Korunurken hamile kalmak

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....

İlk kutunuzsa düzene girmesi biraz zaman alıyor. Sanmam hamile olduğunuzu. Ben 1.5 2 seneye yakındır kullanıyorum 4.gün regl oluyorum, ilk kullandığımda süre daha uzundu.

Bunu tamamen emın olduktan sonra yazsaydınız keske suan ne desek yalan olur en guvenilir olanı spıral artı gerı cekılmek bence

İlacın ismi ne ? Nasıl kullanmaya başladınız biz anlatır mısınız 😣 bir arkadaşım da böyle 2 koruma yapıyoruz diyordu 2 ay adet olmadı antibiyotik kullanacaktı test yap vs dedim dinlemedi. Meğer hamileymiş dedim ki ilaca nasıl başladın bi anlat anlattı ki saçma sapan kafasına göre içmiş yanlış şekilde 🥹

Prezervatif en güveniliri bence yırtık olmadığı sürece. Onu da kullanmışsınız zaten hamile değilsinizdir

İlacın ismi ne ? Nasıl kullanmaya başladınız biz anlatır mısınız 😣 bir arkadaşım da böyle 2 koruma yapıyoruz diyordu 2 ay adet olmadı antibiyotik kullanacaktı test yap vs dedim dinlemedi. Meğer hamileymiş dedim ki ilaca nasıl başladın bi anlat anlattı ki saçma sapan kafasına göre içmiş yanlış şek
Eczacimin anlattığı şekilde kullandım ve her gün aynı saatte içmeye özen gösterdim yani düzenli kullandm

İlk kutunuzsa düzene girmesi biraz zaman alıyor. Sanmam hamile olduğunuzu. Ben 1.5 2 seneye yakındır kullanıyorum 4.gün regl oluyorum, ilk kullandığımda süre daha uzundu.
Aslında regli olucak gibi hissediyorum ama psikolojik mı bilmiyorum

Eczacimin anlattığı şekilde kullandım ve her gün aynı saatte içmeye özen gösterdim yani düzenli kullandm
Hamile olamazsın sadece vücudun ilaca alışmaya çalışıyor. Bizde sizin kullandığınız 2 yöntemi kullanıyoruz . İlk evlendiğimiz zaman da 2 sene yasemin kullandım ben .

Doğum kontrol hapı ve prezervatifle korumuyorduk ama hap bitteli 4 gün oldu ve hâlâ regli olmadım dün eczaneye gittim çalışan 1hafta daha bekleyip öyle gebelik testi yapmamı söyledi hapa yeni bu ay başlamıştım ilk ay koruması olmaya bilir o yüzden 2. Bir yöntemlere korunun demişlerdi hem hap hemde prezervatifle korunuyorduk düzenli de kullandım normalde de günü gününe regli olan biriyim hiç gecikmezdi başına gelen var mı acaba hap geciktirmiş olabilir mi yoksa hamilemiyim ki oofff yaa (Allah'ım isteyen herkese versin )ama ben istemiyorum 2 çocuğum var ve hamilelik süreçleri çok zordu....
bu şekilde hamile kalabildiyseniz doğurun o çocuğu kesin önemli bir kişi fln olacak belkide dünyayı kurtaracak😄

Aslında regli olucak gibi hissediyorum ama psikolojik mı bilmiyorum
İlaç biter bitmez regl gelmiyor zaten. Benim de 4-5. Gün gelir. Bekleyin stres yapmayın daha da geciktirir. Prezervatifi da doğru bir şekilde kullandıysanız yani son dakika değil baştan itibaren taktıysanız sorun olacağını sanmam.

İlaç bittikten birkaç gün sonra âdet gelir. Saati saatine düzenli kullandıysanız ki prezervatif de kullanmışsınız gebelik olacağını zannetmiyorum. Varsa da mucize bebek falandır o tabii doğurun 😅

Hap + prezervatif ile hamile kalmak tıp dünyasında emsallere girersiniz sanırım 😅
Prezervatif kendi başına zaten çok yüksek koruma sağlıyor , yırtık olmadığı sürece ki yırtıkta anlardınız

Yani o kadar zorluğu atlatıp da rahme ulaşan sperm olursa muhtemelen dünya lideridir der doğururdum ben :KK70:
Sanmıyorum hamile olduğunuzu, hap denge şaşırtmıştı+stres ondan gecikmişsinizdir.
Test yapın yine de varsa çıkar zaten artık.

X