Ben adetin ikinci günü başladım bu küre. 12 gün uyguladım. İnternette araştırdığım kadarıyla 12 gün yazıyordu uygulama süresi. Normal çiçek balıyla çekilmemiş çörek otunu tarçını karıştırıp yedim sabah akşam. Çörek otlarını dişimle ezerek yedim. Çörek otunu çekmeyi beceremedim çünkü. Hazır çekilmiş alsaydım onun da bir faydası olmayacaktı. Öyle yazıyordu internette yiyeceğin zaman çekmen gerekiyormuş. Sonra adetin 8. 10. ve 12. günü eşimle denemelerimizi yaptık
14. günü es geçtik. Ve tahminimce de 14. gün yada 13. gün yumurta çatladı. Sonradan pişman oldum 13 ve 14. günleri es geçtiğimize. Yani bence o yüzden bizim bu ay tutmadı, hiç umudum yok. Adetlerim çoğu zaman 28 günde birdir. Ama en son 25-26 günde oldu. Ve çok yoğun olmuştu. Diyeceğim o ki bu karışımı uygulayacak arkadaşlar çalışmaları sıkı tutsunlar
Böylece hamile kalma şansları daha fazla artar bence. Ben tutturamadım galiba. Hayırlısı napalım adet olana kadar umutlar devam ediyor. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah