Kosmodisk Kullanan Varmı?

dilekizmir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
13
0
86
İzmir
Selam kızlar. Benim hem sırtımda hem belimde omurga eğriliği var. Çok şiddetli ağrılar çekiyorum:çok üzgünüm: ama kosmodiskin bu ağrıları bayaga geçirdiğini duydum. Acaba alsammı diyorum. Eger kullananlar varsa görüşlerini yazabilirmi?

bendede hafif bi skolyoz var ama baya bi ağrım oluyo bende düşünüyorum ama daha deneyen olmamış galiba :)

arkadaşlar ben bu ürünü bi fizyoyerepist hocamızın tavsiyesiyle 8-9 tane sattım ve 3 tanesini aynı kişi aldı .hatta iki tanesine aynı hastanedeki doktorlara verdim.kullanıp memnun kalınca yakınlarınada aldı. bu haftada anneme gönderdim bakalım o memnun kalacakmı. ama bu ürünü 21 gün günde en az 3 saat takmalıymışssınız.bu arada medikalciyim ama ürünün reklamını yapmak için değil izlenimlerimi aktarmak için yazdım.

bende almak istiyorum.hatta şu anda karar verdim sipariş vereceğim.fakat bir şey duydum tv den sipariş verince çok daha pahalı ama medikalden sipariş verince fiyat düşüyomuş bununla ilgili bilginiz varmı

arkadaşlar ben aldım.ve 1,5 ay kadar kullandım. sonra sırtıma çok sert geldi. sırt ağrısı çekiyordum. fizik tedavi, masaj, egzersiz denedim. ama sonuçsuz kaldı olmadı. son çare kosmodisk aldım.ilk başlarda ağrıların azaldığını hissedebildim. ama öyle reklamdaki gibi anında azalma falan yapmadı. sonra sırtımı acıtmaya başladı ve gebeliğim de vardı bende kullanmayı bıraktım. yeniden takarmıyım bilmiyorum.

Arkadaşlar kullananlar daha ayrıntılı kesin bilgiler verseler çok iyi olacak yaa,

Ben de annem için almak istiyorum,

Lütfen tam olarak memnun kalıp kalmadıklarını bi yazarlarsa çok sevineceğiz yani...
:uhm:

Arkadaslar kayınpederım aldı hem bel hem dız ıcın cok memnun agrınız varsa kullanın tavsıye edıyorum

kosmodisk boyun ağrılarınada iyi geliyormu bileniniz varmı?
benim boynumda disk kayması var acaba faydasını görebilirmiyim.

Ben de sırt ağrılarım için aldım 15 gün kullandım ama maalesef hiç faydası olmadı hatta sırtımı acıttı iade ettim sanırım bir ay deneme süresi var alın deneyin benim gibi memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz ben carrefour dan almıştım iade de hiç bir sorun olmadı

bende de bel fıtıgı ve omurilik eğriliği var,doktoruma sormadm ama sorcam almadan önce,acaba gercekten işe yarıyor mu merak ettim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…