köşe takımı sorunu, fikir verin lütfen

Faturasi duruyorsa son bir kez daha arayip "magduriyetimi gidermezseniz mahkemede gorusuruz." deyip kapatin. Sonra faturanizla tuketici haklarina basvurun. Ucretsiz olarak sizinlr ilgileniyorlar. Zaten is oraya kalmayabilir, mahkeme lafini duyunca magduriyetinizi giderirler diye dusunuyorum.
Mahkemeye kadar giderse is, paranizi alirsiniz.

Faturasi duruyorsa son bir kez daha arayip "magduriyetimi gidermezseniz mahkemede gorusuruz." deyip kapatin. Sonra faturanizla tuketici haklarina basvurun. Ucretsiz olarak sizinlr ilgileniyorlar. Zaten is oraya kalmayabilir, mahkeme lafini duyunca magduriyetinizi giderirler diye dusunuyorum.

Tamam teşekkür ediyorum, inşallah ters tepmez bende mahkeme lafını kullanmaktan çekiniyordum inada bindirirler hiç ilgilenmezler diye.

Tamam teşekkür ediyorum, inşallah ters tepmez bende mahkeme lafını kullanmaktan çekiniyordum inada bindirirler hiç ilgilenmezler diye.
Hayir tepmez merak etmeyin. Zaten ters bir sey deseler de mahkemede kesin kazanacaginiz icin magdur olmayacaksiniz.

arar arar unutur diye düşünmüşler resmen
1 yıl çok geç bunca zaman iyi dayanmışsın
bence eşinle git yeri uzak mı neden hiç gitmediniz
beraber alın gelin adamları en kötü ihtimalle yapar giderler inşallah
iade imkansız gibi şu an

arar arar unutur diye düşünmüşler resmen
1 yıl çok geç bunca zaman iyi dayanmışsın
bence eşinle git yeri uzak mı neden hiç gitmediniz
beraber alın gelin adamları en kötü ihtimalle yapar giderler inşallah
iade imkansız gibi şu an
Aldığımız yerdeki insanların yanına gittik sürekli servis bizim bulunduğumuz yerde yok ilden geliyormuş güya ama görmedik.

1 yıl geçmiş üzerinden, biraz geç kalmışsın sanki.
Yine de faturası varsa şikayet et. Hatta önce ara gelmezlerse şikayet edeceğini söyle.

X