Merhabalar
Bende bu bal, tarçın, çörekotu kürü patladı sanırım
Hiç hamile değilmişim gibi geliyor. İlk belirtiyi göğüsler verir diyorlar. Yok aksine bu ay diğer aylara göre çok çok rahat göğüslerim ne bir sızı ne bir ağrı
Diğer gebeliklerimde hakikaten her ikisinde de onbeş gün önceden başlamıştılar ağrımaya. Ve yumurtlama gününden sonra kupkuru günler başladı.
Tamam hiç hamile kalmamış olsam ayırt edemem belki özellikleri ama ne bileyim işte. Bu ay herşey tam tersi. Karnımda tuhaf bir şişlik mevcut gaz da değil hazımsızlıkta. Hafif az buçuk halsizlik ve az biraz da uyku hali var. Onu da sıcaklara yoruyorum
Sizin bebişinizin cinsiyeti de ilk başta içime kız olarak doğmuştu. Sonra ayak üşümesi falan deyince dedim erkek. Birde erkek bebek annelerinde bel çok ağrırmış. Kız bebeklerde kese yuvarlak, erkekler de fasulye şeklinde olurmuş
Kimine tutar kimine tutmaz tabii bunlar. Herkesin aynı olacak diye bir kaide yok ki. Aman sağlıklı evlatlar olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil. Allah herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşaallah, acılarını göstermesin. Hep dua ediyorum hep. Hem kendim için ve herkes için... Bata 8 9 gün kaldı bakalım, inşallah hayırlısıyla bir şok yaşarım