köşe takımı sorunu, fikir verin lütfen

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
34
İyi akşamlar arkadaşlar, binbir hevesle evimi döşedim. 1 yıllık evliyim henüz. Oturma odama köşe takımı sipariş ettim, geldiğinde bir tarafı gacır gucur ses çıkarıp duruyordu ve o taraf daha aşağıda duruyordu bunu aldığım yere dile getirdim ama önemsemediler.
Bir yıl geçti ben gitmekten bıktım artık aldığım yere bir servis gelip de bakmadı. En son geçen hafta telefon ettim üretim yerine bir hafta içinde servis gelecek haftaiçi dediler oda gelmedi.
2 yıl garantili dediler alırken, şimdi aldığım yer gelirler hallederler yok ayak takarlar vs bişeyler diyor ama ben artık bunu kullanmak istemiyorum iyice sinir oldum ilgilenmiyorlar yapmıyorlar vs gidip adam gibi bir yerden almak istiyorum. Üretim hatası sonuçta ve 1 yıldır bu şekilde kullandım gelip ilgilenen yapan olmadı, iade etmek istiyorum. Eğer kabul etmezlerse bunun için napabilirim bir akıl verin yarın tekrar arayacağım. Çok moralim bozuk.
***Belirtmeyi unutmuşum sorunlu tarafına 2 kişi aynı anda oturunca yere değiyor artık sadece ses çıkarma da değil yani problem.

tüketici haklarına şikayet edicem deyin
ayrıca şikayetvar.com da belirticem bu durumu deyin ozaman belki gelirler.
Eğer sorunumu sadece olmayan bir ayak monte edip geçici bir şekilde çözmeye kalkarlarsa yada değişim yapacağız derlerse ne yapayım. Ben artık bunların sattığı birşey kullanmak istemiyorum. İade alsınlar istiyorum.

1 yıl sonra iade edip yenisini almak çok zor,geçmiş olsun.
Ya ama ben en başta dile getirdim bunu gelip almadılar ha bugün ha yarın oyalayıp durdular. Ben aldığımız yerdeki insanlar güler yüzlü ayıp olmasın sert çıkmayım bekleyim diye düşündüm başta ama sadece güler yüzlüler umuramıyorlar müşteriyi falan

Eğer sorunumu sadece olmayan bir ayak monte edip geçici bir şekilde çözmeye kalkarlarsa yada değişim yapacağız derlerse ne yapayım. Ben artık bunların sattığı birşey kullanmak istemiyorum. İade alsınlar istiyorum.
iade alacaklarını sanmıyorum açıkçası.
genelde ya tamir ediyorlar ya da değişim.boşa zora sokmayın bence değişim yaparlarsa başka bir ürün alın.
zaten bir sene de olsa iyi kötü kullanmışsınız.

Ben de bellonadan oturma grubu almıştım,eve getirildiğinde tozunu almak için silerken, arkada kumaşın yırtık olduğunu farkettim. Ne aldığım yer, ne de servis aylarca uğraşmama rağmen ilgilenmedi. Ben de direk müşteri hizmetlerini arayıp şikayetimi ve servisin hakaretlerini ve ilgisizliğini anlattım.bir gün sonra takım evimden alınıp istediğim kumaşla değişti.siz de servis yerine müşteri hizmetlerini bi arasanız,inşallah yardımcı olurlar

Iade tabii ki almazlar ama tamir etmek ya da degistirmek zorundalar, yukarda arkadas yazmis tuketici haklarina sikayet edeceginizi sikayet vara yazacaginizi soyleyin korkarlar

