- 14 Haziran 2019
- 14.427
- 69.838
- Konu Sahibi sekerzadem
Hapın koruyuculuğu ilk ayda olmaz. Siz tek yöntem kullanmışsınız. Prezervatifi de düzgün kullandıysanız bir şey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem hap hem prezervatifle mi hamile kaldınız? İkisinin de koruyuculuğu yüzde 98 civarında. Mümkün değil abartmayınMoralinizi bozmak istemem ama ben öyle hamile kaldım.
Mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir benim dongum de sürekli 28-31 gün arasıdır iki aydır 40gunu buluyor. Stres de geciktiirir.Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....
Zaten geri çekilecekse neden koruma yöntemi kullansın? Amaç zaten geri çekilmemek. Spiral artı prezervatif deseniz neyse.Gerı cekılme yalnızca değil spıral artı gerı cekılme dedım
Yıllardır spiralle korunuyorum. Ailemden çoğu kişi de spiralle korunuyor kimse hamile kalmadı. spiralle hamile kalanlar düzenli kontrole gitmeyenler , spirali kayanlar ( adet doneminde dengesiz hareket ya da aşırı ağır kaldiranlarda kayma oluyor. ), ya da vücudun spirali kabul etmediği kadınlardır.Geri çekilme bir yöntem değil ayrıca spiralle hamile kalan bir sürü insan var
Bu konuda haklısınız. Spiral varsa geri çekilmeye gerek yok ama kafa rahatligindan dolayı doğurganlık günlerinde ekstra prezervatif kullanılabilir.Zaten geri çekilecekse neden koruma yöntemi kullansın? Amaç zaten geri çekilmemek. Spiral artı prezervatif deseniz neyse.
Ayrıca spiralli kontrollerine düzenli gitmeyen kadınlarda gebelik görünüyor. En güvenli korunmalardan biri de hap yada iğnedir. Yanlış bilgi vermeseniz keşke
Umarım olurumBende kullanıyorum. Hap bitince bazen 6. Günde bile oldum. Bence yakında olursunuz.
:,-)bu şekilde hamile kalabildiyseniz doğurun o çocuğu kesin önemli bir kişi fln olacak belkide dünyayı kurtaracak
Prospektüslerde ilk haptan itibaren koruduğu yazıyor eğer ilk gün başlandıysa. İlk gün başlanmadıysa da 1 hafta ek yöntem kullanın yazıyor.Hapın koruyuculuğu ilk ayda olmaz. Siz tek yöntem kullanmışsınız. Prezervatifi de düzgün kullandıysanız bir şey olmaz
Evet . Ama hap düşük yaptıktan sonraki ay kullandım yani sadece 1 ay kullandım. Normalde bebek istiyorduk düşük ile sonuclaninca ağır geldi psikolojik olarak. Belki haptan dolayı belki ilk aydan dolayi oldu bilemiyorum . Abartmaya sebebim yok olanı yazdımHem hap hem prezervatifle mi hamile kaldınız? İkisinin de koruyuculuğu yüzde 98 civarında. Mümkün değil abartmayın
Ben kullandığımda kadın doğum doktorum ilk ay güvenme dedi.Prospektüslerde ilk haptan itibaren koruduğu yazıyor eğer ilk gün başlandıysa. İlk gün başlanmadıysa da 1 hafta ek yöntem kullanın yazıyor.
7.gun gelir merak etmeyinAslında regli olucak gibi hissediyorum ama psikolojik mı bilmiyorum
Hem hap hem prezervatifle mi hamile kaldınız? İkisinin de koruyuculuğu yüzde 98 civarında. Mümkün değil abartmayın
Geri çekilme miBunu tamamen emın olduktan sonra yazsaydınız keske suan ne desek yalan olur en guvenilir olanı spıral artı gerı cekılmek bence
Artı kelımesını okumuyomusunuzGeri çekilme mi
Condomu ilişkinin ortasındami takiyordu. Yoksa ilişkiye başlamadan önce mi?Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....
Bence prezervatifi nasıl kullanacağını bilmiyor böyle yazanlar.Hem hap hem prezervatifle mi hamile kaldınız? İkisinin de koruyuculuğu yüzde 98 civarında. Mümkün değil abartmayın
Toplama işleminde sıfır sayısı etkisiz elemandır, buradaki geri çekilme de öyle. Yani bir yöntemmiş gibi ekstradan sayılmasına gerek yok. Olmadığını bizzat denedimledim.Artı kelımesını okumuyomusunuz