Kosmodisk Kullanan Varmı?

evet arkadaşlar kosmodisk eşime çok iyi geldi,
inanın aynı reklamlarda söyledikleri gibi.
reklamlara pek inanmam ama bu doğru.

bende denemek istiyorum...bakalım benim yıllardır geçmeyen bel ağrım var,,bel fıtığı başlangıcı denmişti,bidahada gitmedim,umarım faydalı olur...

Son düzenleme:
benim belimde de 2 yerde fıtık var ağrıdan duramıyorum ama doktor henüz ameliyatlık değil diyor, arkadaşım da ameliyat olucaktı onun doktoru da son anda vazgeçmiş, sonra kadıncağız kosmodisk almış 2 aydır kullanıyor ve çok memnunum diyo, bugün gördüm sürekli sırtında ben de sipariş vericem inşallah.

selam arkadaşlar.
ben kosmodisci ananem içn almştımki
geçen hafta bel fıtığı olduğumu ögrendim şmdi bende duruyor
bikaç gn taktım ama battı uzanırken rahatsz etti çıkardım
şmdi ağrılarım çok. bacağıma vuruyor
10 gnlük yatak istirahatindeyim, fayda görenleri okuyunca bende kullanayım bari dedim
yatarken nasıl olacak bilmiyorum ama...
bi fayda görürsem sizi bilgilendirirm,
allah herkese şifa versin inş.

Son düzenleme:
kullanmaya gittim dönücem diyenlerden ses yok

benim bir yakınım kullandı bunu 80 yaşında adam.. kıpırdayamıyordu. yerinden kalkıp yürüyemiyordu.
sonra dediler ki kozmodisk aldık onu deniycez.. ben de duyunca güldüm para tuzağı ne alaka dedim...
şimdi kardeşimde fıtık çıktı.. onlara bahsedince dediler ki onu ayağa kaldıran kozmodisk oldu siz de alın..
artık takmıyor bile iyileşti dediler.. arada bir takıyormuş...

ben onların yalancısıyım... kimse buna dayanarak gidip almasın ben yakınım olmalarına rağmen hala araştırıyorum...
mesela tv ürünü internette 139 kargo bedeli felan 146 oluyor galiba...
ama bazı siteler 75'e bazı fırsat sitelerinde 20-30 TL
insanın kafası karışıyor... herşeyde olduğu gibi bunda da taklit vardır mutlaka...
yalnız bakınca alete 150 etmez diyor insan..
20 TL bu cihaza cuk oturuyor amma işe yaramıyorsa boşa çaba olur bizim için...
işe yarıyorsa da ben 150'liliği alırsam kendimi kazıklanmış hissederim..
gel de çık işin içinden..

Benim de belimde eğrilik vardı.
www.kosmodisk.gen.tr sitesinde bi numara vardı aradım.Alacam dedim. Problemi anlattım belimde eğrilik olduğu için satmadılar bana. Eğer eğiklik kamburluktan kaynaklanıyorsa prolem yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…