kimde

arkadaşlar bende koşu bandı aldım haftada en az üçgün kullanıyorum benimde basen ve göbek kısmım problemli aranıza katılabilir miyim

anladım cnm ewt pcolularda kilo problemı var maalesef..ahh cnm benım rabbım tez zamanda bu mübarek gecenın yuzu suyu hürmetine sana hayırlı sağlıklı bı evlat nasıp etsın inşallah..kandılın mübarek olsun bu arada cnm ben istanbuldayım cnm araştırıyorum bu ay ön görüşmelere gidicem bakalım..ben 3 yıllık evlıyım eşimde de bende de sorun yok benım tek tüpüm kapalı sadece cnm..

arkadaşlar bende koşu bandı aldım haftada en az üçgün kullanıyorum benimde basen ve göbek kısmım problemli aranıza katılabilir miyim

hoşgeldın cnm tabıkı katılabılırsın bakalım en çok hangimiz kilo vericez..

brsn61 nerdesin cnm başlamadan vazmıgeçtin:44:

canım benım kusura bakma ptesi salı misafirim vardı dünle bugünde niyetliydim yarında tutmyı düşünüyorum o yüzden susarım dıye başlayamadım vazgeçmek yok ctesi başlıyorum kuzumm

selamm benimde dynamıc marka aynı şekilde kemeride var ben daha yeni aldım 1 ay oldu servis elemanı geldiğinde kemer için en fazla 15 dk çalıştırabilirsiniz demişti ve her bir bölge için 5 dk olarak uygulamamızın doğru olduğunu söylemişti.

pazartesi ve salı çok güzel yaptım arkadaşlar ama çarşamba ve perşembe fırsatım olmadı inşallah bugün tekrar koşuyoruuuummm

bende katılayım mı aranıza yaklaşık 1 aydır yapıyorum 30 dk 5.5 da diyetle beraber 5 kg verdim devam ediyorum. kullanılırsa cidden yararlı bişi. 9 kg fazlam var bi kısmını da verince 1 saate çıkarmayı düşünüyorum. diyetisyen tavsiyesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…