- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.814
- 798
- Konu Sahibi BlackandBlack
-
güvenmemeniz çok doğal ama annem yıllardır bakıyor yeni çocuk getiren de büyütüp ayrıldığı çocukların ailesi getirdiğinden insanlar güveniyor. Annem çocuklarla memlekete bile gidiyor
yani biraz güven meselesi 1 aile değil 2 aile de göndermişti.onlar çok geniş insanlarmış o zaman. ben kendi annemle yollayamam memlekete. işte ebeveynler böyle oldukları için çocuk haberleri bitmiyor. kesinlikle konu anneniz değil yanlış anlaşılmasın. annenizde cesaretliymiş çocuk aniden düşse beyin kanaması geçirse Allah muhafaza altından nasıl kalkacak. ben kendi kardeşimin çocuğunu alıp gidemem
Aynen bende bu şekilde baktiriyorumannenizi tenzih ediyorum ama etraf psikopat dolu. bedava bakıcam dese başkasının evine yollamam çocuğu. ancak kamera ile kendi evimde.
Muhakkak anneniz iyi biridir.yani biraz güven meselesi 1 aile değil 2 aile de göndermişti.
bunların hepsi işte kişiden kişiye değişiyor.
annem de mecbur kaldığı için götürdü zaten
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahMuhakkak anneniz iyi biridir.
Onun gibi bakicilarin artması dileğiyle.
Bende 1200 veriyordum.Rakamları duyunca dudağım uçukladı
Arkadasım bakıcısına 1200 verıyor sigorta migorta hak getire
Biri 6 aylık diğeri 2,5 yasında iki çocuğa bakıyor büyük olan çok hareketli
Yemek yapıyor evi topluyor
Arkadaşım işten erken geldiyse onla birlikte büyük temizlik yapıyor camları bile siliyor
Çocuklara annesinden iyi bakıyor kadın sevgi dolu birde
Rakamları duyunca dudağım uçukladı
Arkadasım bakıcısına 1200 verıyor sigorta migorta hak getire
Biri 6 aylık diğeri 2,5 yasında iki çocuğa bakıyor büyük olan çok hareketli
Yemek yapıyor evi topluyor
Arkadaşım işten erken geldiyse onla birlikte büyük temizlik yapıyor camları bile siliyor
Çocuklara annesinden iyi bakıyor kadın sevgi dolu birde
Aynen bende bu şekilde baktiriyorum
Ama içime kurt düştü. Her yerde kamera var. Bakıcı biliyor kamera olduğunu.
Gizli.mi koysaydim o düştü aklıma.
Sonuçta dışarı parka çıkıyorlar evin önüne bazen. Oralarda pek kontrol.etme şansım kalmıyor.
Anne ne kazanıyorda bakıcıya 2200+ sigorta verılıyoray bana da bana da ondan
şaka maka temizlik yemek istemem kendine çocuğa birşeyler yapsın yeter.
istanbulda başka bir arkadaşım 2 yaşındaki dünya tatlısı ve gerçekten uslu kızı için sabah 7:00 akşam 17:30 için 1400 veriyor. temizlik yemek yok...sigorta da yok tabi.
Merhabaİnternete ilan verdik. Hiç de tanımıyordum yani... Ama insan görünce anlıyor zaten. Bu ilk bakıcısına da hiç ısınamamıştım zaten ama sorup soruşturduğum herkes çok iyidir deyince annelik iç güdüsünden öyle hissettiğimi düşünmüştüm... Ama insan gerçekten hissediyormuş çocuğunu emanet edeceği insanın nasıl olduğunu...
2200 değil ama 1200 veriyordum . Kaldı ki maaşım 5200 civarı idi. O bile bana bişey kalmamış hissi veriyordu.Anne ne kazanıyorda bakıcıya 2200+ sigorta verılıyor
Ülkede maaşlar belli üni mezunu insanlar bile alamıyor o parayı
Bizim ki İzmir’in küçük bi ilçesinde yaşıyor şehir etkenide önemli
Merhaba
bakıcı bulamama ne demek çok iyi bilenlerdenim malesef
bende bu son bakıcımı internete ilan vererek buldum
o bize geldi biz ona gittik evini oğlunu vs tanıdım
bizimde 06:25 de işbaşı yapıyor akşam 17:30
sorması ayıp ne kadar maaş veriyorsunuz
Zor ya.Asgari ücret+sgk diye anlaştık biz. Ama tekrar bakıcı arıyorum. O da ben de çok memnunduk ama onun çocukları küçüktü. K.v.si bakıyordu çocuklara. Kız da evlendikten sonra ilk defa çalışıyor. K.v.si bakar sanmış ama bakamamış. Abla görsen çocuklarım çok zayıfladı, burada sizin oğlunuza bakıp kendi çocuklarım o halde olunca vicdan azabı duyuyorum dedi. Sizden de çok memnunum, sizi de yarı yolda bırakmak istemem asla ama bakıcı bulana kadar ben bakmaya devam edeceğim dedi. Hatta kızcağız dedi ki bakıcı sorunlu oluyor ve bulması da zor oluyor abla biliyorum. Siz de çok zor durumda kalıyorsunuz. Beni bir kardeşiniz gibi görün ne zaman dara düşseniz gelip bakarım oğluma diyor. Zaten ben hiç bırakmam oğlumu, sık sık görüşmeye gelirim diyor... Gerçekten çok sevmiştim kızı, kendi kız kardeşim gibi sevmiştim ama kısmet değilmiş... Şimdi tekrar arıyoruz
Zor ya.
Sizde hamilesiniz. İkinci Olunca nasıl bir çözüm dusundunuz acaba
Anne ne kazanıyorda bakıcıya 2200+ sigorta verılıyor
Ülkede maaşlar belli üni mezunu insanlar bile alamıyor o parayı
Bizim ki İzmir’in küçük bi ilçesinde yaşıyor şehir etkenide önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?