Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sizdenim arkadaşlar 1 sene korunduk 7. ayın içindeyiz korunmayı bırakalı ama olmadı hala inşallah hayırlı ve tez zamanda olur rabbim bizede o duyguyu nasip eder. çok düşünüyorum. arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı onlara özeniyorum çok zor bi psikoloji gerçekten ALLAH isteyen herkese nasip eder inşallah.
çalışıyorum zaten ama hep bu yöne kayıyor dikkatim işyerinde kızlarla sürekli çocuk muhabbeti nasıl uzaklaşabilirim bilmiyorum bu duygudan
bizde 6 aydır deniyoruz ama yok yok yok... akılına getirmemek mümkün değil çalıuşmıyorum zaten kpss için kursa gidiorum ama derse bile veremiorum kendimi nasıl bir anda tüm odak noktam bu oldu anlayamadım ... meger ne kadar cok istyiyormuşum ve 6 aydır denediğimizi ve olmadığını kimse bilmio herkese düşünmüoz diyoruz ama içimi bi bilseler ((( şimdi adetime 2 gün kaldı ama bu ayda olmıcak içime öle doğuoo ama bi taraftanda umut ediorum aca diorum gidip kan testimi yaptırsam napsam...
eşimle 2 sene flörtümüz oldu 11.11.11 de evlendik ocak 16 da hamile kaldım yaklaşık 3 aylık bi süreç herlde şu andada 3. ayın içindeym bizde ilk kafayı takmıştık hiç korunmadık.olmadı 3 ay daha sonra yediklerime dikkat ettim bol bol taze sıkılmış meyve suları bal vb. yedimm yumurtlama günlerimi hesapladım o tarihleri kaçırmadan birlikte olduk ve ilişkiden sonra hemen kalkmadım ayaklarımı havada tutarak bekledim 10 dk . umarım yardımcı olabilirm ..
8 ayımızı doldurduk... hala tık yok... soranlara henüz düşünmuyoruz diyorum...
Allah tüm isteyenlere versin inş.....
canım sana tavsiyem,bebek muhabbetlerinden uzak dur ancak varsa yakınlarınızın bebeklerini görmeye gidin,kucağınıza alın..
içininiz bi hoş olacaktır,buda kanınızı kaynatır,annelil için lazım gelen hormonları tetikler:)bu benim fikrim:)
şimdidende acele etmeyin ayrıca,henüz yolun başındasınız...yıpranmamanız önemli..
bir noktadan sonra olacağı varsa da olmuyor..hayırlısı diyip bol bol bebek sevin..
merhaba kızlar
benim bir sorum olacak yukarıdada yazdığım gibi :))
korunmayı bırakalı 4 ay oldu ve hala hamile kalmadım nedeni ne olabilir? ilk 3 ay adet tarihlerim şaşmıştı şimdi yeniden düzene girmeye başladı. bu ay ovulasyon testi kullanıcam sizce düzensizleşen adetimin düzene girmesi bir işaret mi ? artık iice paranoyak oldum acabalarla geçiyor günlerim çok mutsuzum((14:
benim 10 ay sonra olmuştu canım acele edip de stres yapma
Ben 2012 ye girerken korunmayı bıraktım,yeni yıl için öyle anlaşmıştık..Çok şükür fazla bekletmedi bebişim beni,şubat 2012 de hamile kaldım..8+2'yim şu an..
Yumurtlama günlerini sakın es geçmeyin o günler yoğunlaşın,tavsiyemdir...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
inşllh hamilesindir adetten önce gelen kahverengi akıntıyı gebeliğe yoruyolar inşşlh öledir ii haberlerini alırız kan testi yaptır istersen en doğru sonuç o diyolar üzme kendini lütfen(
inşllh olur benimde gözün aydın bu arada allah bağışlasın ve banada hatta tüm isteyenlere nasip etsin o duyguyu:)
cnm maalesef iki üç gün daha aynı durum sürdü dün adet oldum ben de yerleşmedir dedim ama değil ilk çocuğumda da 2 yıl sürmüştü gene öyle mi olacak yaşım ilerliyor bir an önce hamile kalmam gerek... şimdi benm kafam iyice karıştı benim yumurtlama günlerim bu ay ne zaman ol
üzülme lütfen hayırlısı neyse o olsun. test al sende. dün başladım ben bakalım kısmet ne olacak bende merak ediyorum yumurtlama günlerimi. en entersan işler beni bulur bununda normal bir günde olmayacağını biliyorum. denicem bakalım olursa sende alırsın intermette eczanelere göre daha uygun fiyatı.