İyi
İyi akşamlar arkadaşlar, binbir hevesle evimi döşedim. 1 yıllık evliyim henüz. Oturma odama köşe takımı sipariş ettim, geldiğinde bir tarafı gacır gucur ses çıkarıp duruyordu ve o taraf daha aşağıda duruyordu bunu aldığım yere dile getirdim ama önemsemediler.
Bir yıl geçti ben gitmekten bıktım artık aldığım yere bir servis gelip de bakmadı. En son geçen hafta telefon ettim üretim yerine bir hafta içinde servis gelecek haftaiçi dediler oda gelmedi.
2 yıl garantili dediler alırken, şimdi aldığım yer gelirler hallederler yok ayak takarlar vs bişeyler diyor ama ben artık bunu kullanmak istemiyorum iyice sinir oldum ilgilenmiyorlar yapmıyorlar vs gidip adam gibi bir yerden almak istiyorum. Üretim hatası sonuçta ve 1 yıldır bu şekilde kullandım gelip ilgilenen yapan olmadı, iade etmek istiyorum. Eğer kabul etmezlerse bunun için napabilirim bir akıl verin yarın tekrar arayacağım. Çok moralim bozuk.
***Belirtmeyi unutmuşum sorunlu tarafına 2 kişi aynı anda oturunca yere değiyor artık sadece ses çıkarma da değil yani problem.
Tüketici mahkemesine falan başvur.

Iade tabii ki almazlar ama tamir etmek ya da degistirmek zorundalar, yukarda arkadas yazmis tuketici haklarina sikayet edeceginizi sikayet vara yazacaginizi soyleyin korkarlar
Peki değiştirme konusunda farklı bir ürün talep edebilir miyim bu takımın aynısı olmak zorunda mı? Altı ince ve belli bir zaman sonra tekrar aynı sorunla karşılaşırım aynı ürünü tekrar alırsam.

iade alacaklarını sanmıyorum açıkçası.
genelde ya tamir ediyorlar ya da değişim.boşa zora sokmayın bence değişim yaparlarsa başka bir ürün alın.
zaten bir sene de olsa iyi kötü kullanmışsınız.
Bende başka bir ürün alabilir miyim diye merak ediyorum aynı ürünü alsam aynı sorunu tekrar yaşayabilirim

Bende başka bir ürün alabilir miyim diye merak ediyorum aynı ürünü alsam aynı sorunu tekrar yaşayabilirim
öyleyse söylersiniz ben bu üründen memnun kalmadım kesinlikle istemiyorum diye.
zaten üretilmiyordur belki aynısı.
nerden aldınız ürünü belli bi markadan mı

Peki değiştirme konusunda farklı bir ürün talep edebilir miyim bu takımın aynısı olmak zorunda mı? Altı ince ve belli bir zaman sonra tekrar aynı sorunla karşılaşırım aynı ürünü tekrar alırsam.
Bence tamir ederler sadece ama degiselim derlerse olabilir tabi farkli takim, fiyat farki vs varsa alirlar ama

öyleyse söylersiniz ben bu üründen memnun kalmadım kesinlikle istemiyorum diye.
zaten üretilmiyordur belki aynısı.
nerden aldınız ürünü belli bi markadan mı
divan mobilyadan aldık renkli cıvıl cıvıl duruyordu ama sadece görsellikle olmuyor işte kalitesiz çıktı

divan mobilyadan aldık renkli cıvıl cıvıl duruyordu ama sadece görsellikle olmuyor işte kalitesiz çıktı
kaliteli olduğunu duymuştum aslında
müşteri hizmetlerini arayın ona göre hareket edersiniz.
dilediğiniz gibi olsun umarım...

Bence tamir ederler sadece ama degiselim derlerse olabilir tabi farkli takim, fiyat farki vs varsa alirlar ama
Alsınlar ya, bunun sıkıntısını çekeceğime kullanışlı düzgün bişey alırım, bunun altı çok ince. Ben o yüzden konu açtım almaları için ne yapabilirim farklı bir ürünle değiştirmek istediğimi dile getirmem yetmezse diye

Faturasi duruyorsa son bir kez daha arayip "magduriyetimi gidermezseniz mahkemede gorusuruz." deyip kapatin. Sonra faturanizla tuketici haklarina basvurun. Ucretsiz olarak sizinle ilgileniyorlar. Zaten is oraya kalmayabilir, mahkeme lafini duyunca magduriyetinizi giderirler diye dusunuyorum.

X