Korunurken hamile kalmak

Hapın koruyuculuğu ilk ayda olmaz. Siz tek yöntem kullanmışsınız. Prezervatifi de düzgün kullandıysanız bir şey olmaz

Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....
Mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir benim dongum de sürekli 28-31 gün arasıdır iki aydır 40gunu buluyor. Stres de geciktiirir.

Gerı cekılme yalnızca değil spıral artı gerı cekılme dedım
Zaten geri çekilecekse neden koruma yöntemi kullansın? Amaç zaten geri çekilmemek. Spiral artı prezervatif deseniz neyse.
Ayrıca spiralli kontrollerine düzenli gitmeyen kadınlarda gebelik görünüyor. En güvenli korunmalardan biri de hap yada iğnedir. Yanlış bilgi vermeseniz keşke

Geri çekilme bir yöntem değil ayrıca spiralle hamile kalan bir sürü insan var
Yıllardır spiralle korunuyorum. Ailemden çoğu kişi de spiralle korunuyor kimse hamile kalmadı. spiralle hamile kalanlar düzenli kontrole gitmeyenler , spirali kayanlar ( adet doneminde dengesiz hareket ya da aşırı ağır kaldiranlarda kayma oluyor. ), ya da vücudun spirali kabul etmediği kadınlardır.

Zaten geri çekilecekse neden koruma yöntemi kullansın? Amaç zaten geri çekilmemek. Spiral artı prezervatif deseniz neyse.
Ayrıca spiralli kontrollerine düzenli gitmeyen kadınlarda gebelik görünüyor. En güvenli korunmalardan biri de hap yada iğnedir. Yanlış bilgi vermeseniz keşke
Bu konuda haklısınız. Spiral varsa geri çekilmeye gerek yok ama kafa rahatligindan dolayı doğurganlık günlerinde ekstra prezervatif kullanılabilir.👏

Hapın koruyuculuğu ilk ayda olmaz. Siz tek yöntem kullanmışsınız. Prezervatifi de düzgün kullandıysanız bir şey olmaz
Prospektüslerde ilk haptan itibaren koruduğu yazıyor eğer ilk gün başlandıysa. İlk gün başlanmadıysa da 1 hafta ek yöntem kullanın yazıyor.

Arkadaşımın cinsel hayatı olmamasına rağmen (doktor kullanmasını önerdiği için kullanıyor bir rahatsızlık için) normal adet düzeninden farklı seyretti ilk 2 ay. Sonra oturdu. Anladığım kadarıyla 1 hafta kadar ileri-geri atabiliyor oturana kadar.

Hem hap hem prezervatifle mi hamile kaldınız? İkisinin de koruyuculuğu yüzde 98 civarında. Mümkün değil abartmayın
Evet . Ama hap düşük yaptıktan sonraki ay kullandım yani sadece 1 ay kullandım. Normalde bebek istiyorduk düşük ile sonuclaninca ağır geldi psikolojik olarak. Belki haptan dolayı belki ilk aydan dolayi oldu bilemiyorum . Abartmaya sebebim yok olanı yazdım

Merak etmeyin bence hamile degilsiniz. Benim de hap bittikten 5 veya 6 gun sonra geliyor adetim.

Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....
Condomu ilişkinin ortasındami takiyordu. Yoksa ilişkiye başlamadan önce mi?

Reglim 7-8 gün gecikmişti ben de ağrılar yaşıyordum regl öncesi belirtiler vardı ama olamıyordum daha sonra YouTube’dan adet söktürücü egzersiz ve karın masajı yaptıktan 1 gün sonra oldum denemeni tavsiye ederim iki farklı yöntem ile korunduğun için hamilelik olacağını sanmıyorum

X